Napisano 14 Luty 201114 l Tygodniowy Speedpainting #112: SHERLOCK HOLMES Dziś temat ściśle powiązany z wieloma powieściami i opowiadaniami kryminalnymi o słynnym agencie Holmesie. Zostawiam link do wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes, jako inspiracje polecam również rewelacyjny film Guy'a Ritchiego z 2009 roku. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 21.02.2011 godz. 23:59. SONDA: od 22.02 do 24.02 (3 dni)
Napisano 16 Luty 201114 l Wreszcie udało mi się coś skończyć. Jak usiadłem do poprzedniego SP to dopiero po dwóch dniach rysowania przypomniałem sobie, że to miał być 1,5h speed :E
Napisano 17 Luty 201114 l Wow, świetna bitwa się szykuje, aż sam mam wątpliwości czy w ogóle startować ;]
Napisano 20 Luty 201114 l Akurat jestem w trakcie czytania wielkiego tomu "Księgi wszystkich dokonań Sherlocka Holmesa", więc temat jak najbardziej przypadł mi do gustu :)
Napisano 21 Luty 201114 l Dawno nic nie robiłem więc wyszło mi chyba nieco dłużej (bez stopera) ...ale wrzucam- Dr. Holmes
Napisano 21 Luty 201114 l Skoro robimy w Techlandzie western we współczesności jakoś naturalnie przeniosłem Holmesa w nasze czasy na scenę zbrodni.
Napisano 22 Luty 201114 l Omen, fajna ilustracja, tylko nie w Twoim stylu bo jest bardziej komiksowa ;] pewnie Ci zajela z 10 min ;], a moze jakbys znalazl troche czasu to bys ja dopracowal, zeby byla bardziej "omenowska"? bo sam pomysl na ilustracje jest super...tak tylko sobie pisze ale Ty tu jestes mistrzem i Ty tu rzadzisz (i zapewne w domu masz za duzy nawal roboty zeby w tym sie jeszcze babrac) ;]
Napisano 22 Luty 201114 l syjon napisał: gdzie ta sonda? miala byc od wczoraj... Tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=74692 Nie dziękuj, wystarczy mi jak mnie wszyscy będą wielbić na kolanach :-)