Napisano 25 Luty 201114 l Hej. Sprawa wygląda tak. Rezerwacja jest do zrobienia, ale tylko dla przestrzeni piwnicznej. Koszt to 10zł od osoby. Musimy się dokładnie podliczyć i złożyć rezerwację jeśli chcemy. Możemy tez olać dragona i spotkać się na rynku o 18 i coś znaleźć na miejscu. O tej porze nie będzie problemu ze znalezieniem miejsc. Czekam na wasze zdanie :) (możliwie szybko) Pzdr Elimo
Napisano 25 Luty 201114 l Autor Jeśli nie będzie kłopotu ze znalezieniem miejsca to możemy na luzie spotkać się na starym i potem gdzieś się wbić. Dla mnie luz.
Napisano 25 Luty 201114 l to chyba najlepsza opcja, przynajmniej wszyscy się odnajdą a "W Starym Kinie" czy "Minodze" powinno zawsze znaleźć się miejsce.
Napisano 25 Luty 201114 l pozdrawiam Poznań, spędziłem tam czas:1995-1999, a 2000 definitywnie pożegnałem się
Napisano 26 Luty 201114 l Ok to gdzie i o której się spotykamy? i jak się znajdziemy :P zapodajcie jakiś punkt zbiorczy.
Napisano 26 Luty 201114 l Więc pozwolę sobie: GODZINA 18. STARY RYNEK POZNANIA - wejście do księgarni Arsenał (weźcie ze sobą teapoty co byśmy się rozpoznali he he) Na wyciągniecie ręki będziemy mieli np. Meskaline. OK??? Pzdr Elimo
Napisano 26 Luty 201114 l super wyszło Wam spotkanie, pamietam jak mieszkalem w Poznaniu i napruty w 3D (coby nie było offtopa) szukalem, pytajac ludzi, o lokal Mineta, oczywiscie chodziło o Minoge - super ze jeszcze funkcjonuje, bardzo fajne miejsce ;)
Napisano 26 Luty 201114 l No nie... dopiero po info w newsach zobaczyłem ten wątek. Z chęcią też bym wpadł, ale dzisiejszy wieczór już zarezerwowany. Mam nadzieję że uda się w niedalekiej przyszłości znowu coś zorganizować :).
Napisano 26 Luty 201114 l Autor Jasne Klamot :) Tym razem to taki mały spontan. Ale możemy zrobić jakąś bardziej zorganizowaną akcję i zwerbować więcej ludzi. Czemu nie :)
Napisano 26 Luty 201114 l Autor Szlag :( Masz Ci ironię losu.. jasna cholera. Nie wyrobię się. Przepraszam Was. Przygniotła mnie robota na tyle hardcorowo, że nie dam rady.
Napisano 27 Luty 201114 l Spotkanie jak najbardziej udane, forumowicze przybyli tłumnie ;p pojawił się Elimo, SWRSC z kolegą który pewnie wkrótce zawita na forum oraz ja z dziewczyną a tu mała fotka z tego epickiego melanżu Pozdrowienia dla tych którzy przybyli a tych którym się nie udało zapraszam następnym razem.
Napisano 27 Luty 201114 l Miło było wreszcie poznać twarze kryjące się pod nickami :) Jak widać na fotce, ledwo się pomieściliśmy. Pzdr Elimo
Napisano 27 Luty 201114 l Autor Wiem - dałem ciała. Wybaczcie. Żałuję, że nie wpadłem, ale miałem nagłe totalne urwanie głowy. Oddanie projektu mi się przesunęło. Pracowałem od rana a poszedłem spać około 5 nad kolejnym ranem. Ledwo zdążyłem na czas - nie takie były plany. Kolejnego spotkania nie odpuszczę.
Napisano 27 Luty 201114 l Ja siedziałem trzeźwy jak d..a na urodzinkach teściowej. Robiłem za kierowcę :(
Napisano 28 Luty 201114 l sorry chłopaki, mnie grypa ścieła i cudowny weekend w łóżko spędziłem ;/ może następnym razem. Edytowane 28 Luty 201114 l przez mlodAs