elimo Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Hej. Sprawa wygląda tak. Rezerwacja jest do zrobienia, ale tylko dla przestrzeni piwnicznej. Koszt to 10zł od osoby. Musimy się dokładnie podliczyć i złożyć rezerwację jeśli chcemy. Możemy tez olać dragona i spotkać się na rynku o 18 i coś znaleźć na miejscu. O tej porze nie będzie problemu ze znalezieniem miejsc. Czekam na wasze zdanie :) (możliwie szybko) Pzdr Elimo
Kris_R Napisano 25 Luty 2011 Autor Napisano 25 Luty 2011 Jeśli nie będzie kłopotu ze znalezieniem miejsca to możemy na luzie spotkać się na starym i potem gdzieś się wbić. Dla mnie luz.
mlodAs Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 to chyba najlepsza opcja, przynajmniej wszyscy się odnajdą a "W Starym Kinie" czy "Minodze" powinno zawsze znaleźć się miejsce.
Thx Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 pozdrawiam Poznań, spędziłem tam czas:1995-1999, a 2000 definitywnie pożegnałem się
gof Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 Ok to gdzie i o której się spotykamy? i jak się znajdziemy :P zapodajcie jakiś punkt zbiorczy.
elimo Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 Więc pozwolę sobie: GODZINA 18. STARY RYNEK POZNANIA - wejście do księgarni Arsenał (weźcie ze sobą teapoty co byśmy się rozpoznali he he) Na wyciągniecie ręki będziemy mieli np. Meskaline. OK??? Pzdr Elimo
olaf Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 super wyszło Wam spotkanie, pamietam jak mieszkalem w Poznaniu i napruty w 3D (coby nie było offtopa) szukalem, pytajac ludzi, o lokal Mineta, oczywiscie chodziło o Minoge - super ze jeszcze funkcjonuje, bardzo fajne miejsce ;)
Klamot Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 No nie... dopiero po info w newsach zobaczyłem ten wątek. Z chęcią też bym wpadł, ale dzisiejszy wieczór już zarezerwowany. Mam nadzieję że uda się w niedalekiej przyszłości znowu coś zorganizować :).
Kris_R Napisano 26 Luty 2011 Autor Napisano 26 Luty 2011 Jasne Klamot :) Tym razem to taki mały spontan. Ale możemy zrobić jakąś bardziej zorganizowaną akcję i zwerbować więcej ludzi. Czemu nie :)
Kris_R Napisano 26 Luty 2011 Autor Napisano 26 Luty 2011 Szlag :( Masz Ci ironię losu.. jasna cholera. Nie wyrobię się. Przepraszam Was. Przygniotła mnie robota na tyle hardcorowo, że nie dam rady.
Vega Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 Jak Panowie udalo sie spotkanie? :) Macie jakies zdjecia z spotkania :)???
gof Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Spotkanie jak najbardziej udane, forumowicze przybyli tłumnie ;p pojawił się Elimo, SWRSC z kolegą który pewnie wkrótce zawita na forum oraz ja z dziewczyną a tu mała fotka z tego epickiego melanżu Pozdrowienia dla tych którzy przybyli a tych którym się nie udało zapraszam następnym razem. 1
gof Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 ja również :) wszyscy którzy nie przyszli niech żałują :D
elimo Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Miło było wreszcie poznać twarze kryjące się pod nickami :) Jak widać na fotce, ledwo się pomieściliśmy. Pzdr Elimo
SWRSC Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 nieobecni na dywanik i tłumaczyć się dlaczego nie przyszli !
Kris_R Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 Wiem - dałem ciała. Wybaczcie. Żałuję, że nie wpadłem, ale miałem nagłe totalne urwanie głowy. Oddanie projektu mi się przesunęło. Pracowałem od rana a poszedłem spać około 5 nad kolejnym ranem. Ledwo zdążyłem na czas - nie takie były plany. Kolejnego spotkania nie odpuszczę.
Simple_man Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Ja siedziałem trzeźwy jak d..a na urodzinkach teściowej. Robiłem za kierowcę :(
mlodAs Napisano 28 Luty 2011 Napisano 28 Luty 2011 (edytowane) sorry chłopaki, mnie grypa ścieła i cudowny weekend w łóżko spędziłem ;/ może następnym razem. Edytowane 28 Luty 2011 przez mlodAs
Rekomendowane odpowiedzi