Napisano 12 Czerwiec 200420 l Dzis 12 czerwca o godz 17:30 meczem PORTUGALIA - GRECJA rozpocznie sie najwazniejsza w europie impreza pilkarska!!! na kogo stawiacie ja mowie ze w finale beda: FRANCJA - WŁOCHY i ze wygra francja typujcie swoich faworytow!!!!
Napisano 12 Czerwiec 200420 l a mi to wisi, dynda i powiewa :P Nie wiem co jest pasjonującego w oglądaniu 22 facetów uganiających sie za piłką:P
Napisano 12 Czerwiec 200420 l final: francja vs niemcy -> bedzie 2:1 (lub 1:1 i 7:6 w karnych... lol)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Autor a kogo typujecie na krola szczelcow ?? ja mowie ze Tierry Henry(francja) albo Del Piero (wlochy)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l nie wiem czemu wszyscy faworyzuja ta Francje, ja stawiam na anglie albo holandie
Napisano 13 Czerwiec 200420 l siatka lepsza niz noga :);] ale w euro stawiam na squadre azzurich :] (chyba tak to sie pisze :P)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Szpakowski do domu!!! Kurde, jak ten koleś mnie wnerwia! Nawet znieczulanie się kilkoma piwami przed meczem nie pomaga! \"Ból\" ;) uśmierza dopiero przełączenie na stację niemiecką.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l niemieckiego (jako jezyka) nie lubie jeszcze bardziej niz szpakowskiego ;-D... pieknie wczoraj angole na koniec oddali mecz francuzom ;-D hehehe wygrac mecz praktycznie w 2 minuty ;-D
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Ja niemieckiego nie znam, ale ich komentatorzy potrafią choć przez chwilę pomilczeć ;) A propos wczorajszego meczu, to kiedyś takie same kuku zrobił Bayernowi Manchester United.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l eeee ... ja bym się szpaka nie czepiał; czasm jak go słucham to mi się śmieszny wydaje, ale ma przynajminiej jakiś charakter; inni komentatorzy mają jakiś nudny komntarz ... mniej w nim emocji.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Wysłane przez dzudzu eeee ... ja bym się szpaka nie czepiał; czasm jak go słucham to mi się śmieszny wydaje, ale ma przynajminiej jakiś charakter; inni komentatorzy mają jakiś nudny komntarz ... mniej w nim emocji. dokladnie... jak slucham tego 2 z TVP2 to mi sie spac chce.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l heh, u mnie cala rodzinka meczyki oglada... a ja... czarna owca... nigdy mnie to niebawilo. Gdyby nie fakt Pifka i Chipsów to bym nawet o pilce noznej niemyslal, a tak to czasami sie poswiece i obejrze meczyk... ;)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Autor hehe a ogladaliscie mecz Francja - Anglia??? 2-1 dla francji zizu strzelil dwie bramy w 90 i 93 minucie!!!! dwie bramki w 2 minuty to jest rekord!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mozna nie lubiec pilki??? przeciez to najlepszy sport na swiecie!!!!!
Napisano 15 Czerwiec 200420 l empik- nie rekord- kiedys widzew stracil w 2 minuty 3 bramki- wygrywal do 88 minuty 2-0 i przegral 3-2 :)
Napisano 15 Czerwiec 200420 l Wysłane przez wiggles empik- nie rekord- kiedys widzew stracil w 2 minuty 3 bramki- wygrywal do 88 minuty 2-0 i przegral 3-2 :) Taa Polska liga to wszystko wyjaśnia ;)
Napisano 15 Czerwiec 200420 l Wysłane przez wiggles empik- nie rekord- kiedys widzew stracil w 2 minuty 3 bramki- wygrywal do 88 minuty 2-0 i przegral 3-2 :) Czy to aby nie Widzew właśnie zrobił takie coś Legii na jej własnym boisku, zabierając jej tym samym tytuł Mistrza Polski (rok 1997 o ile mnie pamięć nie myli). BTW. Poniedziałek był dniem bez Szpakowskiego - nie musiałem pić ;), ale dzisiaj już tak fajnie nie będzie (uff).
Napisano 15 Czerwiec 200420 l tak jak MRCN mowi, bylo dokladnie na odwrot. To widzew przegrywal 2:0 i od 88 minuty zdazyl wygrac 2:3 z legia :D Sa na to swiadkowie i zapisy wiggles
Napisano 15 Czerwiec 200420 l Co Wy mi tu o polskim badziewiu :D. Wczoraj bylo co ogladac, mam nadzieje ze dzis bedzie to samo jezeli chodzi o mecz Holandia VS Niemcy. :) [Wyedytowany dnia 15-6-2004 > Pionier]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l no to mozliwe ze sie pomylilem ale sens jaki chcialem pokazac zachowalem :D stracic 3 gole w 3 minuty :)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor anglia-szwajcaria 3:0 2 bramki rooney\'a 1 bramka gerralda ale dostali w dupe!! :P
Napisano 19 Czerwiec 200420 l i jak poziom ostatnich spotkań :) chorwacja-francja włochy-szwecja czechy-holandia :) a jutro jeszcze portugalia-hiszpania ... oj, bedzie się działo, trzeba kupić więcej piwa!!!
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Autor cechy-holandia 3-2 holandia wygrywala 0-2 a przegrala 3-2 ale mecz hyba najlepszy ze wszystkich 16\'tu ktore sie narazie odbyly!!!!
Napisano 20 Czerwiec 200420 l ja pierr... ależ mordercy byków mieli fuksa, eeech przegrali, ale grają dalej. edit: a jednak jadą do domu :) portugalia i grecja grają dalej :) [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > dzudzu]
Napisano 21 Czerwiec 200420 l No w związku że mamy mistrzostwa europy http://www.bitoffun.com/weirds-Soccer_teams.htm
Napisano 22 Czerwiec 200420 l link do zaznajomionego kolegi: http://www.e2004.end.pl Orion jestes bogiem ;] pozdrawiam rzuq
Napisano 23 Czerwiec 200420 l \"Duńczycy nie stracili jeszcze w tym turnieju bramki. Morten Olsen powiedział, że dzisiaj zrobią wszystko by bramki nie strzelić\" - Dariusz \"a konkretnie\" Szpakowski ;)
Napisano 23 Czerwiec 200420 l Z ostatniej chwili (właśnie skończył się skrót meczu Bułgaria-Włochy) \"Cassano ratuje honor bułgarskiej piłki strzelając drugiego gola dla Włochów\" - Tomasz Jasina (powtórzył to dwukrotnie) :).
Napisano 24 Czerwiec 200420 l Jestem pod wrażeniem meczu portugalia - anglia, ricardo pięknie zakończył mecz (bramkarz bramkarzowi wlepił, ale jaja hehe)
Napisano 24 Czerwiec 200420 l Nie pastwmy się nad Dvidkiem. Przecie to nie jego wina:), murawa była śliska, korki nowe od Adka (zły odlew stopy zrobili i go uwierały:). I ostatecznie nie zaspokoil zony przed meczem (nie przyszla go ogladac), tym samym strzelil sobie swojaka. Wiec niesmiejmy sie z niego bo to nie jego wina. ps. Buhahahahahahahahahahahahaha lo matko hahahahaa
Napisano 25 Czerwiec 200420 l meczyk był genialny :D:D:D no i wygrała Portugalia :) a jak obstawiacie na nastepne mecze? dziś gra Francja-Grecja - jestem za Grecją, ale Francja chyba wygra Szwecja-Holandia - Holandia wygra ;) Czechy-Dania - Czechy wygrają jeśli chodzi o sam finał to wiem tylko tyle że nie będę kibicował Francji :P [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > mkk3a]
Napisano 25 Czerwiec 200420 l mkk3a: nie będziesz musiał, bo stojąca francja nie wygra nawet z grecją :)
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Autor CIEKAWE CO SIE TERAZ DZIEJE W ANGLI??? ale beckham zwalil nawet ja bym to trafila on nie umial haha ale jaja
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Kurcze, a ja wczoraj usnąłem na meczu Szwecja-Holandia :((. Co za dużo to nie zdrowo :).
Napisano 27 Czerwiec 200420 l No i koniec meczu :) 3 do jaja hehe. Dania do domu. Piękne bramki (jak za czasów szarmacha i dejny :D) [Wyedytowany dnia 27-6-2004 > Orion]
Napisano 28 Czerwiec 200420 l Czesi kroczą pewnie do zwycięstwa w całym turnieju. Nikt nie jest raczej w stanie ich powstrzymać. Przynajmniej jedna słowiańska nacja potrafi grać w piłkę ;).
Napisano 28 Czerwiec 200420 l Szwedzi i Dania, dwaj krentacze odpadli. Czy niewidzicie tu jakiegos zadość uczyniena, kary (może za ostro powiedziane)?
Napisano 30 Czerwiec 200420 l jestem prawie pewny ze czesi wroca do domu z pucharem, a w finale zwycieza holandie, ale nie bedzie to tak piekne spotkanie jak z fazy grupowej (wyzsza stawka i obawa o blad)