Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor hmm to moze jeszcze do \"czegos_tam_dnia\" dorzucimy kolor i literke ? Orion gratulacje jestes userem dnia. Wygrales lizaka i zegarek. edit: ale jesli chodzi o statsy to moze cos do dziennych moznaby dorzucic [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Leru]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor Orion -> jaki spam ? nie chcesz, nie czytaj :>. \"Jakąkolwiek drogą\" nie wiem gdzie, idz do 1-szego lepszego TESCO i sobie wez z polki. Ale jeszcze musze ja pochwalic ze rzeczywiscie wyglad tej ramki z danymi osoby ktora napisala posta jest bardzo fajny i (co wiecej) lepsze. Szybka odpowiedz tez jest fajniejsza, jakby daje wiecej pola do manewru,
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Oj. To nie ja. Niejaki corvus po ktorym czesc bledow poprawialem ... Dokonczylem tlumaczenie na bazie istniejacego w xmb pliku ... w sumie mase ortograficznych bykow poprawilem ,ale jeszcze jest co poprawiac i robie to na biezaco. Zakladam watek tlumaczenie XMB w tym dziale i jesli mozecie przysylajcie uwagi, bledy ... [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Adek]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l wlasnie adek w silver theme niepoobaja mi sie te ikonki sa zbyt malo zroznicowane....
Napisano 13 Czerwiec 200420 l ?? Przeciez ta kropka jest chyba widoczna? Alternatywnymi skórkami zajme sie jak uporam sie ze wszystkich na deafaultowym ...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Fakt faktem że tą toćkę słabo widać, ale Marcin daj trochę odetchnąć Adkowi :)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Hmmm...ostatnie posty, wczesniej nei bylo podzialu na strony a teraz jest..i to mnie drazni :/ czy tak zostanie czy da sie zmienic aby zostaly wszystkie posty na 1 stronie? pozdr EDIT: przy wysylaniu odpowiedz pokazuje sie u gory taki komunikat: Warning: mail(): Permission denied: unable to execute shell to run mail delivery binary \'/usr/sbin/sendmail -t -i\' in /home/max3d/www/forum/post.php on line 678 [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > Pablo]
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Wysłane przez dzudzu ...a czy dałoby się tak zrobić, by tekst się zawijał zamiast wychodzić poza stronę nawet gdy ktoś zapoda obrazek w rozdziałce przekraczającej rozdziałkę monitora? ... mój post zaginął gdzieś w odmtach infostrady :) może wprowadzić ograniczenia do załączanych obrazków; niech mają one powiedzmy max. 800px (width) a obrazki w wyższej rozdziałce wyświtlały by się tylko na zasadzie hiperłącza? nie psułoby tak kompozycji forum u ludzi którzy mają małe monitory :)
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Adek i moze pamietasz moj stary pomysl o tym ze przy zakladaniu nowego tematu w WIP i GFW mozna by bylo zrobic tak ze trzeba bylo by wybrac rodzaj sceny,pojazdu tak zeby niebylo problemow z nazewnictwem....przemysl to.....
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Co do ostatnich to zdaje sie ,ze w profilu mozesz skonfigurowac sobie ilosc wyswietlanych watkow na jednej stronie. Sewer sie nie meczy jak poprzednio. DruG, sam mowiles ,ze ten plik jest troche za duzy kiedys ... Marcin - nie da sie tego rozwiazac w ten sposob. Okreslisz wszystkie kategorie jakie mozna stworzyc? Nazewnictwo jest zdecydowanie prostszym rozwiazaniem. Problem z nazywaniem bierze sie z nieznajomosci regulaminu.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Ustawilem 100 tematow na strone w Profilu i nadal tak samo sie dziela Ostatnie Post :-/ pozdr EDIT To dziala tylko prze przegladaniu tematow w dzialach. [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > Pablo]
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Wysłane przez dzudzu Wysłane przez dzudzu ...a czy dałoby się tak zrobić, by tekst się zawijał zamiast wychodzić poza stronę nawet gdy ktoś zapoda obrazek w rozdziałce przekraczającej rozdziałkę monitora? ... mój post zaginął gdzieś w odmtach infostrady :) może wprowadzić ograniczenia do załączanych obrazków; niech mają one powiedzmy max. 800px (width) a obrazki w wyższej rozdziałce wyświtlały by się tylko na zasadzie hiperłącza? nie psułoby tak kompozycji forum u ludzi którzy mają małe monitory :) ... eech, ostatni apel i już się zamykam w tej sprawie :( z wyrazami szacunku Człowiek Bez Siły Przebicia.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l dzudzu - nie moge wszystkiego teraz zrobic. Stworze wlasne szablony postow i zrobie posty jako oddzielne tabele (narazie to jest zamierzenie) ale powinno sie to wtedy zachowywac w ten sposob ,ze skalowaly sie beda tylko te posty w ktorych sa obrazki. Reszta bedzie szerokosci ekranu.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Pablo - faktycznie - no to czeka mnie grzebania, ale naprawde nie teraz ... dajcie mi sie obronic ... przez Was nie zdaze :P
Napisano 14 Czerwiec 200420 l \"zrobie posty jako oddzielne tabele\" Czyli wzrost wagi plikow o kilka procent? ;> Ty tu nie zwalaj na userow, tylko odinstaluj pzegladarki/komunikatory;) [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > dr Ug]
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Wysłane przez dr Ug \"zrobie posty jako oddzielne tabele\" Czyli wzrost wagi plikow o kilka procent? ;> zawsze tak jest ... cos za cos ... to kosztem wygladu. Procent ten nie powinien byc duzy jesli sie to z glowa rozplanuje. Narazie to tylko teoria a w praktyce sprawdze pozniej. Chyba tak CGTalk.com to rozwiazal. Nie jestem pewien. Bede musial podejrzec zrodelko i po htmlu bedzie widac.
Napisano 14 Czerwiec 200420 l E eee a mozna jakos wylaczyc odswiezanie Shouta ? bo czasami trudno przeczytac to co jest dalej napisane jak chcem dluzej to mi sie odswieza i wraca do poczatku i to wqr*ia troche.... :/
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Hmmm to nie blad na forum a raczej na stronie. tzn gdy sie wchodzi w komentarze od newsow, to tabelka od forum pokazuje ilosc ludzi online = 1 a juz normalnie przy stronie glownej widac dobrze. Popraw to jesli mozesz. pozdr
Napisano 15 Czerwiec 200420 l taki mały szczegół związany z ostatnią modą na zmianę nicków: Wolne dyskusje ... (Moderatorzy Forum: VGT, akdsn) zamiast akdsn powinno być SansSerif :) pozdrawiam
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Tu http://www.max3d.pl/bitwa/bitwa_01.php brakuje linka do piątej bitwy.
Napisano 16 Czerwiec 200420 l hmm... ja mam mala propozycje aby zalczniki otwieraly sie w nowym oknie, przez przypadek mozna zamknac...
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Quadysz: klikaj z wcisnietym Shiftem i po sprawie :P Albo zainstaluj sobie MyIE2, wtedy otwieranie w nowym oknie polega na przeciagnieciu linka o pixel (lub wiecej of cuz) ;) Tak do tego przywyklem, ze w Windowsie zaczalem przeciagac ;| Do listy zyczen dorzuce odpowiednie tytuly stron, coby uzywanie historii, albo Last Closed Tabs nie bylo loteria. Sylwek dobrze to rozwiazal: Ug] [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > dr Ug]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l No to jeszcze jeden bug: Link do Regulaminu na forum u gory nie dziala ( http://www.max3d.pl/forum/asd ?! ) pozdr
Napisano 16 Czerwiec 200420 l dr Ug tylko ja jestem tak leniwy ze czesto uzywam tylko jednej reki :) druga dlubie w nosie :) poza tym chyba subskrypcja mi przestala dzialac... thx
Napisano 17 Czerwiec 200420 l SansSerif: świntuchu... ;) tak sie zastanawiam, czy komunikatorki niebylyby lepsze pod avatarkiem a nie pod postem... sam niewiem, a... chyba glupia mysl
Napisano 17 Czerwiec 200420 l yyyy nawet bardzo dobra moim zdaniem ..... moze na serio zrobic drogi pasek pod \"nastrojem\" na komunikatory.... jakies 4 najpopularniejsze albo 6 zmiesci sie spokojnie [Wyedytowany dnia 17/6/2004 > Marcin]
Napisano 17 Czerwiec 200420 l moim skromnym zdaniem to zly pomysl, zwiekszy sie ramka a mnie juz boli lapa od scrollowania. [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > SansSerif]
Napisano 17 Czerwiec 200420 l też mi się nie podoba, ja bym wręcz wszelkie bzdety z komunikatorami ukrył w profilu.
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Chyba skórka XMBforum jest trochę zbugowana, nie ładują się ikonki np. od szukania, statystyk itp. trochę to drażni a akurat na tym skinie przyjemnie mi się forum przegląda :)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Narazie uzywajcie skory defaultowej lub chyba jesli chcecie jasna Windows XP dziala prawidlowo.
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Pomijając to co co napisali koledzy, mnie denerwuje informacja o edycji posta, która jest nad linkiem z obrazkiem...jestem przyzwyczajony do tego, że te info jest na samym dole posta i czasem link z obrazkiem \"zlewa\" mi się z podpisem usera...czy nie można tego odwrócić ?? Pozdr
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Info o edycji posta nad obrazkiem? Zamiesc jakiegos screena przykladowego.
Napisano 17 Czerwiec 200420 l mój ulubiony adminie Adku ;) dałoby się zrobić tak żeby obrazki uploadowane na serwer max3d.pl po kliknięciu na link załącznika otwierały sie w nowym oknie? Cały czas odruchowo zamykam okno IE z forum :] Jeśli to nie wymaga zbyt dużego nakładu pracy, to ślicznie bym prosił:)
Napisano 18 Czerwiec 200420 l skin XP-silver dziala prawidlowo a subskrypcja nadal nie dziala... :) [Wyedytowany dnia 18-6-2004 > Quadysz]
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Hmm... dlaczego w nowym oknie. Obrazk img sa wyswietlane bezposrednio na forum. Co do zalcznikow - ja otwieram je w panelach (mozilla, firefox, myIE)
Napisano 18 Czerwiec 200420 l A czemu nie w nowym oknie? Jakis konkretny powod? Bo to raczej uciazliwe jest. \"Na calym swiecie\" zalaczniki otwieraja sie w nowym oknie :)
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Liczy sie oryginalnosc! 3xNIE dla nowych okien! A tak serio - sposob w jaki otwiera sie nowe panele w MyIE2 sprawia, ze mnie jest ganz egal jakie bedzie ustawienie. Fuckt, ze nowe okno jest bardziej intuicyjne i moza je dac ludowi. Komu to szkodzi? Adku, nie wszyscy niestety uzywaja genialnego wynalazku, jakim sa panele ;) [Wyedytowany dnia 18-6-2004 > dr Ug]
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Faktem jest, ze taki egzotyczny akcent zwabi ludzi z kazdego zakatka swiata. Spontaniczna reakcja bywalca zachodnich boardów na wiesc o odleglym forum (far far away in place called Poland) z zalacznikiem otwieranym w tym samym oknie: \"NOOOOO F*** WAY! I\'M GOIN\' !!! \" teraz juz rozumiem o co biega :)
Napisano 18 Czerwiec 200420 l 4xTAK dla nowych okien :> a subskrypcja raz mi działa a raz nie, ostatnio tak ale się przeraziłem tym co jest w niej napisane... jakoś tak bez ładu i składu :| pozdrawiam EDIT widzisz Leander... tak to wyglada, wszędzie tylko ten marketing :> [Wyedytowany dnia 18-6-04 > Loozack]