Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tygodniowy Speed Modeling 30 : Akcesoria dla dzieci

1 .Model wykonany w dowolnym sofcie.

2. Nie korzystamy z wcześniej robionych modeli.

3. Czas Pracy 100 minut

4.Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości.

Deadline 24.03.2011 (Czwartek) godzina 24:00

POWODZENIA!

Edytowane przez indian

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 19,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

zabawki, chodaki, smoczki, wózki, pieluchy i cokolwiek innego co wymyślisz :)

salut.

P.S

Mógłby ktoś zmienić miniaturkę TSM na głównej:)

Napisano

no to zaczne smoczkiem dla niegrzecznych dzieci :P

ok 30 min 3Dmax2010

(Wiem ze mam pare otworow nie domknietych ale nie iwme dlaczego raz "boolean"je zamykal a raz nie)

attachment.php?attachmentid=78732&stc=1&d=1300455201

Napisano

Jest to moj pierwszys TSM poniewaz jestem wlasciwie poczatkujacy w 3ds maksie:p a chcialem cos zrobic.

"Cymbalki" jak zauwazyliscie model nie jest bomba:p

cymbaki.jpg

Napisano

yasamaru dodaj mesh smootha, kilka cutów lub carmferów i będzie całkiem fajnie, masz czas ;-)

bitwa ciekawa, sam pewnie wystartuje mam już pomysł... o cymbałkach myslałem tez :-)

Napisano

k_gabra - wlasnie z czasem u mnie marnie bo czym innym sie zajmuje to bylo tylko w wolnej chwili zrobione:P

Predator - cos w tym jest:P

Napisano

nie wiem czy to sie zalicza ale wpisalem w google i z nudow zrobilem :D :

gwnsa.jpg

Cinema4d r11.5

Edytowane przez l337

Napisano

tam z tyłu jest chyba mini scianka wspinaczkowa :) pewnie zamiast schodkow

Napisano

Widze że nawet przy temacie "akcesoria dla dzieci" nie mogło u Ciebie Sebazx6r zabraknąć motocykli:D

Napisano

A oto ciężarówa ode mnie: 45810163.jpg

Soft to 3ds Max 2010. Czas pracy około minut 90 minut

Napisano

Super hiper butelka dla dziecka. Podgrzewa soczek itp. W zestawie z Bluetooth :P

butla.jpg

Blender

Napisano

Skoro "Kryzys" się skończył to postanowiłem że spróbuje sił w minibitwie :) równo 100min

konik_shot.jpg

Napisano

3. Czas Pracy 100 minut

hmm, w sumie nie wiem czy nie robie czegoś źle, bo u mnie jest to 100 minut czystego modelowania. Dopiero jak timer odliczy 100 minut biore się za materiały, ustawienie sceny, swiatła itp. nie wiem czy to jest zgodne z regulaminem

Napisano

Mam 60 minut jeszcze na model. Dlaczego nikt nie powiedział że taki fajny temat.?!

Napisano

Slim_: Blender Internal

sly: jest link na głównej, mały szary ale jest :) mam nadzieje że zdążysz

Napisano

butelka+.jpg

3D Max 2009, czas 96 min

Pierwsza Bitwa, Pierwszy speedmodeling, Pierwsze modele, w ogole jakis taki prawiczek z tego jestem :D

Napisano

Troszkę po terminie.

Ale i tak dla formalności. :)

tsm30clown.jpg

Napisano

sly - model mi się podoba, tylko osobiście średnio widzę tu AKCESORIA :) W sondzie mój głos na szczurka bo temat dobrze połknięty i model w miarę tylko ta grzywa... :P

Napisano

To jest taka kukiełka wisząca nad łóżeczkiem - razem z trzema innymi: "Potworem z szafy", "Jeźdźcem bez głowy" i "Wilkołakiem". Ma zastosowanie terapeutyczne.

Napisano

Godzil: na grzywę zbrakło mi czasu, pod koniec przypomniałem sobie że trzeba ją zrobić :) ale chyba dorobie sobie tekstury, włosy i zrobię jakąś wizke z tego :)

Napisano
  • Autor

dzisiaj jak wrócę ze szkoły to zrobię sondę, mam nadzieję że się nie obrazicie :)

salut.