indian Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Tygodniowy Speed Modeling 30 : Akcesoria dla dzieci 1 .Model wykonany w dowolnym sofcie. 2. Nie korzystamy z wcześniej robionych modeli. 3. Czas Pracy 100 minut 4.Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości. Deadline 24.03.2011 (Czwartek) godzina 24:00 POWODZENIA! Edytowane 24 Marzec 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 TSP? Chyba TSM ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raydley Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Czy akcesoria to też zabawki czy raczej wózki, chodaki itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 zabawki, chodaki, smoczki, wózki, pieluchy i cokolwiek innego co wymyślisz :) salut. P.S Mógłby ktoś zmienić miniaturkę TSM na głównej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasamaru Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 no to zaczne smoczkiem dla niegrzecznych dzieci :P ok 30 min 3Dmax2010 (Wiem ze mam pare otworow nie domknietych ale nie iwme dlaczego raz "boolean"je zamykal a raz nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 yasamaru :D dobry motyw wyglada jak punktak dla rozwrzeszczanych dzieci !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNKYszou Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Jest to moj pierwszys TSM poniewaz jestem wlasciwie poczatkujacy w 3ds maksie:p a chcialem cos zrobic. "Cymbalki" jak zauwazyliscie model nie jest bomba:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 czas pracy: 75 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_gabra Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 yasamaru dodaj mesh smootha, kilka cutów lub carmferów i będzie całkiem fajnie, masz czas ;-) bitwa ciekawa, sam pewnie wystartuje mam już pomysł... o cymbałkach myslałem tez :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasamaru Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 k_gabra - wlasnie z czasem u mnie marnie bo czym innym sie zajmuje to bylo tylko w wolnej chwili zrobione:P Predator - cos w tym jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l337 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 (edytowane) nie wiem czy to sie zalicza ale wpisalem w google i z nudow zrobilem :D : Cinema4d r11.5 Edytowane 20 Marzec 2011 przez l337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_gabra Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Schodki z tylu by sie przydaly... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 tam z tyłu jest chyba mini scianka wspinaczkowa :) pewnie zamiast schodkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Cos prostego na prędce. Może zrobie coś bardziej skomplikowanego potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Widze że nawet przy temacie "akcesoria dla dzieci" nie mogło u Ciebie Sebazx6r zabraknąć motocykli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 200 kuca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucios Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 A oto ciężarówa ode mnie: Soft to 3ds Max 2010. Czas pracy około minut 90 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Super hiper butelka dla dziecka. Podgrzewa soczek itp. W zestawie z Bluetooth :P Blender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Smoczek, czas 25 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Skoro "Kryzys" się skończył to postanowiłem że spróbuje sił w minibitwie :) równo 100min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Szczuro najlepszy model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 3. Czas Pracy 100 minut hmm, w sumie nie wiem czy nie robie czegoś źle, bo u mnie jest to 100 minut czystego modelowania. Dopiero jak timer odliczy 100 minut biore się za materiały, ustawienie sceny, swiatła itp. nie wiem czy to jest zgodne z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Fakt szczuro świetny model ;) W czym renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Mam 60 minut jeszcze na model. Dlaczego nikt nie powiedział że taki fajny temat.?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Slim_: Blender Internal sly: jest link na głównej, mały szary ale jest :) mam nadzieje że zdążysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 sly dla ciebie przedłużymy do 24:00 :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milabiker Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 3D Max 2009, czas 96 min Pierwsza Bitwa, Pierwszy speedmodeling, Pierwsze modele, w ogole jakis taki prawiczek z tego jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucios Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 :D szczuro niezły pogrom :D. Konkretny model:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Troszkę po terminie. Ale i tak dla formalności. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 sly - model mi się podoba, tylko osobiście średnio widzę tu AKCESORIA :) W sondzie mój głos na szczurka bo temat dobrze połknięty i model w miarę tylko ta grzywa... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 To jest taka kukiełka wisząca nad łóżeczkiem - razem z trzema innymi: "Potworem z szafy", "Jeźdźcem bez głowy" i "Wilkołakiem". Ma zastosowanie terapeutyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Godzil: na grzywę zbrakło mi czasu, pod koniec przypomniałem sobie że trzeba ją zrobić :) ale chyba dorobie sobie tekstury, włosy i zrobię jakąś wizke z tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 dzisiaj jak wrócę ze szkoły to zrobię sondę, mam nadzieję że się nie obrazicie :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi