Napisano 9 Kwiecień 201113 l Bry dzien :) wiec genialnym i orginalnym pomyslem moim na tegoroczne DW jest oczywiscie Bog piorunow... dobra zdaje sobie sprawe ze to najmniej blyskotliwy pomysl jaki jest tam, ale juz dobra... Generalnie thor + scifi. I obrazki! Pozdrawiam:)
Napisano 10 Kwiecień 201113 l Twarz jest bardzo ok. Góra pancerza też myślę że będzie dobrze. Dół nudny. Poszerz te spodnie na dole, bo teraz sprawiają wrażenie (łącznie z tułowiem) sztywnych. Czekam na oręż. Bo w nim będzie można zaszaleć.
Napisano 12 Kwiecień 201113 l Pewnie sie zawiedziesz dizajnem oreza jak przyjdzie co do czego, gdyz ja nie lubie szalonych dizajnow ;) Maly upik:
Napisano 12 Kwiecień 201113 l bardzo fajnie sie to prezentuje, tez za bardzo nie lubie szalonych dizajnow ale na DW to glownie tylko takie zwyciezaja, szkoda...
Napisano 17 Kwiecień 201113 l pewnie spodziewasz sie tego pytania ale co z podnoszeniem rak? :) fajny ludek i mordka ma swoj charakter
Napisano 17 Kwiecień 201113 l To bóg, on nie musi podnosić rąk. Ale rzeczywiście jakby je podniósł już to dostałby kokosa z dwóch stron :P
Napisano 17 Kwiecień 201113 l Nie :) Jego ręka nie łączy się z tym czymś po bokach głowy :) Z tego wychodzą mu ręce :) To jest sztywno ustawione. Tak to wygląda.
Napisano 17 Kwiecień 201113 l jako ze tamte naramienniki spotkały się z miażdżąca krytyka z rożnych źródeł, postanowiłem na odrobinę eksploracji, zapewne jak mnie znów najdzie ochota to porysuje jeszcze jakieś nowe. Ah żeby nie było - to są tylko mockupy, staram się znaleźć coś co będzie mi odpowiadało pod względem ogólnego kształtu :) No i oczywiście serdecznie dzięki za wszystkie komentarze
Napisano 17 Kwiecień 201113 l Dla mnie dwójka, może by tak naramiennik przedłużyć tak by był czymś w rodzaju półhełmu ochraniającym część twarzy i tył głowy (co prawda mało funkcjonalne, ale może fajnie wyglądać) :)
Napisano 17 Kwiecień 201113 l Już miałem pisać że mi się podoba trójka, bo dwójka leci trochę za bardzo w sf ... no ale po przeczytaniu pierwszego posta wychodzi na to że to ma być sf. Więc tak jak @vrocker. pzdr.
Napisano 17 Kwiecień 201113 l wywal tą zbroje ta koszula na klacie jest zbyt fajna by ją zasłaniać daj jakieś lekkie zbrojo podobne ozdóbki na przedramiona np. i coś wyczesanego za plecami, zbuduj więcej masy na pasie jakimś elementem stroju i bedzie gites malina ps te formy z pierwszej zbroi co nie mógł podnieść rak były by fajnym magicznym czymś na plecach :)
Napisano 5 Wrzesień 201113 l drugi jest świetny:) ogólnie uważam że ciało ma świetne, dlatego może im mniej go będziesz przysłaniać tym lepiej:) nie zakłócisz fajnej formy