Skocz do zawartości

Postać 3d: DWV: God of Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bry dzien :)

wiec genialnym i orginalnym pomyslem moim na tegoroczne DW jest oczywiscie Bog piorunow... dobra zdaje sobie sprawe ze to najmniej blyskotliwy pomysl jaki jest tam, ale juz dobra...

Generalnie thor + scifi.

I obrazki!

thor01.png

thorblockin.png

Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Twarz jest bardzo ok. Góra pancerza też myślę że będzie dobrze. Dół nudny. Poszerz te spodnie na dole, bo teraz sprawiają wrażenie (łącznie z tułowiem) sztywnych.

Czekam na oręż. Bo w nim będzie można zaszaleć.

Napisano

Pewnie sie zawiedziesz dizajnem oreza jak przyjdzie co do czego, gdyz ja nie lubie szalonych dizajnow ;)

Maly upik:

thor02.png

Napisano

Nie :) Jego ręka nie łączy się z tym czymś po bokach głowy :) Z tego wychodzą mu ręce :) To jest sztywno ustawione. Tak to wygląda.

Napisano

jako ze tamte naramienniki spotkały się z miażdżąca krytyka z rożnych źródeł, postanowiłem na odrobinę eksploracji, zapewne jak mnie znów najdzie ochota to porysuje jeszcze jakieś nowe.

Ah żeby nie było - to są tylko mockupy, staram się znaleźć coś co będzie mi odpowiadało pod względem ogólnego kształtu :)

thor04.png

No i oczywiście serdecznie dzięki za wszystkie komentarze

Napisano

Dla mnie dwójka, może by tak naramiennik przedłużyć tak by był czymś w rodzaju półhełmu ochraniającym część twarzy i tył głowy (co prawda mało funkcjonalne, ale może fajnie wyglądać) :)

Gość fishinthewater
Napisano

Już miałem pisać że mi się podoba trójka, bo dwójka leci trochę za bardzo w sf ... no ale po przeczytaniu pierwszego posta wychodzi na to że to ma być sf. Więc tak jak @vrocker.

pzdr.

Napisano

wywal tą zbroje ta koszula na klacie jest zbyt fajna by ją zasłaniać daj jakieś lekkie zbrojo podobne ozdóbki na przedramiona np. i coś wyczesanego za plecami, zbuduj więcej masy na pasie jakimś elementem stroju i bedzie gites malina

ps

te formy z pierwszej zbroi co nie mógł podnieść rak były by fajnym magicznym czymś na plecach :)

Napisano

drugi jest świetny:) ogólnie uważam że ciało ma świetne, dlatego może im mniej go będziesz przysłaniać tym lepiej:) nie zakłócisz fajnej formy