Gość Morte Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Bry dzien :) wiec genialnym i orginalnym pomyslem moim na tegoroczne DW jest oczywiscie Bog piorunow... dobra zdaje sobie sprawe ze to najmniej blyskotliwy pomysl jaki jest tam, ale juz dobra... Generalnie thor + scifi. I obrazki! Pozdrawiam:)
F/X Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Twarz jest bardzo ok. Góra pancerza też myślę że będzie dobrze. Dół nudny. Poszerz te spodnie na dole, bo teraz sprawiają wrażenie (łącznie z tułowiem) sztywnych. Czekam na oręż. Bo w nim będzie można zaszaleć.
Gość Morte Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 Pewnie sie zawiedziesz dizajnem oreza jak przyjdzie co do czego, gdyz ja nie lubie szalonych dizajnow ;) Maly upik:
ultrakaka Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 Koszulina wyszła całkiem przekonująco -łapy kozacko zrobione tez.
tr3buh Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 bardzo fajnie sie to prezentuje, tez za bardzo nie lubie szalonych dizajnow ale na DW to glownie tylko takie zwyciezaja, szkoda...
ledyr Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 pewnie spodziewasz sie tego pytania ale co z podnoszeniem rak? :) fajny ludek i mordka ma swoj charakter
ultrakaka Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 To bóg, on nie musi podnosić rąk. Ale rzeczywiście jakby je podniósł już to dostałby kokosa z dwóch stron :P
Vega Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 Nie :) Jego ręka nie łączy się z tym czymś po bokach głowy :) Z tego wychodzą mu ręce :) To jest sztywno ustawione. Tak to wygląda.
Gość Morte Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 jako ze tamte naramienniki spotkały się z miażdżąca krytyka z rożnych źródeł, postanowiłem na odrobinę eksploracji, zapewne jak mnie znów najdzie ochota to porysuje jeszcze jakieś nowe. Ah żeby nie było - to są tylko mockupy, staram się znaleźć coś co będzie mi odpowiadało pod względem ogólnego kształtu :) No i oczywiście serdecznie dzięki za wszystkie komentarze
vrocker Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 Dla mnie dwójka, może by tak naramiennik przedłużyć tak by był czymś w rodzaju półhełmu ochraniającym część twarzy i tył głowy (co prawda mało funkcjonalne, ale może fajnie wyglądać) :)
Gość fishinthewater Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 Już miałem pisać że mi się podoba trójka, bo dwójka leci trochę za bardzo w sf ... no ale po przeczytaniu pierwszego posta wychodzi na to że to ma być sf. Więc tak jak @vrocker. pzdr.
n-pigeon Napisano 17 Kwiecień 2011 Napisano 17 Kwiecień 2011 wywal tą zbroje ta koszula na klacie jest zbyt fajna by ją zasłaniać daj jakieś lekkie zbrojo podobne ozdóbki na przedramiona np. i coś wyczesanego za plecami, zbuduj więcej masy na pasie jakimś elementem stroju i bedzie gites malina ps te formy z pierwszej zbroi co nie mógł podnieść rak były by fajnym magicznym czymś na plecach :)
Selena Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 drugi jest świetny:) ogólnie uważam że ciało ma świetne, dlatego może im mniej go będziesz przysłaniać tym lepiej:) nie zakłócisz fajnej formy
Rekomendowane odpowiedzi