Jump to content

Postać 3d: DWV: God of Thunder

Guest Morte

Recommended Posts

Guest Morte

Bry dzien :)

wiec genialnym i orginalnym pomyslem moim na tegoroczne DW jest oczywiscie Bog piorunow... dobra zdaje sobie sprawe ze to najmniej blyskotliwy pomysl jaki jest tam, ale juz dobra...

Generalnie thor + scifi.

I obrazki!

thor01.png

thorblockin.png

Pozdrawiam:)

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Twarz jest bardzo ok. Góra pancerza też myślę że będzie dobrze. Dół nudny. Poszerz te spodnie na dole, bo teraz sprawiają wrażenie (łącznie z tułowiem) sztywnych.

Czekam na oręż. Bo w nim będzie można zaszaleć.

Guest Morte

Pewnie sie zawiedziesz dizajnem oreza jak przyjdzie co do czego, gdyz ja nie lubie szalonych dizajnow ;)

Maly upik:

thor02.png

Guest Morte

jako ze tamte naramienniki spotkały się z miażdżąca krytyka z rożnych źródeł, postanowiłem na odrobinę eksploracji, zapewne jak mnie znów najdzie ochota to porysuje jeszcze jakieś nowe.

Ah żeby nie było - to są tylko mockupy, staram się znaleźć coś co będzie mi odpowiadało pod względem ogólnego kształtu :)

thor04.png

No i oczywiście serdecznie dzięki za wszystkie komentarze

Guest fishinthewater

Już miałem pisać że mi się podoba trójka, bo dwójka leci trochę za bardzo w sf ... no ale po przeczytaniu pierwszego posta wychodzi na to że to ma być sf. Więc tak jak @vrocker.

pzdr.

wywal tą zbroje ta koszula na klacie jest zbyt fajna by ją zasłaniać daj jakieś lekkie zbrojo podobne ozdóbki na przedramiona np. i coś wyczesanego za plecami, zbuduj więcej masy na pasie jakimś elementem stroju i bedzie gites malina

ps

te formy z pierwszej zbroi co nie mógł podnieść rak były by fajnym magicznym czymś na plecach :)