Marcin Janiec Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 dobrze zrobione:D i zabawne... fajne!
sammael_at Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 ładne :D podoba mi sie - zwlaszcza trawa :P
peter_f Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Rewelacja, ależ się uśmiałem :D Kapitalna mimika no i ten co fajtnął mnie rozwalił :D 5*****
mallow Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Świetne :) Trawożerca najlepszy oczywiście. Mocne skojarzenia z pixarowym klasykiem For the Birds. Tutaj również niby paru podobnych bohaterów, ale każdy żyje własnym życiem, każdy to inna osobowość. Najlepszy właśnie trawożerca hehe. Jego mimika i ta zadyszka to mistrzostwo. Końgratulejszons!
KMiklas Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 od trzech dni odkąd to zobaczyłem śmiecham jak głupi:) odjazd!
Degustator Napisano 27 Grudzień 2011 Napisano 27 Grudzień 2011 jaki silnik renderowana? jaki czas? świetne :D mimika wymiata i te miny wydaje się, a raczej tak jest, że tło lasu to obrazek
pikok Napisano 29 Styczeń 2012 Napisano 29 Styczeń 2012 Brawo! Obczaiłem demoreela i okazuje się, że jesteś od dawna moim bohaterem Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że po części przyczyniłeś się do tego, że zajmuje się filmem animowanym. dziękuje i gratuluję:)
Videoyogi Napisano 27 Luty 2012 Napisano 27 Luty 2012 Świetna robota - uśmiałem się do łez. animacyjnie - superrewwlacja. Mnie ta mimika rozkłada całkiem. za mało na świecie jest takich pozytywnych rzeczy :-)
rafalb Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Rewelacja! Gratuluję. Plastyka, animacja i pomysł w moim odczuciu wspaniałe!
Soulinka12 Napisano 24 Kwiecień 2012 Napisano 24 Kwiecień 2012 one są boskie :O te minki mnie zabiły :D a ta co wpierdziela trawe to mistrz :D
Rekomendowane odpowiedzi