Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wszystkie bardzo mnie się podobają. Lecz zdecydowanie kultura i taniec przebiły reszte. P.S. Chciałbym aby nasi piłkarze mieli taką moc ;P

Napisano

Najbardziej podobała mi się Turystyka. Miała kilka fajnych momentów np jak stworek z językiem sobie chodził po korytarzykach.Albo jak jedli kiełbasę :> A tak w ogóle to Platige jest obecnie najlepszym eksportowym towarem Polski.

Napisano

Jak dla mnie Euro 2012 najlepsze, ale pewnie dlatego, że najbardziej 'rozwałkowe' i komercyjne ale działa, czyli dobre.

Napisano

Spodziewałem się czegoś dobrego, natomiast to co zobaczyłem to jakiś totalny kosmos. Niesamowita kreatywność i wykonanie ! Rewelacja ! Dla mnie najlepszy taniec, a potem Euro. Reszta również świetna, ale to moi faworyci. Chętnie widziałbym temat na forum Q&A do twórców podobnie jak z Wiedźminem, świetna rzecz.

Napisano

w sumie czas realizacji to 3,5 miesiaca, ale za to wszystko to trzeba bylo zrobic w stereo 3d ( poza "Turystyka" ) . Bylo surowo.

t.

Napisano

Naprawde ogromny szacunek! To jest wlasnie to, promowanie kraju czyms na czym swietnie sie znamy, czyli wlasnie animacje. Tak w ogole to bardzo cieszy ze ostatnio sie sporo slyszy o polskich sukcesach w swiecie 3d, gier i animacji.

Napisano

robi wrazenie, ogromne, choc niektore nie przemawiaja do mnie. tak czy inaczej tyle pracy w takim czasie, respekt.

Napisano

Świetne! Gratulacje!

Bardzo fajnie, że w tak różnych stylistykach porobione. Najlepszy "Taniec", najmniej czytelny i trochę przynudnawy "Kultura", choć ma najfajniejszą stylistyke.

"Taniec" musiał niesamowicie wyglądać z prawdziwymi tancerzami i jeszcze w stereoskopii. Może warto byłoby to powtórzyć w ramach turnee po Polsce, sądzę, że znalazło by się trochę chętnych i to nie tylko grafików :]

Pozdrawiam

Napisano

Jakoś tak sobie odświeżyłem te filmy. Fajne są. Niektóre bardzo. Najbardziej urzekła mnie Przyroda w reżyserii Damiana Nenowa. Piękne to jest po prostu. Fachowo zrealizowane. Fajna muzyka, świetnie współgrająca z obrazem. Obraz sam w sobie to dzieło sztuki. Do tego fajny montaż, reżyseria bez zarzutu. Piękny film. Zapadający w pamięć. Wielkie gratulacje dla Damiana i wszystkich udzielających się przy tym i pozostałych filmach z serii.