adek Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Firma Platige Image zamieściła w całości w internecie wszystkie filmy z kampanii "MOVE YOUR IMAGINATION" przygotowane na targi ITB 2011 w Berlinie. Więcej: http://max3d.pl/news.php?id=1803 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICI Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Duuużo bardzo dobrej roboty. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Dooobre!. Euro2012 chyba najbardziej spektakularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 IMHO: zdecydowanie najladniejsze to Przyroda,Taniec,Turystyka. O EŁRO 2012 pisać nie bede bo kogos zdenerwuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikifak Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Wszystkie bardzo mnie się podobają. Lecz zdecydowanie kultura i taniec przebiły reszte. P.S. Chciałbym aby nasi piłkarze mieli taką moc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Miodne, miejscami mocne. Kawał dobrej roboty. Gratsy. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 "Przyroda" i "Turystyka" naprawdę znakomite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 no no no , prawdziwie światowy poziom animacji/grafiki. Kultura wydaje się być najbardziej skomplikowanym z tych projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Najbardziej podobała mi się Turystyka. Miała kilka fajnych momentów np jak stworek z językiem sobie chodził po korytarzykach.Albo jak jedli kiełbasę :> A tak w ogóle to Platige jest obecnie najlepszym eksportowym towarem Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Jak dla mnie Euro 2012 najlepsze, ale pewnie dlatego, że najbardziej 'rozwałkowe' i komercyjne ale działa, czyli dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Spodziewałem się czegoś dobrego, natomiast to co zobaczyłem to jakiś totalny kosmos. Niesamowita kreatywność i wykonanie ! Rewelacja ! Dla mnie najlepszy taniec, a potem Euro. Reszta również świetna, ale to moi faworyci. Chętnie widziałbym temat na forum Q&A do twórców podobnie jak z Wiedźminem, świetna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Bardzo fajnie się ogląda. Czy ja dobrze pamiętam, że czas realizacji wynosił 2 miesiące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 w sumie czas realizacji to 3,5 miesiaca, ale za to wszystko to trzeba bylo zrobic w stereo 3d ( poza "Turystyka" ) . Bylo surowo. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Naprawde ogromny szacunek! To jest wlasnie to, promowanie kraju czyms na czym swietnie sie znamy, czyli wlasnie animacje. Tak w ogole to bardzo cieszy ze ostatnio sie sporo slyszy o polskich sukcesach w swiecie 3d, gier i animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 no to teraz juz chyba czas na polską pełnometrażówkę powalającą resztę świata na kolana hehe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 robi wrazenie, ogromne, choc niektore nie przemawiaja do mnie. tak czy inaczej tyle pracy w takim czasie, respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Świetne! Gratulacje! Bardzo fajnie, że w tak różnych stylistykach porobione. Najlepszy "Taniec", najmniej czytelny i trochę przynudnawy "Kultura", choć ma najfajniejszą stylistyke. "Taniec" musiał niesamowicie wyglądać z prawdziwymi tancerzami i jeszcze w stereoskopii. Może warto byłoby to powtórzyć w ramach turnee po Polsce, sądzę, że znalazło by się trochę chętnych i to nie tylko grafików :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Jakoś tak sobie odświeżyłem te filmy. Fajne są. Niektóre bardzo. Najbardziej urzekła mnie Przyroda w reżyserii Damiana Nenowa. Piękne to jest po prostu. Fachowo zrealizowane. Fajna muzyka, świetnie współgrająca z obrazem. Obraz sam w sobie to dzieło sztuki. Do tego fajny montaż, reżyseria bez zarzutu. Piękny film. Zapadający w pamięć. Wielkie gratulacje dla Damiana i wszystkich udzielających się przy tym i pozostałych filmach z serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi