CzAk1 Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Na targach E3 w Los Angeles zaprezentowano właśnie trailer najnowszej gry z serii Hitman: Absolution. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1823
Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Bedzie sie dzialo. Na trailerze masa akcji ale w tej grze najbardziej jaralo mnie przejscie tak, zeby zalatwic cel i minimum dodatkowych kolesi. Mam nadzieje ze nie zmienili tego za bardzo. Oj naczekalem sie na kolejna czesc... Mniam!
floo Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 dużo dobre... ahhh, te piękne chwile gdy miało się czas na granie... ;) polecam również:
tr3buh Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 gra na ktora bardziej czekam niz BF 3, GTA 5 czy Ass Creed :)
KICI Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Znow krew i mordobicie... a przepraszam goła laska jest jeszcze. Nikt już nie robi fajnych gier?
comander_barnik Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 oh hell, dawno nie słyszało się nic o Hitmanie, dobry film. Wiadomo jakie studio?
Matys Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 kurcze wysyp cinematiokow na tym E3 jest niesamowity... dobre dobre.
Baggins Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 KICI - Zagraj w Portal 2 , serio. Nie tak odkrywcze jak jedynka, ale dawno nie zostalem potraktowany z takim szacunkiem przez tworcow gry. Nieglupie.
Sunedge Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Gralem w Hitmana (troche), w splinter cela (tez troche) - za to najwiecej w Tenchu. Ninja rządzą :)
Vega Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Ja jakoś w hitmanie nie lubiłem likwidować celi po cichu :) Robiłem zadymę na maksa i likwidowałem wszystkich, żeby nie było świadków :P
Gość Bad Moon Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 faktycznie, Tenchu dobre było, grałem też co nieco :)
Traitor Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Najwiecej adrenaliny bylo w czesci pierwszej gdzie nie bylo save'ow:) Oj pot lecial przy kazdej akcji.
Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Traitor - o ile sobie przypominam wciaz mozesz tak sobie ustawic poziomem trudnosci.. Choc glowy nie dam bo juz spoooooro czasu minelo od ostatniej czesci.
Traitor Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Nezumi, w kolejnych czesciach owszem. Jednak w pierwszej cala misja byla na jednym zyciu bez save'ow:) W przypadku gdzie na misji spedzales kilka godzin, male potkniecie podczas operacji potrafilo podniesc niezle adrenaline:)
Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Pamietam pamietam - przeszedlem wszystkie czesci ;) Ogolnie giera jest swietna z tym planowaniem i roznymi mozliwosciami dotarcia do celu. Troche sie martwie zeby nie zrobili sieczki jak w trailerze bo gra by bardzo na tym ucierpiala.
Vega Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 W krwawej forsie na poziomie najtrudniejszym cała misja była bez save'ów o ile dobrze kojarzę :)
gnacik Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 "Ten film wideo został usunięty przez użytkownika." :-( Aha.. no i też grałem, przeszedłem, a nawet chciałem sobie taki tatuaż jak on zrobić :-) Ale przeszło mi...
olaf Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 @vega w drugiej części też (blod money to chyba 3ka)- bez save i bez mapy. Niezłą frajdę wtedy dawało rozpruwanie wszystkich po wykonaniu misji.
Rekomendowane odpowiedzi