Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Bedzie sie dzialo. Na trailerze masa akcji ale w tej grze najbardziej jaralo mnie przejscie tak, zeby zalatwic cel i minimum dodatkowych kolesi. Mam nadzieje ze nie zmienili tego za bardzo. Oj naczekalem sie na kolejna czesc... Mniam!

Napisano

Ja jakoś w hitmanie nie lubiłem likwidować celi po cichu :) Robiłem zadymę na maksa i likwidowałem wszystkich, żeby nie było świadków :P

Gość Bad Moon
Napisano

faktycznie, Tenchu dobre było, grałem też co nieco :)

Napisano

Traitor - o ile sobie przypominam wciaz mozesz tak sobie ustawic poziomem trudnosci.. Choc glowy nie dam bo juz spoooooro czasu minelo od ostatniej czesci.

Napisano

Nezumi, w kolejnych czesciach owszem. Jednak w pierwszej cala misja byla na jednym zyciu bez save'ow:) W przypadku gdzie na misji spedzales kilka godzin, male potkniecie podczas operacji potrafilo podniesc niezle adrenaline:)

Napisano

Pamietam pamietam - przeszedlem wszystkie czesci ;) Ogolnie giera jest swietna z tym planowaniem i roznymi mozliwosciami dotarcia do celu. Troche sie martwie zeby nie zrobili sieczki jak w trailerze bo gra by bardzo na tym ucierpiala.

Napisano

"Ten film wideo został usunięty przez użytkownika." :-(

Aha.. no i też grałem, przeszedłem, a nawet chciałem sobie taki tatuaż jak on zrobić :-) Ale przeszło mi...

Napisano

@vega w drugiej części też (blod money to chyba 3ka)- bez save i bez mapy. Niezłą frajdę wtedy dawało rozpruwanie wszystkich po wykonaniu misji.