Napisano 8 Czerwiec 201113 l Na targach E3 w Los Angeles zaprezentowano właśnie trailer najnowszej gry z serii Hitman: Absolution. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1823
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Bedzie sie dzialo. Na trailerze masa akcji ale w tej grze najbardziej jaralo mnie przejscie tak, zeby zalatwic cel i minimum dodatkowych kolesi. Mam nadzieje ze nie zmienili tego za bardzo. Oj naczekalem sie na kolejna czesc... Mniam!
Napisano 9 Czerwiec 201113 l dużo dobre... ahhh, te piękne chwile gdy miało się czas na granie... ;) polecam również:
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Znow krew i mordobicie... a przepraszam goła laska jest jeszcze. Nikt już nie robi fajnych gier?
Napisano 9 Czerwiec 201113 l oh hell, dawno nie słyszało się nic o Hitmanie, dobry film. Wiadomo jakie studio?
Napisano 9 Czerwiec 201113 l KICI - Zagraj w Portal 2 , serio. Nie tak odkrywcze jak jedynka, ale dawno nie zostalem potraktowany z takim szacunkiem przez tworcow gry. Nieglupie.
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Gralem w Hitmana (troche), w splinter cela (tez troche) - za to najwiecej w Tenchu. Ninja rządzą :)
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Ja jakoś w hitmanie nie lubiłem likwidować celi po cichu :) Robiłem zadymę na maksa i likwidowałem wszystkich, żeby nie było świadków :P
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Najwiecej adrenaliny bylo w czesci pierwszej gdzie nie bylo save'ow:) Oj pot lecial przy kazdej akcji.
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Traitor - o ile sobie przypominam wciaz mozesz tak sobie ustawic poziomem trudnosci.. Choc glowy nie dam bo juz spoooooro czasu minelo od ostatniej czesci.
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Nezumi, w kolejnych czesciach owszem. Jednak w pierwszej cala misja byla na jednym zyciu bez save'ow:) W przypadku gdzie na misji spedzales kilka godzin, male potkniecie podczas operacji potrafilo podniesc niezle adrenaline:)
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Pamietam pamietam - przeszedlem wszystkie czesci ;) Ogolnie giera jest swietna z tym planowaniem i roznymi mozliwosciami dotarcia do celu. Troche sie martwie zeby nie zrobili sieczki jak w trailerze bo gra by bardzo na tym ucierpiala.
Napisano 9 Czerwiec 201113 l W krwawej forsie na poziomie najtrudniejszym cała misja była bez save'ów o ile dobrze kojarzę :)
Napisano 9 Czerwiec 201113 l "Ten film wideo został usunięty przez użytkownika." :-( Aha.. no i też grałem, przeszedłem, a nawet chciałem sobie taki tatuaż jak on zrobić :-) Ale przeszło mi...
Napisano 9 Czerwiec 201113 l @vega w drugiej części też (blod money to chyba 3ka)- bez save i bez mapy. Niezłą frajdę wtedy dawało rozpruwanie wszystkich po wykonaniu misji.