Vega Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Dobra to lecim, ja klepie goblina, może coś z tego będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Ja Enta jak znajdę jakąś ciekawą refke. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Ja zabiorę się za trolla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 No to ja "ugryzę" orka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Nikt nie zrobi hobbita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 11 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Wszyscy zostawili te postać Tobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 My lubimy błoto :p jakieś hobbity zostawiamy komuś bardziej pro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Od przyszłego czwartku mam permanentne wakacje więc może się zmuszę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 (edytowane) Dobra ja oddaję, chociaż jeszcze czasu mam 'trochę', ale po drodze jakoś zagubiłem pierwotny zamysł o i porzucam. Ale na 90% wrzucę jakąś inną pracę, a ta w razie jakbym nie dał rady. Teraz troszkę egzaminy mi przeszkadzają ... PS - naramienniki to też boxy, siaty mi się już nie chciało upychać, jak koniecznie trzeba to dorzucę. EDIT - dobra wykorzystałem pozostały czas i wprowadziłem minimalne poprawki bo faktycznie do kitu to wyglądało ;d Edytowane 12 Czerwiec 2011 przez No]2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Wystraszony goblin a nie Uruk Hai :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 wygląda troche jak mój dziadek. Chcem coś zrobić i się teraz męcze ale jeszcze chyba mało potrafie a tak kocham ,,Władce Pierśceni" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 ode mnie hobbit. mam nadzieję, ze się lucek nie pogniewa, bo chyba się szykował na hobbita :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 lukanus ty to masz talent... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 taaa... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Lukanus spoko wodza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Galadriela ode mnie. Bazowane na tymze obrazku http://cghub.com/images/view/122068/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 elegancko panie, ale coś niepokojącego dzieje się w okolicach ust. nie wiem czy to proporcje (wiem, że to postać z baji, ale na koncepcie wszystko pasi), czy dolna warga (nie ta całkiem dolna, bo tej nie widać...), ale wiedz, że coś się dzieje. chyba, że mi się wydaje... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Dzieje się niezarysowanie okrężnego ust i brak zmarszczki mimicznej w tamtym miejscu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Bla bla bla. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Co wstyd ci teraz? :D Zapomniałem dopisać że modelik po dopracowaniu tego szczegółu zrywa czapę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Mnie się nie podoba ta długa szyja :) Bleeeee.... ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Bardzo fajna Garadiela:) Z profila jak na greckiej rzeżbie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Amatorka jak zwykle :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 21 Czerwiec 2011 Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Miałem tego nie wrzucać bo robiłem go trochę od niechcenia ale... co to za lotr bez smajgola ! Nie liczyłem czasu ale pewnie wyszlo cos kolo 2/3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Pokaż rzeźbę bez kolorków jeśli możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Pokaż rzeźbę bez kolorków jeśli możesz. Mogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Kurde Cookie te nierówności skóry to Wy robicie jakimś modyfikatorem czy każdy drobny wypustek to rzeźba?... odp. plax... Zainspirowany podejściem Lukanusa zjawił mi się pomysł i choć piekielnie mi się nie chciało to sru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 te nierówności skóry to Wy robicie jakimś modyfikatorem czy każdy drobny wypustek to rzeźba? Jest wiele metod żeby to zrobić. Przykładowo: Noise w palecie tool (trzeba ustawić sobie dobrze) Rysowanie bruszami z alfą Maskowanie z alfą i rysowanie bruszami Projekcje Jeszcze mozna sobie zrobić cały milion customowych pędzli. Znajdze się pewnie jeszcze parę metod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 od mnie siege tower troll i test sculptrisa nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) Drugie podejście do zetki :) wyszło ok. 5h-5h20min EDIT: Wykorzystałem czas do końca, obrazek zamieniony Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez lukasz1330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) zabawy z voxelami ciąg dalszy. (miał być) ent. pozdr. Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez lukanus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) uuuuu @lukanus pojechałeś grubo. Szykuj się bo będzie wojna na enty ;p, ja właśnie zacząłem (około godzinki) :) Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 @slowiak, Twój już wygrał, bo ma dłuższy korzeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Z voxelami? A w czym to robiłeś w 3dcoat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Lukanus- Jestem twoim fanem. Błagam weź się zabierz za jakiś większy projekt, pełna scenka z kilkoma postaciami czy coś czym mógłbyś się reklamować na zagranicznych serwisach. O ile cichaczem nie pracujesz w którejś z największych polskich firm robiących cg to się po prostu marnujesz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) si senior Lucek, w 3Dcoat (hobbita też) :) @Monio, piękne dzięki za ciepłe słowa! :D póki co nigdzie nie pracuję, tym bardziej w CG i raczej się nie zanosi. a ilekroć zabieram się za jakiś większy projekt/ pomysł, to bardzo szybko się wypalam i wszystko ląduje w koszu :( but one day... pozdr. Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez lukanus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 @lukanus, podpisuje się pod wypowiedzią @Monio, marnuje się twój talent! Mi pękły prawie 3h i na dzisiaj kończę zabawę, straciłem zapał jak musiałem drugi raz owijać te liany po wykrzaczeniu się zetki. Zrobiłem jeszcze liścia :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Widzę, że dużo osób bierze udział :) To dobrze :) Jak ktoś wrzuca więcej niż 1 pracę niech napisze którą daje do głosowania :) Bo później sam muszę wybierać :D Oczywiście wybieram tą gorszą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) Bazę liczę z 1,5 godziny, 1,5 godziny też już dłubię tak więc 3godziny i 3 do końca. Pozdro Dobra mam jeszcze czas, ale jeszcze bardziej mam dość, finałowa wersja, którą zgłaszam do konkursu. Pozdrawiam. Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez No]2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Dużo prac, więc temat musiał przypasić. No]2, wyłącz symetrię na orku i deformuj mu jedną stronę głowy. Symetryczna głowa jest cechą pięknych ludzi więc tu raczej nie pasuje imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) @No]2 spoczko wyszło, dużo lepsiejsza niż z ta pierwsza. @Pipboy kończ to, szkoda żeby się zmarnowało. ode mnie również fin: a właśnie, wzorowałem sie na koncepcie z http://woodmonstas.blogspot.com/2009_11_01_archive.html pzdr. Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Symetrii i jej brak jest tyle na ile pozwolił mi czas, generalnie skończę to już poza konkursem. Slowiak fajny ent, troszkę brak mi tu jakiegoś konkretnego zarysu, detalu, nie mniej jednak bryła prezentuje się ładnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Czas na debiut. Wrzucam Barloga Model w ZBrush. Czas ok 5,5 h http://www.digitalpaint.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 @slowiak, dobre. jak na koncepcie. podoba mi się ta kora :) @Albert, obrazek mi się nie wyświetla... :( (tylko mi?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 mi też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No]2 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Barlog się wypalił ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Z Barlogami zawsze są kłopoty Zatem wrzucam jeszcze raz. Zbrush. Czas 5,5 h http://www.digitalpaint.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Ode mnie takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 czlowiek ryba ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi