NV Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 (edytowane) Ćwiczyłem sobie ostatnio renderowania pojazdów w otoczeniu studyjnym. Na dniach postaram się jeszcze coś dorzucić, bo jak na same rendery to trochę mało na FW. Z góry dzięki za komentarze :) Model: Freedom Fighter Model: Bubu Model: Vision 3D I BONUS :D Model : Thunder Edytowane 17 Czerwiec 2011 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 pierwszy i ostatni mi się podoba. co do pierwszego te lekiery powinien mieć delikatnego bumpa. Ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Świtny rendering, baardzo plastycznie, szczególnie Charger mi do gustu przypadł bo taki retro, a jeeeego duuuuże chromowane feeelgi aż kuszą do robienia sobie sliiitaśnych foci w ich odbiciu mmmmniam:D Mi bardzo sie podobuje , dlatego też Fajv Stars***** bling bling:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 NV jedynka cacy :). RK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 bardzo pikne tylko dlaczego w dwóch pierwszych ujęciach są te same zadrapania i brudy? :( miało tak być? jak tak to z założenia, od czego? raczej nie filmu fotograficznego ani odbitki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Najbardziej podoba mi się nr 1 :) świetny pomysł i wykonanie. Czuć klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Przede wszystkim bardzo dobre modele aut! Myślę że chłopaki są zadowoleni z tego w jaki sposób je przedstawiłeś! Bardzo dobra robota @NV W czym rendery? Pokaż setup sceny z pierwszego ( o ile to możliwe). Moimi faworytami są 1 i 2. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Karkosik - zadnego chargera tutaj nie ma;) super wyszly te rendery, milo ze moj model sie nie zmarnowal i nie poszedl w niepamiec, dzieki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freeqstyler Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Pierwsze dwa rendery śliczne, ale stary, takie śliskie czyściutkie białe napisy na oponach nie pasują mi do ogólnego, "postarzanego", wyglądu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Piękności od trzeciego w dół. W pierwszym wozie nie podoba mi się bok. Nienaturalnie jak dla mnie wyglądają odbicia no i te opony zmirrorowane walą po oczach konkretnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Niezłe, na prawdę niezłe szczególnie cukierek numer 3 i oponki na 4ce. Reszta też ok, ale Tores ma rację; mirrorowane opony z tak idealnymi białymi napisami dają po oczach. ;) Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 najbardziej podoba mi się porsche, ma cudowne felgi i ładne studio. chally też jets ok, ale troche irytuja mnie te ryski, że niby stare foto :P szkoda że nie ma oryginalnego pomaranczowego lakieru :) a co do citroena to nie wiem czemu wszyscy sie tak uparli na ten model żeby testować na nim rendery. no dobra, moze i jest świetnie wymodelowany, ale sam w sobie samochód jest paskudny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 (edytowane) BizU, Karkosik, La R - dzięki !! :) Dunus - takie było zamierzenie, nie miało to naśladować z grubsza niczego konkretnego, tylko nadać bardziej artystyczny charakter. Może nietrafnie, ale taką miałem wizje . n-pigeon- dziękować :) Freedom Fighter - Super ! Cieszę się, że się podoba pressenter - podziękować. freeqstyler- racja, moje niedopatrzenie Tores- opony to fakt :/ mój błąd, co do odbić to takie miały być , nie są przypadkowe, studio jest dosyć nienaturalne i może stąd te całe wrażenie sztuczności , w praktyce render w studio bardzo często jest bardziej artystyczny niż realistyczny, chociaż to też kwestia podejścia do tematu. Stachu - Dzięki ! Czy ja wiem czy uparli , jest darmowy :D Slowiak - Dzięki ! :* Postaram się coś wrzucić . Dzięki za gwiazdki i komentarze. Dorzuciłem dwa renderki, ale to już taki bonusik, trochę niedopracowany . Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 powiec jak renderujeszc takei swiatla jak w tym challenger'ze na tyle masz. mozesz cos zdradzic co do shadera, swiatla modelu? Zawsze bylem ciekawy jak to sie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Właśnie, w Challengerze tylne światła świetnie wyszły. Zdradzisz jak robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB93 Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 A ja uczepię się tego, że w Volkswagenie nie da się otworzyć drzwi (albo mi się wydaje) :). Niemniej jednak Rendery są świetne. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi