Napisano 15 Czerwiec 201113 l Ćwiczyłem sobie ostatnio renderowania pojazdów w otoczeniu studyjnym. Na dniach postaram się jeszcze coś dorzucić, bo jak na same rendery to trochę mało na FW. Z góry dzięki za komentarze :) Model: Freedom Fighter Model: Bubu Model: Vision 3D I BONUS :D Model : Thunder Edytowane 17 Czerwiec 201113 l przez NV
Napisano 15 Czerwiec 201113 l pierwszy i ostatni mi się podoba. co do pierwszego te lekiery powinien mieć delikatnego bumpa. Ładnie.
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Świtny rendering, baardzo plastycznie, szczególnie Charger mi do gustu przypadł bo taki retro, a jeeeego duuuuże chromowane feeelgi aż kuszą do robienia sobie sliiitaśnych foci w ich odbiciu mmmmniam:D Mi bardzo sie podobuje , dlatego też Fajv Stars***** bling bling:D
Napisano 15 Czerwiec 201113 l bardzo pikne tylko dlaczego w dwóch pierwszych ujęciach są te same zadrapania i brudy? :( miało tak być? jak tak to z założenia, od czego? raczej nie filmu fotograficznego ani odbitki..
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Najbardziej podoba mi się nr 1 :) świetny pomysł i wykonanie. Czuć klimat.
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Przede wszystkim bardzo dobre modele aut! Myślę że chłopaki są zadowoleni z tego w jaki sposób je przedstawiłeś! Bardzo dobra robota @NV W czym rendery? Pokaż setup sceny z pierwszego ( o ile to możliwe). Moimi faworytami są 1 i 2. pzdr.
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Karkosik - zadnego chargera tutaj nie ma;) super wyszly te rendery, milo ze moj model sie nie zmarnowal i nie poszedl w niepamiec, dzieki i pozdro
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Pierwsze dwa rendery śliczne, ale stary, takie śliskie czyściutkie białe napisy na oponach nie pasują mi do ogólnego, "postarzanego", wyglądu :P
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Piękności od trzeciego w dół. W pierwszym wozie nie podoba mi się bok. Nienaturalnie jak dla mnie wyglądają odbicia no i te opony zmirrorowane walą po oczach konkretnie.
Napisano 16 Czerwiec 201113 l Niezłe, na prawdę niezłe szczególnie cukierek numer 3 i oponki na 4ce. Reszta też ok, ale Tores ma rację; mirrorowane opony z tak idealnymi białymi napisami dają po oczach. ;) Sz.
Napisano 16 Czerwiec 201113 l najbardziej podoba mi się porsche, ma cudowne felgi i ładne studio. chally też jets ok, ale troche irytuja mnie te ryski, że niby stare foto :P szkoda że nie ma oryginalnego pomaranczowego lakieru :) a co do citroena to nie wiem czemu wszyscy sie tak uparli na ten model żeby testować na nim rendery. no dobra, moze i jest świetnie wymodelowany, ale sam w sobie samochód jest paskudny :D
Napisano 17 Czerwiec 201113 l Autor BizU, Karkosik, La R - dzięki !! :) Dunus - takie było zamierzenie, nie miało to naśladować z grubsza niczego konkretnego, tylko nadać bardziej artystyczny charakter. Może nietrafnie, ale taką miałem wizje . n-pigeon- dziękować :) Freedom Fighter - Super ! Cieszę się, że się podoba pressenter - podziękować. freeqstyler- racja, moje niedopatrzenie Tores- opony to fakt :/ mój błąd, co do odbić to takie miały być , nie są przypadkowe, studio jest dosyć nienaturalne i może stąd te całe wrażenie sztuczności , w praktyce render w studio bardzo często jest bardziej artystyczny niż realistyczny, chociaż to też kwestia podejścia do tematu. Stachu - Dzięki ! Czy ja wiem czy uparli , jest darmowy :D Slowiak - Dzięki ! :* Postaram się coś wrzucić . Dzięki za gwiazdki i komentarze. Dorzuciłem dwa renderki, ale to już taki bonusik, trochę niedopracowany . Edytowane 18 Czerwiec 201113 l przez NV
Napisano 26 Lipiec 201113 l powiec jak renderujeszc takei swiatla jak w tym challenger'ze na tyle masz. mozesz cos zdradzic co do shadera, swiatla modelu? Zawsze bylem ciekawy jak to sie robi.
Napisano 27 Lipiec 201113 l Właśnie, w Challengerze tylne światła świetnie wyszły. Zdradzisz jak robione?
Napisano 31 Lipiec 201113 l A ja uczepię się tego, że w Volkswagenie nie da się otworzyć drzwi (albo mi się wydaje) :). Niemniej jednak Rendery są świetne. *****