Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ćwiczyłem sobie ostatnio renderowania pojazdów w otoczeniu studyjnym. Na dniach postaram się jeszcze coś dorzucić, bo jak na same rendery to trochę mało na FW. Z góry dzięki za komentarze :)

Model: Freedom Fighter

challenger%20na%20forum2.jpg

challenger%20na%20forum1.jpg

Model: Bubu

porsche%20911%20turbo%20na%20forum.jpg

Model: Vision 3D

citroen%20na%20forum.jpg

citroen2%20na%20forum.jpg

I BONUS :D

Model : Thunder

lodowka.jpg

Edytowane przez NV

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwszy i ostatni mi się podoba. co do pierwszego te lekiery powinien mieć delikatnego bumpa. Ładnie.

Napisano

Świtny rendering, baardzo plastycznie, szczególnie Charger mi do gustu przypadł bo taki retro, a jeeeego duuuuże chromowane feeelgi aż kuszą do robienia sobie sliiitaśnych foci w ich odbiciu mmmmniam:D

Mi bardzo sie podobuje , dlatego też Fajv Stars***** bling bling:D

Napisano

bardzo pikne tylko dlaczego w dwóch pierwszych ujęciach są te same zadrapania i brudy? :( miało tak być? jak tak to z założenia, od czego? raczej nie filmu fotograficznego ani odbitki..

Napisano

Przede wszystkim bardzo dobre modele aut! Myślę że chłopaki są zadowoleni z tego w jaki sposób je przedstawiłeś! Bardzo dobra robota @NV

W czym rendery? Pokaż setup sceny z pierwszego ( o ile to możliwe).

Moimi faworytami są 1 i 2.

pzdr.

Napisano

Karkosik - zadnego chargera tutaj nie ma;)

super wyszly te rendery, milo ze moj model sie nie zmarnowal i nie poszedl w niepamiec, dzieki i pozdro

Napisano

Pierwsze dwa rendery śliczne, ale stary, takie śliskie czyściutkie białe napisy na oponach nie pasują mi do ogólnego, "postarzanego", wyglądu :P

Napisano

Piękności od trzeciego w dół. W pierwszym wozie nie podoba mi się bok. Nienaturalnie jak dla mnie wyglądają odbicia no i te opony zmirrorowane walą po oczach konkretnie.

Napisano

Niezłe, na prawdę niezłe szczególnie cukierek numer 3 i oponki na 4ce. Reszta też ok, ale Tores ma rację; mirrorowane opony z tak idealnymi białymi napisami dają po oczach. ;)

Sz.

Napisano

najbardziej podoba mi się porsche, ma cudowne felgi i ładne studio.

chally też jets ok, ale troche irytuja mnie te ryski, że niby stare foto :P szkoda że nie ma oryginalnego pomaranczowego lakieru :)

a co do citroena to nie wiem czemu wszyscy sie tak uparli na ten model żeby testować na nim rendery. no dobra, moze i jest świetnie wymodelowany, ale sam w sobie samochód jest paskudny :D

Napisano
  • Autor

BizU, Karkosik, La R - dzięki !! :)

Dunus - takie było zamierzenie, nie miało to naśladować z grubsza niczego konkretnego, tylko nadać bardziej artystyczny charakter. Może nietrafnie, ale taką miałem wizje .

n-pigeon- dziękować :)

Freedom Fighter - Super ! Cieszę się, że się podoba

pressenter - podziękować.

freeqstyler- racja, moje niedopatrzenie

Tores- opony to fakt :/ mój błąd, co do odbić to takie miały być , nie są przypadkowe, studio jest dosyć nienaturalne i może stąd te całe wrażenie sztuczności , w praktyce render w studio bardzo często jest bardziej artystyczny niż realistyczny, chociaż to też kwestia podejścia do tematu.

Stachu - Dzięki ! Czy ja wiem czy uparli , jest darmowy :D

Slowiak - Dzięki ! :* Postaram się coś wrzucić .

Dzięki za gwiazdki i komentarze.

Dorzuciłem dwa renderki, ale to już taki bonusik, trochę niedopracowany .

Edytowane przez NV

Napisano

powiec jak renderujeszc takei swiatla jak w tym challenger'ze na tyle masz. mozesz cos zdradzic co do shadera, swiatla modelu? Zawsze bylem ciekawy jak to sie robi.

Napisano

Właśnie, w Challengerze tylne światła świetnie wyszły. Zdradzisz jak robione?

Napisano

A ja uczepię się tego, że w Volkswagenie nie da się otworzyć drzwi (albo mi się wydaje) :). Niemniej jednak Rendery są świetne. *****

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.