Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To i ja troche powrzucam montazykow ;)

Polish_subway_station____by_p_and_a.jpg

WestCoastPhantoms__Layout_Pic_by_p_and_a.jpg

progress____by_p_and_a.jpg

na ostatnich 2 to sa moje chmurki ;)

w 1 to moje zdjatko metra ;)

Phantom____by_p_and_a.jpg

cheers ;)

edit:

no i jeszcze moje oko ;P

Phantom__s_Eye____by_p_and_a.jpg

• Odpowiedzi 418
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam jestem tu nowy i chcę zaprezentować efekt godzinnej zabawy.

A nazywa się to kadett dress tuning

Napisano

tak ostatnio sie pobawielm w landszkajpowanie :)

landscape_01.jpg

a tu przed

before.jpg

after.jpg

antena gdzies z googli nie pamietam adresu :)

wlasciwie to nie wiem czy to pod matte painting nie podchodzi ale, chba bardziej fotomontaz bo zamalo tu paintingu :)

Napisano

whooo :) szczeze :) o wiele bardziej podoba mi sie sama fotka pzred fotomontazem niz fotomontaz, fotka jest kosmiczna, cholernie widzie mi sie to przepalenie bardzo mile :)

Napisano

fajna zielen ale akurat to zaden kosmos jak chodzi o pzrerobke swiekszony kontrast + zmiana barwy tenczowki, mogles zrenice zmienic :), kojazy mi sie z hulk'iem :)

Napisano

^^ hehe no wlasnie nietstety nie mam zielonego pojecia jak zmienic wyglad źrenic. Kolega mi doradzil skopjowac jakis fajny rys gościa ktory wymyslił Aliena. Ale nie o to mi chodzilo.. Raczej chcialem edytowac troszke swoja źrenice a nie ładowac jakies robo oczy.

Napisano

losz ku...piekne...1 troche przesadzone ale i tak fajne...a 2 wysmienite...jeszcze jakby ziemia lepiej wygladalo to poprostu bylo by super...fajnie chmurki sie zgraly z takim oto otoczeniem starych budowli:)

Napisano

Mi to się np. podoba.

Pierwszy z tych czterech super. W dwojce te ciemne plamy nieciekawe. Trójka ma fajna twarz, ale włosy "doklejone". Czwórka jakby poza konwencją.

hyttry: hiehie, fajne. Tylko mozna by te slady po smudge troche podmalowac dla niepoznaki.

Napisano

Jakis czas temu zrobilem cus takiego. Na podstawie tutoriala z .psd bodajze. Twarz kobiety zapozyczona z altavista.com w obrazkach po wpisaniu "face", reszta moja;]

face5fy.th.jpg

Napisano

takie cuś, w olnej chwili ok. 30min maziania:

6661gm.jpg

z założenia miało wyglądać jak fotka cyknięta spod kurtki na miejscu jakieś tragedii, gdzie dziennikarze nie mają dostępu.

wrzucam w sepii bo na korekcję kolorów nie już mam siły :]

Pozdrawiam

Napisano
nie już mam siły :]
wierzymy my :)

Fajnie wyszlo, jedynie po prawej te szare powierzchnie z szumem wzbudzaja watpliwosci. Mozna by je polaczyc w jednolita plame, ktora udawalaby reke przyslaniajacą kadr.

Napisano

goomisia: mina boska! samo wykonanie krawatów trochę za kanciaste, ale ma to swój urok :)

leander: to miała być kurtka z takim dyndającym sznureczkiem. ale jak już napisałem

nie już mam siły :]

więc dałem sobie spokój z poprawkami :)

Pozdrawiam

Gość Caspik
Napisano

IMO tak- mozesz wrzucic - w koncu VT to tez fotomontaz :D

pozdro

Napisano

mnie sie podoba :D bardzo naturalnie to wyglada ;)

pozdro

Napisano

troche sie pobawilem dzisiaj ;) NIGHT for DAY :D

dcp39601small0jg.jpg

ps. nie za bardzo to idzie pod fotomontaz ale nie chcialo mi sie zakladac nowego watku dla takiego czegos ;)

pozdro

Napisano

No nieźle. Chyba bym sie nie domyslił jak bym to zobaczył. Jedyne do czego mam zastrzezenia to te żółte prześwietlone rzeczy i błąd w słowie oryginał:P