Napisano 26 Wrzesień 200519 l To i ja troche powrzucam montazykow ;) na ostatnich 2 to sa moje chmurki ;) w 1 to moje zdjatko metra ;) cheers ;) edit: no i jeszcze moje oko ;P
Napisano 3 Październik 200519 l Witam jestem tu nowy i chcę zaprezentować efekt godzinnej zabawy. A nazywa się to kadett dress tuning
Napisano 3 Październik 200519 l to raczej nie fotografia a fotomontaz ktore mi sie i tak nie podoba czym by nie byl
Napisano 6 Październik 200519 l tak ostatnio sie pobawielm w landszkajpowanie :) a tu przed antena gdzies z googli nie pamietam adresu :) wlasciwie to nie wiem czy to pod matte painting nie podchodzi ale, chba bardziej fotomontaz bo zamalo tu paintingu :)
Napisano 11 Październik 200519 l ojej .. naprawde zazdroszcze wam talentu ^^ chycilem aparat cyfrowy zrobilem fotke swojego oka i zaczolem sie bawic :P o to rezultaty ^^ Przed fotomontazem Po daje linki reszty efektow: http://www.members.lycos.co.uk/darkcathey/max3d/oko2.jpg http://www.members.lycos.co.uk/darkcathey/max3d/oko3.jpg skomentuje ktos ;/ ? musze znac wasza opinie
Napisano 11 Październik 200519 l whooo :) szczeze :) o wiele bardziej podoba mi sie sama fotka pzred fotomontazem niz fotomontaz, fotka jest kosmiczna, cholernie widzie mi sie to przepalenie bardzo mile :)
Napisano 12 Październik 200519 l Dobra, troche je zmienilem.. po pierwsze odwrocilem bo bylo do gory nogami ^^.
Napisano 12 Październik 200519 l I nastepne.. Przed http://www.members.lycos.co.uk/darkcathey/max3d/oko_a0.jpg PO
Napisano 12 Październik 200519 l fajna zielen ale akurat to zaden kosmos jak chodzi o pzrerobke swiekszony kontrast + zmiana barwy tenczowki, mogles zrenice zmienic :), kojazy mi sie z hulk'iem :)
Napisano 13 Październik 200519 l ^^ hehe no wlasnie nietstety nie mam zielonego pojecia jak zmienic wyglad źrenic. Kolega mi doradzil skopjowac jakis fajny rys gościa ktory wymyslił Aliena. Ale nie o to mi chodzilo.. Raczej chcialem edytowac troszke swoja źrenice a nie ładowac jakies robo oczy.
Napisano 19 Październik 200519 l losz ku...piekne...1 troche przesadzone ale i tak fajne...a 2 wysmienite...jeszcze jakby ziemia lepiej wygladalo to poprostu bylo by super...fajnie chmurki sie zgraly z takim oto otoczeniem starych budowli:)
Napisano 19 Październik 200519 l przyznam ze nie przylozylem sie do tego, robilem to dla rozrywki nie dla efektu.
Napisano 19 Październik 200519 l zapomniales o rece a szkoda bo wtedy wygladalo by o wiele lepiej ;D ale i tak ladnie/ladna ;D
Napisano 28 Październik 200519 l miwt > dzieki :) niebo jak przystalo na fotomontaz ostro robione. ciesze sie ze trzyma sie kupy :) pozdro
Napisano 8 Grudzień 200519 l czo one braly i czemu bezemnie :) hehe prosty efekt ale fajnie wyglada :)
Napisano 19 Grudzień 200519 l Mi to się np. podoba. Pierwszy z tych czterech super. W dwojce te ciemne plamy nieciekawe. Trójka ma fajna twarz, ale włosy "doklejone". Czwórka jakby poza konwencją. hyttry: hiehie, fajne. Tylko mozna by te slady po smudge troche podmalowac dla niepoznaki.
Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor hahaha, super, naprawde fajne- moze wypadaloby tylko lekko zmienic kompozycję no i tę czcionkę:)
Napisano 31 Styczeń 200619 l Jakis czas temu zrobilem cus takiego. Na podstawie tutoriala z .psd bodajze. Twarz kobiety zapozyczona z altavista.com w obrazkach po wpisaniu "face", reszta moja;]
Napisano 25 Luty 200619 l takie cuś, w olnej chwili ok. 30min maziania: z założenia miało wyglądać jak fotka cyknięta spod kurtki na miejscu jakieś tragedii, gdzie dziennikarze nie mają dostępu. wrzucam w sepii bo na korekcję kolorów nie już mam siły :] Pozdrawiam
Napisano 25 Luty 200619 l nie już mam siły :]wierzymy my :) Fajnie wyszlo, jedynie po prawej te szare powierzchnie z szumem wzbudzaja watpliwosci. Mozna by je polaczyc w jednolita plame, ktora udawalaby reke przyslaniajacą kadr.
Napisano 1 Marzec 200619 l Hehe, najlepszy ten w środku. W życiu nie widzialem takiego zaskoczonego palca :))
Napisano 1 Marzec 200619 l goomisia: mina boska! samo wykonanie krawatów trochę za kanciaste, ale ma to swój urok :) leander: to miała być kurtka z takim dyndającym sznureczkiem. ale jak już napisałem nie już mam siły :] więc dałem sobie spokój z poprawkami :) Pozdrawiam
Napisano 12 Marzec 200618 l Te paLudki są świetne. A co paprotek to za duzo tego wszystkiego... ? Czy moge tutaj wstawic efekty mojego amatorkiego virtual tuningu do oceny?
Napisano 14 Kwiecień 200618 l nieźle, całkiem miłe fotomontaże :) bardzo ładnie ci wyszło zamaskowanie tablicy rejestracyjnej. Pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 200618 l troche sie pobawilem dzisiaj ;) NIGHT for DAY :D ps. nie za bardzo to idzie pod fotomontaz ale nie chcialo mi sie zakladac nowego watku dla takiego czegos ;) pozdro
Napisano 15 Kwiecień 200618 l No nieźle. Chyba bym sie nie domyslił jak bym to zobaczył. Jedyne do czego mam zastrzezenia to te żółte prześwietlone rzeczy i błąd w słowie oryginał:P
Napisano 15 Kwiecień 200618 l całkiem nieźle :) ale trochę więcej kontrastu i byłoby super. coś takiego jak tutaj: Pozdrawiam