Phantom Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 To i ja troche powrzucam montazykow ;) na ostatnich 2 to sa moje chmurki ;) w 1 to moje zdjatko metra ;) cheers ;) edit: no i jeszcze moje oko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kris_05 Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Witam jestem tu nowy i chcę zaprezentować efekt godzinnej zabawy. A nazywa się to kadett dress tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 to raczej nie fotografia a fotomontaz ktore mi sie i tak nie podoba czym by nie byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 tak ostatnio sie pobawielm w landszkajpowanie :) a tu przed antena gdzies z googli nie pamietam adresu :) wlasciwie to nie wiem czy to pod matte painting nie podchodzi ale, chba bardziej fotomontaz bo zamalo tu paintingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ojej .. naprawde zazdroszcze wam talentu ^^ chycilem aparat cyfrowy zrobilem fotke swojego oka i zaczolem sie bawic :P o to rezultaty ^^ Przed fotomontazem Po daje linki reszty efektow: http://www.members.lycos.co.uk/darkcathey/max3d/oko2.jpg http://www.members.lycos.co.uk/darkcathey/max3d/oko3.jpg skomentuje ktos ;/ ? musze znac wasza opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 whooo :) szczeze :) o wiele bardziej podoba mi sie sama fotka pzred fotomontazem niz fotomontaz, fotka jest kosmiczna, cholernie widzie mi sie to przepalenie bardzo mile :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Dobra, troche je zmienilem.. po pierwsze odwrocilem bo bylo do gory nogami ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 I nastepne.. Przed http://www.members.lycos.co.uk/darkcathey/max3d/oko_a0.jpg PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 fajna zielen ale akurat to zaden kosmos jak chodzi o pzrerobke swiekszony kontrast + zmiana barwy tenczowki, mogles zrenice zmienic :), kojazy mi sie z hulk'iem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 ^^ hehe no wlasnie nietstety nie mam zielonego pojecia jak zmienic wyglad źrenic. Kolega mi doradzil skopjowac jakis fajny rys gościa ktory wymyslił Aliena. Ale nie o to mi chodzilo.. Raczej chcialem edytowac troszke swoja źrenice a nie ładowac jakies robo oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 A to i ja sie pokaze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 2 efekciarska! ;] Wyglada ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 losz ku...piekne...1 troche przesadzone ale i tak fajne...a 2 wysmienite...jeszcze jakby ziemia lepiej wygladalo to poprostu bylo by super...fajnie chmurki sie zgraly z takim oto otoczeniem starych budowli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 przyznam ze nie przylozylem sie do tego, robilem to dla rozrywki nie dla efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 zapomniales o rece a szkoda bo wtedy wygladalo by o wiele lepiej ;D ale i tak ladnie/ladna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 pimp my girlfriend?:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 pimp my girlfriend?:p hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ale zajebista.. przerobka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 tja, zeby nasi politycy tak wygladali...[female") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 miwt > dzieki :) niebo jak przystalo na fotomontaz ostro robione. ciesze sie ze trzyma sie kupy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 ^^ noi pozostałe http://www.members.lycos.co.uk/darkcathey/gottooowee/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyttry Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ich Troje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 czo one braly i czemu bezemnie :) hehe prosty efekt ale fajnie wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Czesc wszystkim, a tu moj retusz. Mam nadzieje ze sie wam spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Czesc wszystkim, a tu moj retusz. Mam nadzieje ze sie wam spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Mi to się np. podoba. Pierwszy z tych czterech super. W dwojce te ciemne plamy nieciekawe. Trójka ma fajna twarz, ale włosy "doklejone". Czwórka jakby poza konwencją. hyttry: hiehie, fajne. Tylko mozna by te slady po smudge troche podmalowac dla niepoznaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Dawno nic nie dawałem, kilka pracek. WESOŁYCH SWIĄTK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 to chyba pod dział z fotografią podchodzi:D 3 fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Upss.. No nic :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Morfeusz - najs, fajnie Ci to wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziol16 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Biedne Orbitki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 hahaha, super, naprawde fajne- moze wypadaloby tylko lekko zmienic kompozycję no i tę czcionkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 buahaha, no pomysł niebanalny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziol16 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 No w robieniu zdjec itd. jestem amatorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Jakis czas temu zrobilem cus takiego. Na podstawie tutoriala z .psd bodajze. Twarz kobiety zapozyczona z altavista.com w obrazkach po wpisaniu "face", reszta moja;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 takie cuś, w olnej chwili ok. 30min maziania: z założenia miało wyglądać jak fotka cyknięta spod kurtki na miejscu jakieś tragedii, gdzie dziennikarze nie mają dostępu. wrzucam w sepii bo na korekcję kolorów nie już mam siły :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 nie już mam siły :]wierzymy my :) Fajnie wyszlo, jedynie po prawej te szare powierzchnie z szumem wzbudzaja watpliwosci. Mozna by je polaczyc w jednolita plame, ktora udawalaby reke przyslaniajacą kadr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Hehe, najlepszy ten w środku. W życiu nie widzialem takiego zaskoczonego palca :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 goomisia: mina boska! samo wykonanie krawatów trochę za kanciaste, ale ma to swój urok :) leander: to miała być kurtka z takim dyndającym sznureczkiem. ale jak już napisałem nie już mam siły :] więc dałem sobie spokój z poprawkami :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 takie tam paprotki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merovingian Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Te paLudki są świetne. A co paprotek to za duzo tego wszystkiego... ? Czy moge tutaj wstawic efekty mojego amatorkiego virtual tuningu do oceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 IMO tak- mozesz wrzucic - w koncu VT to tez fotomontaz :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Moj debiut w 2d na tym forum:P przed: po: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 no, bardzo fajnie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 nieźle, całkiem miłe fotomontaże :) bardzo ładnie ci wyszło zamaskowanie tablicy rejestracyjnej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 mnie sie podoba :D bardzo naturalnie to wyglada ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 troche sie pobawilem dzisiaj ;) NIGHT for DAY :D ps. nie za bardzo to idzie pod fotomontaz ale nie chcialo mi sie zakladac nowego watku dla takiego czegos ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 No nieźle. Chyba bym sie nie domyslił jak bym to zobaczył. Jedyne do czego mam zastrzezenia to te żółte prześwietlone rzeczy i błąd w słowie oryginał:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 całkiem nieźle :) ale trochę więcej kontrastu i byłoby super. coś takiego jak tutaj: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi