peter_f Napisano 6 Lipiec 2011 Share Napisano 6 Lipiec 2011 Sporo ostatnio tu short'ów. Osobiście polecam piękny film nt. pierwszej miłości. Moim zdaniem świetna stylizacja i animacja. Aż dziw bierze ile da się wyrazić bez słów i ekspresji twarzy :) Polecam: http://www.vimeo.com/25475500 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 Khmmm... "Rzadko niespotykanej stylizacji"? Znaczy ze czesto spotykanej? ;) Bardzo fajne - moze animacja czasami lekko sie rwie ale ogolnie bardzo mi podeszla. Przez chwile balem sie, ze pojawi sie jakis drastyczny motyw... Z miejsca skojarzylo mi sie z jedna praca na ostatnia bitwe 3D - ta gdzie panu sie psuje syrenka a pani sie irytuje ;) Niestety nie pomne nicka tworcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 O widzisz. Masz racje. Faktycznie teraz jak o tym napisałeś przypomniała mi się praca KMiklasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzulu Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 fajna animacja i stylizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kubaxp Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 A już wymyślałem ,że młody okaże się psychopatą i komuś zrobi krzywdę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n1cram Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 Bardzo podoba mi się światło w tej animacji! jest piękne! sama radość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 super, brak mimiki a takie dosłowne. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 Bardzo ładne i świetny story-telling. Kilka razy oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan P Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 kiepskie zakończenie, powinien z tym gościem na motorze pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 Bardzo fajnie opowiedziane. Czemu z gościem na motorze odjechać? Przecież go nie lubi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 Pan P - bez urazy ale nie wyobrazam sobie bardziej dziwacznego, niewytlumaczalnego i niepasujacego zakonczenia niz to ktore podales :/ Dlaczego mialby jechac z tym gosciem na motorze? Czemu ten gosc mialby niby go zabrac - on sam nie pala do niego nadmierna sympatia - ot jakis szczeniak z sasiedztwa jego dziewczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 Swietne to, bardzo mi sie podobalo. Plastycznie bardzo mile dla oka, fajne teksturki i swiatlo. Bylem ciekawe jak to wypadnie jak przeczytalem ze to bez twarzy, ale swietnie opowiedziana historia caly czas bylem ciekaw co bedzie dalej i jak sie zakonczy. Czasami animacja chodu postaci rzucala mi sie w oczy jak i flickering ale to taki szczegol bo sama animka bardzo smakowita. Pan P - zgadzam sie z Nezumim, dobrze ze to nie ty rezyserowales tego shorta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Też myślałem że dzieciak zmieni się w psychopate i popsuje motor temu facetowi :P Co do zakończenia to nawet przyjemne, animacja ładna i myślę że twarze popsuły by cały efekt, mimo że twarz odpowiada za pokazanie innym tego co dana postać czuje to tutaj udało się to zrobić poprzez same ruchy postaci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Fajna animacja. Popatrzcie ile trzeba pracy włożyć, żeby zatuszować sztuczność 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 ajtam .... trzeba świadomie pracy nie wkładać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi