Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Sporo ostatnio tu short'ów. Osobiście polecam piękny film nt. pierwszej miłości. Moim zdaniem świetna stylizacja i animacja. Aż dziw bierze ile da się wyrazić bez słów i ekspresji twarzy :)

Polecam: http://www.vimeo.com/25475500

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Khmmm... "Rzadko niespotykanej stylizacji"? Znaczy ze czesto spotykanej? ;)

Bardzo fajne - moze animacja czasami lekko sie rwie ale ogolnie bardzo mi podeszla. Przez chwile balem sie, ze pojawi sie jakis drastyczny motyw...

Z miejsca skojarzylo mi sie z jedna praca na ostatnia bitwe 3D - ta gdzie panu sie psuje syrenka a pani sie irytuje ;) Niestety nie pomne nicka tworcy.

Napisano

A już wymyślałem ,że młody okaże się psychopatą i komuś zrobi krzywdę. :)

Napisano

Bardzo podoba mi się światło w tej animacji! jest piękne! sama radość :)

Napisano

kiepskie zakończenie, powinien z tym gościem na motorze pojechać

Napisano

Bardzo fajnie opowiedziane. Czemu z gościem na motorze odjechać? Przecież go nie lubi;)

Napisano

Pan P - bez urazy ale nie wyobrazam sobie bardziej dziwacznego, niewytlumaczalnego i niepasujacego zakonczenia niz to ktore podales :/ Dlaczego mialby jechac z tym gosciem na motorze? Czemu ten gosc mialby niby go zabrac - on sam nie pala do niego nadmierna sympatia - ot jakis szczeniak z sasiedztwa jego dziewczyny...

Napisano

Swietne to, bardzo mi sie podobalo. Plastycznie bardzo mile dla oka, fajne teksturki i swiatlo. Bylem ciekawe jak to wypadnie jak przeczytalem ze to bez twarzy, ale swietnie opowiedziana historia caly czas bylem ciekaw co bedzie dalej i jak sie zakonczy. Czasami animacja chodu postaci rzucala mi sie w oczy jak i flickering ale to taki szczegol bo sama animka bardzo smakowita. Pan P - zgadzam sie z Nezumim, dobrze ze to nie ty rezyserowales tego shorta :)

Napisano

Też myślałem że dzieciak zmieni się w psychopate i popsuje motor temu facetowi :P

Co do zakończenia to nawet przyjemne, animacja ładna i myślę że twarze popsuły by cały efekt, mimo że twarz odpowiada za pokazanie innym tego co dana postać czuje to tutaj udało się to zrobić poprzez same ruchy postaci ;)

Napisano

Fajna animacja. Popatrzcie ile trzeba pracy włożyć, żeby zatuszować sztuczność 3d.