Swiezy Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 Ale super styl i pewnie super Ci się cieniuje zachowując lineart co nie?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 12 Październik 2012 Autor Share Napisano 12 Październik 2012 Dzieki wszystkim!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Piersza i cytrynka to moje ulubione. Ogólnie wypas, momentami tylko wydaje mi się że za dużo odrobinę na overleju pojechałeś pędzlem i przesycone/przejaskrawione się robi - ale to minimalne jest więc może z monitora mojego wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 ja tez podziwiam od dłuższego czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Wszystkie prace po prostu mega ale cytrynowy stworek mnie rozwalił :) genialny! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Październik 2012 Autor Share Napisano 15 Październik 2012 to jeszcze taki jeden na swiezo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 oficjalnie informuje, ze będę kopiował Twój styl rysowania dymu - jest świetny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Wydaje mi się, że ostatni jest trochę przebielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 Prace wymiatają!!! a Pomysł na charakterek Cytrynę wbił mnie w ziemie ! rewelacja !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi