Napisano 18 Sierpień 201113 l Zachęcam do obejrzenia 3,5-minutowego cinematicu gry MMO WildStar. Jest to gra tworzona przez studio Carbine w którym pracuje duża część osób, która pracowała w Blizzardzie nad "World of Warcraft". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1952
Napisano 18 Sierpień 201113 l Pierwsze ujęcie gościa na motorze żywcem wycięte z Full Throttle ... jeżeli ktokolwiek pamięta tę grę :) Edytowane 18 Sierpień 201113 l przez beny
Napisano 18 Sierpień 201113 l to co pisałem w innym wątku - świetne zawiązanie akcji i zarysowanie bohaterów.
Napisano 18 Sierpień 201113 l Ja widzę w gościu na motorze, postać z Torchlight, aż za bardzo podobna http://www.torchlight.com.pl/wp-content/uploads/avatar-alchemist01.png
Napisano 18 Sierpień 201113 l Intro bardzo fajne, szkoda ze na 90% gameplay bedzie sie skladal z "Idz dzielny bohaterze, wybranco przedwiecznych i zabij 10 agresywnych kwiatkow"
Napisano 18 Sierpień 201113 l Skusozny ciekawym filmem, obejzalem strone i screenshots z gry, ten styl jak dla mnie miazga, modele, textury, oswietlenie, szał.
Napisano 18 Sierpień 201113 l A dla mnie odcień nieba żywcem wyjęty z Cars O_o Miałem co prawda na myśli, że przypomniała mi ta scena gościa z gry Full Throttle i czy ktoś grę pamięta, bo na tamte czasy była fantastyczna (jedne z pierwszych pełnych scen 3D), a nie że nie potrafią nic swojego wymyśleć i z kogoś zżynają (zwłaszcza 16 lat temu) - jak to insynuujesz, ale generalnie to luz ...
Napisano 18 Sierpień 201113 l "tamto przypomina siamto" ... scyzoryk sie otwiera na te komentarze ... ludzie wszystko juz bylo !!! Polecam obejzez soebi to: i pozostale czesci i przestac ciagle gadac ze to juz kiedys bylo gdzies cos podobnego!
Napisano 18 Sierpień 201113 l "tamto przypomina siamto" ... scyzoryk sie otwiera na te komentarze ... ludzie wszystko juz bylo !!! Polecam obejzez soebi to: i pozostale czesci i przestac ciagle gadac ze to juz kiedys bylo gdzies cos podobnego! Jeżeli do mnie to piszesz to chyba nie przeczytałeś mojego posta tuż powyżej Twojego. A jak nie do mnie to luz.
Napisano 19 Sierpień 201113 l Zapomnieliście dodać że laseczka ma królicze uszy jak w final fantasy a w 41 sekundzie kolo mrygnał jak w Czterdziestolatku. PLAGIAT!!!
Napisano 19 Sierpień 201113 l Świetne, szkoda, że takie krótkie - choć oświetlenie mi nie leży spłaszczone nieco
Napisano 19 Sierpień 201113 l wiecie co jest problemem na tym forum: wyrywacie z kontekstu wypowiedzi lub nie staracie sie zrozumiec co ktos chcial powiedziec, potem to juz reakcja lancuchowa. troche to denerwujace musze przyznac.
Napisano 19 Sierpień 201113 l imho lepszy material na pelny film o niebo ciekawszy od avatara a nie na gre, ito jeszcze MMO...moglby to byc taki "inny" bulletstorm
Napisano 20 Sierpień 201113 l Dla mnie masakra... Kosmiczno-bajkowo-cukierkowe... W zasadzie nie wiadomo jakie? O.o Za dużo chyba na mieszali starcrafta,warcrafta, wowa i chyba wszystkich innych smieci z sieci :/ Wykonanie pierwsza klasa, ale klimat nie w moim guscie :/