adek Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Zachęcam do obejrzenia 3,5-minutowego cinematicu gry MMO WildStar. Jest to gra tworzona przez studio Carbine w którym pracuje duża część osób, która pracowała w Blizzardzie nad "World of Warcraft". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1952
beny Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 (edytowane) Pierwsze ujęcie gościa na motorze żywcem wycięte z Full Throttle ... jeżeli ktokolwiek pamięta tę grę :) Edytowane 18 Sierpień 2011 przez beny
olaf Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 to co pisałem w innym wątku - świetne zawiązanie akcji i zarysowanie bohaterów.
Vacarv Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Ja widzę w gościu na motorze, postać z Torchlight, aż za bardzo podobna http://www.torchlight.com.pl/wp-content/uploads/avatar-alchemist01.png
Adam_Guzowski Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 A dla mnie odcień nieba żywcem wyjęty z Cars O_o
mirach Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Intro bardzo fajne, szkoda ze na 90% gameplay bedzie sie skladal z "Idz dzielny bohaterze, wybranco przedwiecznych i zabij 10 agresywnych kwiatkow"
jacynt Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 akcja z armatą jakby trochę z team fortress 2
ICE Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Skusozny ciekawym filmem, obejzalem strone i screenshots z gry, ten styl jak dla mnie miazga, modele, textury, oswietlenie, szał.
beny Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 A dla mnie odcień nieba żywcem wyjęty z Cars O_o Miałem co prawda na myśli, że przypomniała mi ta scena gościa z gry Full Throttle i czy ktoś grę pamięta, bo na tamte czasy była fantastyczna (jedne z pierwszych pełnych scen 3D), a nie że nie potrafią nic swojego wymyśleć i z kogoś zżynają (zwłaszcza 16 lat temu) - jak to insynuujesz, ale generalnie to luz ...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 "tamto przypomina siamto" ... scyzoryk sie otwiera na te komentarze ... ludzie wszystko juz bylo !!! Polecam obejzez soebi to: i pozostale czesci i przestac ciagle gadac ze to juz kiedys bylo gdzies cos podobnego!
beny Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 "tamto przypomina siamto" ... scyzoryk sie otwiera na te komentarze ... ludzie wszystko juz bylo !!! Polecam obejzez soebi to: i pozostale czesci i przestac ciagle gadac ze to juz kiedys bylo gdzies cos podobnego! Jeżeli do mnie to piszesz to chyba nie przeczytałeś mojego posta tuż powyżej Twojego. A jak nie do mnie to luz.
Juzwa Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Tez sie nabralem ze to film.... a to kolejne MMO?
Monio Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 Zapomnieliście dodać że laseczka ma królicze uszy jak w final fantasy a w 41 sekundzie kolo mrygnał jak w Czterdziestolatku. PLAGIAT!!!
artzgodka Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 Świetne, szkoda, że takie krótkie - choć oświetlenie mi nie leży spłaszczone nieco
sophie Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 wiecie co jest problemem na tym forum: wyrywacie z kontekstu wypowiedzi lub nie staracie sie zrozumiec co ktos chcial powiedziec, potem to juz reakcja lancuchowa. troche to denerwujace musze przyznac. 1
beny Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 Króliczka swoją drogą czad! Trochę odciąga uwagę reszty :)
pxl666 Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 imho lepszy material na pelny film o niebo ciekawszy od avatara a nie na gre, ito jeszcze MMO...moglby to byc taki "inny" bulletstorm
giorgione Napisano 20 Sierpień 2011 Napisano 20 Sierpień 2011 Filmik bardzo fajny, przyjemny dla oka :) Szkoda że MMO ...
blukazs Napisano 20 Sierpień 2011 Napisano 20 Sierpień 2011 Dla mnie masakra... Kosmiczno-bajkowo-cukierkowe... W zasadzie nie wiadomo jakie? O.o Za dużo chyba na mieszali starcrafta,warcrafta, wowa i chyba wszystkich innych smieci z sieci :/ Wykonanie pierwsza klasa, ale klimat nie w moim guscie :/
Rekomendowane odpowiedzi