dagomar Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) Hej, zamieszczam tutaj pierwszą teczkę 2d :p Jestem nowa i chcę się w ten sposób przedstawić :) Swoją przygodę z digital dopiero zaczynam, uwielbiam projektować postacie i poddaję się waszej ocenie. Będę wrzucać prace na bieżąco, co nowego się pojawi :) pozdro wszystkim :)[ATTACH=CONFIG]91248[/ATTACH] Edytowane 1 Sierpień 2013 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 6 Październik 2011 Autor Share Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) Parę ilustracji jeszcze ode mnie. [ATTACH=CONFIG]82339[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82340[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82341[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82343[/ATTACH] Edytowane 6 Październik 2011 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 Cześć, witaj na forum:) Przyznam, że pracki trochę nietypowe. Czym chcesz się zajmować w przyszłości? Pisałaś, że projektowaniem postaci, ale konkretnie jakich i do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 6 Październik 2011 Autor Share Napisano 6 Październik 2011 hej, szczerze mówiąc nie mam jakiegoś konkretu co do przyszłości oprócz tego, że chcę ilustrować książki i marzą mi się koncepty do gier, w tym projekty postaci, oraz stworzenie własnego komiksu. Rozkręcam się i rysuję jak najwięcej. Wymyślam i rysuję postacie jakie przyjdą mi do głowy. Za niedługo wrzucę o wiele więcej rzeczy, bo to nie pokazuje wszystkiego. Ot i tyle :P a, i jeśli można spytać.... co w tym wypadku znaczy nietypowe? pozdrawiam :) :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 Takie niezmanierowane:);P Rysuj, rysuj!!! Zapał jest to będzie wszystko!Kot rządzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 6 Październik 2011 Autor Share Napisano 6 Październik 2011 :D haha dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 http://www.youtube.com/user/FZDSCHOOL pooglądaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 6 Październik 2011 Autor Share Napisano 6 Październik 2011 o, bardzo fajne dzięks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Witamy na forum :D Masz ładną kreskę, widać sprawność, którą chyba ciężko Ci przenieść na digital. Ale z tym boryka się większość ludzi, którzy tego próbują, przynajmniej przez jakiś czas. Najbardziej podobają mi się Twoje szkice. Wrzuć tego więcej! :) Od siebie polecę stronkę, którą polecam chyba wszystkim zaczynającym z digital paintingiem (dość protso i jednoznacznie mówi o ważnych podstawach) - http://www.ctrlpaint.com/ Polecam zacząć od serii tych filmików: http://www.ctrlpaint.com/digital-painting-101/ A później przejrzeć sobie działy - http://www.ctrlpaint.com/archive/ Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 Hej, no wiem... to jest taki maly mur do przeskoczenia, sama widze dobrze problem, ale staram sie. Wrzuce niebawem cos wiecej :) dzieki przegladalam te linki - sa naprawde ekstra podobnie jak to co przeslal mi grass - super sprawa :) polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 24 Październik 2011 Autor Share Napisano 24 Październik 2011 (edytowane) teraz z zupełnie innej beczki, trochę stworków, jeszcze z czasów kiedy tablet stał tylko na półce [ATTACH=CONFIG]82595[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82596[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82597[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82599[/ATTACH] Edytowane 24 Październik 2011 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 Bardzo fajny ten... dzikojednozwierz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 środkowy stworek czaderski-ten z jeźdźcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 Parę takich ilustracji na w sumie przegrany konkurs - legendy wawelskie. Dużo ołówka i trochę kolorowania w programie. :P Historia opowiada o królu Wazie obsesyjnie poszukującego możliwości zamieniania metalu w złoto. Pierwszy rysunek: król w pracowni Drugi: Biegnący Sędziwój przez ulice Krakowa Trzeci: Narzędzie pracy [ATTACH=CONFIG]82674[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82675[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82676[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 5 Listopad 2011 Autor Share Napisano 5 Listopad 2011 (edytowane) projekty do gry subculture fight występują: ekowojownik - cios łańcuchem, spuszczanie dzikich psów [ATTACH=CONFIG]82798[/ATTACH]backpacker - cios plecakiem, dezorientacja [ATTACH=CONFIG]82796[/ATTACH]emo - rzut żyletkami, depresja [ATTACH=CONFIG]82799[/ATTACH]bookcrosser - podrzucanie książek pod nogi, czar: baśń (hipnoza) [ATTACH=CONFIG]82797[/ATTACH]bboy - ciosy wszystkimi członkami, taniec [ATTACH=CONFIG]82795[/ATTACH] Edytowane 5 Listopad 2011 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 5 Listopad 2011 Autor Share Napisano 5 Listopad 2011 (edytowane) riot - powalenie gumą balonową, furia[ATTACH=CONFIG]82800[/ATTACH]gracz - cios padem, sprowadzenie potwora z gry [ATTACH=CONFIG]82802[/ATTACH] hipster - "pierdolnięcie elektro", zadyma[ATTACH=CONFIG]82803[/ATTACH] zośkarz[ATTACH=CONFIG]82801[/ATTACH] Edytowane 5 Listopad 2011 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 5 Listopad 2011 Share Napisano 5 Listopad 2011 Hehe , bardzo fajne , szczególnie podoba mi się hipster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 23 Listopad 2011 Autor Share Napisano 23 Listopad 2011 (edytowane) wrzucam parę rysunków zrobionych dzisiaj - chatki (z perspektywą u mnie ciężko, ale walczę) , oraz portret głównej bohaterki, komiksu, który mam nadzieję wypali :p [ATTACH=CONFIG]83154[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]83155[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]83156[/ATTACH] Edytowane 23 Listopad 2011 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 24 Listopad 2011 Autor Share Napisano 24 Listopad 2011 cicho wszędzie, głucho wszędzie... co to bedzie co to bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Domki piękne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Chatki na wypasie. Ja ostatnio próbowałem swoje malować ale jeszcze za wcześnie żeby pokazywać - design leży =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 fajny subculture fight trochę paletę bym ozywił, no chyba ze takie założenia designerskie chatki fajne, ale troszkę rozmydlone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 mi najbardziej podobają się chatki :D są świetne ,poruszają wyobraźnie, te pierwsze szkice też są naprawdę fajne, ta kreska spowodowała że oglądałam je kilka razy żeby się napatrzeć ;) pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 narysowane "prawie że" prosto z natury -. - [ATTACH=CONFIG]83213[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 hej, dzięki wszystkim za komentarze :) każda krytyka opinia jest bardzo bardzo pomocna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 19 Marzec 2012 Autor Share Napisano 19 Marzec 2012 [ATTACH=CONFIG]85173[/ATTACH] ilustracja na konkurs - "mogło być gorzej" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Haha :D Z pomysłem. Szkoda tylko użycia tych czerni w outline superdużej pani, trochę niszczą paletę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]88807[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88809[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88808[/ATTACH] Po mega długiej nieobecności spowodowanej kończeniem studiów wrzucam parę prac właśnie z tegorocznego dyplomu :) Edytowane 10 Styczeń 2013 przez dagomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Sposób przedstawienia tematu nie daje przejść obojętnie :) fajne i charakterkiem :) może jakiś kolorek? wyglądałoby świetnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Jako osobną ilustrację chętnie dałabym kolor, ale to są ilustracje do 50-cio stronicowej książki, gdzie w całości się to zupełnie inaczej prezentuje :) ale pomyślę o wersji z kolorem :) - czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 Dobrze idziesz, w porównaniu do babci bojowniczki, te ilustracje są już z innego lewela, fajna krecha no i tematyka życiowa. Chyba lubisz Nicola de Crecy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Dziękuję bardzo :) czas leci, więcej się rysuje a co do Crecy - lubię go, oraz Kim`a Joung Gi :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Na to forum wchodzą też dzieci!! ;D Fajna kreska, podoba mi się :) Na blogu też masz sporo ciekawych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 Dziękuję bardzo ! :) a tam, 16-tki bardziej zaawansowane rzeczy znają niż ja narysowałam :D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 o kurde krecha fajna , czyściutkie, czytelne tylko brakuje kolorku. "a tam, 16-tki bardziej zaawansowane rzeczy znają niż ja narysowałam :D" poprawka już 15 latki niestety tak już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Dodaj w tytule wątku +18. Koło podstawówek otwierają przedszkola, ale to informacja dla tych którzy nie mają ochoty na tego typu arty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 ok, no problemo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2013 [ATTACH=CONFIG]89057[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]89058[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2013 :) Szybkie szkice na tablecie [ATTACH=CONFIG]89097[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]89098[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]89096[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 hej! świetna krecha się tu przewija przez teke (kolorowe rzeczy mnie jeszcze nie przekonują). w tych ostatnich tabletowych brakuje mi jedynie właśnie tej żywej tradycyjnej krechy ps: wspomniany przez ciebie Kim Jung-Gi nie daje mi ostatnio o sobie zapomnieć, niesamowita bestia! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2013 Hej :) dzieki wielkie - własnie teraz staram się pracowac cięzko nad tym kolorem - jak ogarnę to pokażę:) no Kim Joung Gi to jest przekoleś - polecam jego artbook z 2011 roku - 700 stron szkiców! Maszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 Waa typ jest niesamowity, tak jak by miał już wszystko poukładane w głowie po czym bez drgnięcia ręki to przenosił na papier. Masz może pojęcie skąd można bez większego kłopotu zamówić ten Artbook z 2011 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2013 heheh widziałam ten filmik :D niesamowite ten który mam, był zamówiony z Amazona :) chyba raczej przez neta da się to zdobyć... tylko uwaga - strasznie ciężka bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2013 Moja PIERWSZA przygoda z tłami do filmu animowanego o Fortyfikacjach Gdańska :) pierwszy raz chyba siadłam nad czymś tak długo, więc bariera koncentracji pokonana :P [ATTACH=CONFIG]89201[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]89202[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]89203[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]89204[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]89205[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 5 Luty 2013 Autor Share Napisano 5 Luty 2013 [ATTACH=CONFIG]89261[/ATTACH] :) szkicownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 Rozśmieszył mnie ten ludek z podniesioną nogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 5 Luty 2013 Autor Share Napisano 5 Luty 2013 HEhe dzięki - o to chodziło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 [ATTACH=CONFIG]89376[/ATTACH] szkicownik ciág dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 Dagomar świetne masz te ludźki ;) pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 dzieki :) pozdrawiam tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi