Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Przedstawiam projekt, ktory dla mnie byl mila odskocznia od tego co robie na co dzien (czyli autek:) ).

Odpowiadalem tu za: 1. przygotowanie modelu CAD, ktore w glownej mierze polegalo na poprawieniu smooth group; tudziez przemodelowaniu czesci od podstaw, 2. przygotowaniu oswietlenia - jak zwykle V-ray, do tego podstawowe maxowe i vray'owe swiatla.

Fanpage:) http://www.facebook.com/pk3dstudio

Agency: Linkin AB - linkin.se

Art Director: Anders Johansson

Lead 3D Artist: Piotr Kosinski

3D Artist: Ulf Textorius

Post production & Motion design: Carolin Sellman & Ulf Textorius

Project Manager: Lisa Strindlund

Cala animacja na Vimeo:

STILLS:

pfaff0main.jpg

pfaff3main.jpg

pfaff4main.jpg

pfaff5main.jpg

pfaff7main.jpg

pfaff9main.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe :) Pięknie wyszło. Tego jeszcze nie było żeby ktoś maszynę do szycia robił :)

Podstawka wygląda jak żywcem ściągnięta z PS3 :D

No chyba że to dla sony robiłeś :)

Napisano
Wow, niby zwykła maszyna do szycia, a jednak niezwykła. Piąteczka!

Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje.

Napisano

mkrupa - nie no 2 maszyny w rozliceniu to dobry deal ;)

jaras - cenowo niewiele brakuje :D

arturprx2 - ja tu tylko przygotowywalem plik CAD, import formatu CATIA do maxa i poprawianie bledow mniejszych lub wiekszych ;)

Napisano
Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje.

Faktycznie. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, że takie cuda istnieją. ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności