vision3d Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Witam. Przedstawiam projekt, ktory dla mnie byl mila odskocznia od tego co robie na co dzien (czyli autek:) ). Odpowiadalem tu za: 1. przygotowanie modelu CAD, ktore w glownej mierze polegalo na poprawieniu smooth group; tudziez przemodelowaniu czesci od podstaw, 2. przygotowaniu oswietlenia - jak zwykle V-ray, do tego podstawowe maxowe i vray'owe swiatla. Fanpage:) http://www.facebook.com/pk3dstudio Agency: Linkin AB - linkin.se Art Director: Anders Johansson Lead 3D Artist: Piotr Kosinski 3D Artist: Ulf Textorius Post production & Motion design: Carolin Sellman & Ulf Textorius Project Manager: Lisa Strindlund Cala animacja na Vimeo: STILLS: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Piękna robota. Ale to już norma u ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Naprawdę świetne. Myślę że miła odskocznia nie tylko dla Ciebie ale i forumowiczów. Bardzo miłe w odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Całość wyszła super. Ciekaw jestem ile w ostatnim ujęciu jest postprodukcji z LEDami. I oczywiście 5*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 No przyznaję, że na prawdę przyjemne. Świetne wykonanie, materiały... ale szczerze, najbardziej przypadła mi do gustu postprodukcja całości. ;) Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 swietna praca oczewiście na 5 * eh niemam sie do czego przyczepić :( ps. a gdzie tutek? będe cię meczył dopóki jakiegoś nie zrobisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) a mi akurat post pro najbardziej sie nie podoba. Praca jako całość naprawde na plus. gratsy Edytowane 11 Październik 2011 przez BLADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Wow, niby zwykła maszyna do szycia, a jednak niezwykła. Piąteczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 na 3 renderze brakuje głębi na detalu, natomiast reszta bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Hehe :) Pięknie wyszło. Tego jeszcze nie było żeby ktoś maszynę do szycia robił :) Podstawka wygląda jak żywcem ściągnięta z PS3 :D No chyba że to dla sony robiłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Good job dude!:)) Dobre jest! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 ale maszyna!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 dzieki wielkie za mile slowa:) Blomb - ponizej wczesna prevka z produkcji, ale bez afterowych bajerow, jako taki podglad swiatel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Jak zwykle perfekcyjnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrupa Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Wow, niby zwykła maszyna do szycia, a jednak niezwykła. Piąteczka! Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Bjutifol, aż bym chciał taką maszynę, nie wiem po co ale po takiej prezentacji bym chciał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 13 Październik 2011 Autor Share Napisano 13 Październik 2011 mkrupa - wow! to mnie zagiales ta cena (sam nie zdazylem sprawdzic) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrupa Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 @vision3D To jak już wiesz ile wart ten sprzęt to może renegocjuj honorarium za Twoją pracę ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 fajna motorowka! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Konkretna robota!! Ciekaw jestem na jakich refkach bazowałeś przy tych mechanizmach szyjących... bębenkach itd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 13 Październik 2011 Autor Share Napisano 13 Październik 2011 mkrupa - nie no 2 maszyny w rozliceniu to dobry deal ;) jaras - cenowo niewiele brakuje :D arturprx2 - ja tu tylko przygotowywalem plik CAD, import formatu CATIA do maxa i poprawianie bledow mniejszych lub wiekszych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Takie ciasteczka smakują mi najbardziej, i właśnie takie chciałbym piec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Nie żebym się jarał maszynami do szycia ale bryła i design tego sprzętu jest wprost cudowna. Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje. Faktycznie. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, że takie cuda istnieją. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 swietna robota, ale ja mam pytanie, mianowicie to zblizenie na nozke podczas szycia to jest realne vid?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 Dzieki! Tak tak to juz jak najbardziej video :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 jakbys napisal 3d, to alex roman by mial klopoty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Degustator Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 chętnie z tym zobaczył jakąś animację :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi