Napisano 11 Październik 201113 l Witam. Przedstawiam projekt, ktory dla mnie byl mila odskocznia od tego co robie na co dzien (czyli autek:) ). Odpowiadalem tu za: 1. przygotowanie modelu CAD, ktore w glownej mierze polegalo na poprawieniu smooth group; tudziez przemodelowaniu czesci od podstaw, 2. przygotowaniu oswietlenia - jak zwykle V-ray, do tego podstawowe maxowe i vray'owe swiatla. Fanpage:) http://www.facebook.com/pk3dstudio Agency: Linkin AB - linkin.se Art Director: Anders Johansson Lead 3D Artist: Piotr Kosinski 3D Artist: Ulf Textorius Post production & Motion design: Carolin Sellman & Ulf Textorius Project Manager: Lisa Strindlund Cala animacja na Vimeo: STILLS:
Napisano 11 Październik 201113 l Naprawdę świetne. Myślę że miła odskocznia nie tylko dla Ciebie ale i forumowiczów. Bardzo miłe w odbiorze.
Napisano 11 Październik 201113 l Całość wyszła super. Ciekaw jestem ile w ostatnim ujęciu jest postprodukcji z LEDami. I oczywiście 5*.
Napisano 11 Październik 201113 l No przyznaję, że na prawdę przyjemne. Świetne wykonanie, materiały... ale szczerze, najbardziej przypadła mi do gustu postprodukcja całości. ;) Sz.
Napisano 11 Październik 201113 l swietna praca oczewiście na 5 * eh niemam sie do czego przyczepić :( ps. a gdzie tutek? będe cię meczył dopóki jakiegoś nie zrobisz :D
Napisano 11 Październik 201113 l a mi akurat post pro najbardziej sie nie podoba. Praca jako całość naprawde na plus. gratsy Edytowane 11 Październik 201113 l przez BLADE
Napisano 11 Październik 201113 l na 3 renderze brakuje głębi na detalu, natomiast reszta bardzo fajna
Napisano 11 Październik 201113 l Hehe :) Pięknie wyszło. Tego jeszcze nie było żeby ktoś maszynę do szycia robił :) Podstawka wygląda jak żywcem ściągnięta z PS3 :D No chyba że to dla sony robiłeś :)
Napisano 12 Październik 201113 l Autor dzieki wielkie za mile slowa:) Blomb - ponizej wczesna prevka z produkcji, ale bez afterowych bajerow, jako taki podglad swiatel ;)
Napisano 12 Październik 201113 l Wow, niby zwykła maszyna do szycia, a jednak niezwykła. Piąteczka! Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje.
Napisano 13 Październik 201113 l Bjutifol, aż bym chciał taką maszynę, nie wiem po co ale po takiej prezentacji bym chciał :P
Napisano 13 Październik 201113 l Autor mkrupa - wow! to mnie zagiales ta cena (sam nie zdazylem sprawdzic) :D
Napisano 13 Październik 201113 l @vision3D To jak już wiesz ile wart ten sprzęt to może renegocjuj honorarium za Twoją pracę ;-))
Napisano 13 Październik 201113 l Konkretna robota!! Ciekaw jestem na jakich refkach bazowałeś przy tych mechanizmach szyjących... bębenkach itd :]
Napisano 13 Październik 201113 l Autor mkrupa - nie no 2 maszyny w rozliceniu to dobry deal ;) jaras - cenowo niewiele brakuje :D arturprx2 - ja tu tylko przygotowywalem plik CAD, import formatu CATIA do maxa i poprawianie bledow mniejszych lub wiekszych ;)
Napisano 13 Październik 201113 l Takie ciasteczka smakują mi najbardziej, i właśnie takie chciałbym piec!
Napisano 14 Październik 201113 l Nie żebym się jarał maszynami do szycia ale bryła i design tego sprzętu jest wprost cudowna. Graty
Napisano 14 Październik 201113 l Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje. Faktycznie. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, że takie cuda istnieją. ;)
Napisano 15 Październik 201113 l swietna robota, ale ja mam pytanie, mianowicie to zblizenie na nozke podczas szycia to jest realne vid??