Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Przedstawiam projekt, ktory dla mnie byl mila odskocznia od tego co robie na co dzien (czyli autek:) ).

Odpowiadalem tu za: 1. przygotowanie modelu CAD, ktore w glownej mierze polegalo na poprawieniu smooth group; tudziez przemodelowaniu czesci od podstaw, 2. przygotowaniu oswietlenia - jak zwykle V-ray, do tego podstawowe maxowe i vray'owe swiatla.

Fanpage:) http://www.facebook.com/pk3dstudio

Agency: Linkin AB - linkin.se

Art Director: Anders Johansson

Lead 3D Artist: Piotr Kosinski

3D Artist: Ulf Textorius

Post production & Motion design: Carolin Sellman & Ulf Textorius

Project Manager: Lisa Strindlund

Cala animacja na Vimeo:

STILLS:

pfaff0main.jpg

pfaff3main.jpg

pfaff4main.jpg

pfaff5main.jpg

pfaff7main.jpg

pfaff9main.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Naprawdę świetne. Myślę że miła odskocznia nie tylko dla Ciebie ale i forumowiczów. Bardzo miłe w odbiorze.

Napisano

Całość wyszła super. Ciekaw jestem ile w ostatnim ujęciu jest postprodukcji z LEDami. I oczywiście 5*.

Napisano

No przyznaję, że na prawdę przyjemne. Świetne wykonanie, materiały... ale szczerze, najbardziej przypadła mi do gustu postprodukcja całości. ;)

Sz.

Napisano

swietna praca oczewiście na 5 * eh niemam sie do czego przyczepić :(

ps. a gdzie tutek? będe cię meczył dopóki jakiegoś nie zrobisz :D

Napisano

a mi akurat post pro najbardziej sie nie podoba. Praca jako całość naprawde na plus. gratsy

Edytowane przez BLADE

Napisano

Wow, niby zwykła maszyna do szycia, a jednak niezwykła. Piąteczka!

Napisano

na 3 renderze brakuje głębi na detalu, natomiast reszta bardzo fajna

Napisano

Hehe :) Pięknie wyszło. Tego jeszcze nie było żeby ktoś maszynę do szycia robił :)

Podstawka wygląda jak żywcem ściągnięta z PS3 :D

No chyba że to dla sony robiłeś :)

Napisano
  • Autor

dzieki wielkie za mile slowa:) Blomb - ponizej wczesna prevka z produkcji, ale bez afterowych bajerow, jako taki podglad swiatel ;)

pfaff11.jpg

Napisano
Wow, niby zwykła maszyna do szycia, a jednak niezwykła. Piąteczka!

Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje.

Napisano

Bjutifol, aż bym chciał taką maszynę, nie wiem po co ale po takiej prezentacji bym chciał :P

Napisano

@vision3D

To jak już wiesz ile wart ten sprzęt to może renegocjuj honorarium za Twoją pracę ;-))

Napisano

Konkretna robota!! Ciekaw jestem na jakich refkach bazowałeś przy tych mechanizmach szyjących... bębenkach itd :]

Napisano
  • Autor

mkrupa - nie no 2 maszyny w rozliceniu to dobry deal ;)

jaras - cenowo niewiele brakuje :D

arturprx2 - ja tu tylko przygotowywalem plik CAD, import formatu CATIA do maxa i poprawianie bledow mniejszych lub wiekszych ;)

Napisano

Takie ciasteczka smakują mi najbardziej, i właśnie takie chciałbym piec!

Napisano
Raczej trudno nazwać hafciarkę za 25000 zł "zwykłą". Jedyne modele (nie będące maszynami przemysłowymi), które przebijają ten model ceną to Bernina 830 (nawet goła bez dodatków) i Bernina Artista 730 w full konfiguracji. Podałem to jako ciekawostkę, bo zanim z racji hobby żony nie zacząłem się interesować maszynami do szycia i hafciarkami to nawet sobie nie wyobrażałem, że profesjonalny sprzęt do szycia i haftowania tyle kosztuje.

Faktycznie. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, że takie cuda istnieją. ;)

Napisano

swietna robota,

ale ja mam pytanie, mianowicie to zblizenie na nozke podczas szycia to jest realne vid??

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności