Napisano 22 Grudzień 201113 l Tak. Bo pojawił się w grudniu, ale wcześniej nic mi się nie obiło o uszy.
Napisano 23 Grudzień 201113 l Odnosze wrazenie, że to na podstawie ksiażki - księżniczka z marsa. Już była jedna ekranizacja, ale skiepszczona.
Napisano 23 Grudzień 201113 l w tle słyszę zeppelinów. Skojarzenie moje może wydawać się z czapy ale epickość tej space opery kojarzy mi się z komiksem " Valerian". To dobrze
Napisano 23 Grudzień 201113 l Kolejny trailer z takim montażem i oczywiście remiksem klasycznego kawałka. Znowu na jedno kopyto, brawo. Sam film może być ciekawy, dawno takich klimatów nie widziałem.
Napisano 23 Grudzień 201113 l Moje pierwsze skojarzenie Flash Gordon, ale tam przygrywali Queen...też Ziemianin na obcej planecie, rozpoczyna rewolucję i przyjmują go do "swoich"... P.S. w TV leci serial o FG, ale nie polecam...
Napisano 23 Grudzień 201113 l Fajnie wyglada, ale jak disney, to nikt nie zginie, krew niebieska, obowiazkowy hepi-end. I tak obejrze :D
Napisano 23 Grudzień 201113 l Faktycznie Kashmir cepów w tle... de facto ten sam theme co lata temu w soundtracku Godzilli "Come with me" - Puff Daddyego.