Berger Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) Hello, Tak więc przyszedł w końcu czas aby wystawić ten wózek do finished :) Możnaby jeszcze dużo poprawiać, czy to w modelu czy samych renderach ale u mnie trwałoby to wiecznie więc dzisiaj trzeba to poprostu skończyć. Model był robiony na bitwe, w której standardowo się nie wyrobiłem ale powiem, że ten merol momentami mi dokopał, a przedewszystkim zebrałem więcej świadomości w modelowaniu i samym renderowaniu, więc myślę, że zawsze jakiś krok do przodu. Modelowane standardowo 3ds max, renderowane vray, a studio układane w hdrls, postpro tradycyjnie PS. Dodane jeszcze będzie jedno-dwa ujęcia od przodu, które się renderują i narazie nie planuje nic więcej, jak to sie mówi, może kiedyś ;P Edytowane 27 Grudzień 2011 przez Berger
Sroka8888 Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 Od dłuższego czasu przeglądałem twój wątek na forum i nie mogłem się doczekać końcowego efektu i jest świetnie. Nie ma się do czego przyczepić genialnie wykonany model samochodu super materiał opon oraz lakieru bardzo przyjemne oświetlenie tylko pogratulować świetnej pracy i mieć nadzieje że częściej będziesz pokazywał takie "Cudeńka" na forum.
martix69 Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 No gratulacje ukończenia projektu. Naprawdę jest na czym oko zawiesić. Wiele godzin musiałeś nad tym spędzić, ale dla takiego rezultatu to sama przyjemność. Jedynie to zbliżenie na wydech chyba kompresja zepsuła ale to pikus :) Wesołych świat.
FF Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 Za tą kompresje to powinieneś dostać po dupie;)
siter90 Napisano 24 Grudzień 2011 Napisano 24 Grudzień 2011 gratuluję świetnego modelu, najbardziej mi się podoba close-up na wydech :) wesołych :) btw. imageshit.us trochę tu namieszał...
arch515 Napisano 24 Grudzień 2011 Napisano 24 Grudzień 2011 ślicznotka... :) dobra robota . pozdrawiam.
maciek.m Napisano 24 Grudzień 2011 Napisano 24 Grudzień 2011 No i pięknie :) Heh wybrałeś sobie dzień na publikacje w finished :) Jedyne co mi się nie podoba to widać wsumie na 1pierwszym renderze najbardziej, jak bys mazął białym pędzlem na koncu i poczatku auta, troche za mocno, moze jak bys na 60% opacity ustawił tych plam było by ok, na reszcie tez widze sa te białe plamy. Ale suma sumarów zasluzone ***** gwiazdków :)
RA Napisano 24 Grudzień 2011 Napisano 24 Grudzień 2011 Bardzo ładne. :) Samochód na pierwszym obrazku wędruje trochę w kierunku prawego górnego rogu, ale i tak jest fajnie.
Bohomaz Napisano 24 Grudzień 2011 Napisano 24 Grudzień 2011 Drugie ujęcie najlepsze IMO. Przód i tył też wypas ale małe tego samochodu na nich. Jest jeszcze szansa na shot centralnie z boku ?
mercedesslr Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 czekam na front! gratuluje świetnej pracy!
Predator Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Wiecej lukru juz dolewac nie beda wyzej zostalo wszystko napisane. Gratulacje. Znajdziesz jeszcze kiedys checi i motywacje na modeling i rendering wnetrza tego merca? :)
MM3D Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Szacunek!!! Jak znajdę czas na dokończenie swojego starego CLSa z bitwy, może zrobimy jakiś mix renderowy? ;)
Berger Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Napisano 27 Grudzień 2011 Dzięki wszystkim na komentarze ;) Bohomaz: W sumie czemu nie, postaram się coś wyrenderować. Predator: Trudno mi w tym momencie powiedzieć, narazie mam dość tego modelu, może się to zmieni kiedyś :P MM3D:Z przyjemnością, daj tylko znać na PW ;)
Bohomaz Napisano 27 Grudzień 2011 Napisano 27 Grudzień 2011 To teraz trzecie ujęcie jest moim ulubionym :) - SUPER !!!
o_r_z_e_c_h Napisano 27 Grudzień 2011 Napisano 27 Grudzień 2011 Gratulacje ukończenia, wszystkie rendery świetne, najbardziej mi się podoba to w ciemnym studiu, 5 stars ;)
Mikołaj Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Ostatni render obejmujący całe auto to prawdziwa perełka. Wizki z takim czystym tłem co prawda skupiają uwagę na samym produkcie ale niczego im nie dodają. A tło według mnie powinna być jak rama dla obrazu. Powinna dopełniać i wieńczyć dzieło. Świetna robota :)
incorect Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Również przeglądałem Twój wątek i to co robisz jest naprawdę niesamowitę :) Dla mnie najlepszy render w ciemnym studio, miażdży :) Gratuluję ukończenia i oby tak dalej.
Podstavsky Napisano 31 Grudzień 2011 Napisano 31 Grudzień 2011 Miazga Panie. Miazga! :) Szczęśliwego Nowego Roku!
Loozack Napisano 1 Styczeń 2012 Napisano 1 Styczeń 2012 Naprawdę fajnie Ci to wyszło, zarówno model jak i rendery. Felgi w pierwszych dwóch ujęciach rox. Pozdrawiam i gratuluję fronta :)
phlox_subulata Napisano 2 Styczeń 2012 Napisano 2 Styczeń 2012 Gratulacje fronta i za wytrwałość :) Genialnie wygląda naprawdę pozazdrościć, czy dało by rade poprawić jakość 7emki ten zoom na wydech. To zrobię sobie tapetę:) Jeszce raz gratuluję :)
deshu Napisano 3 Styczeń 2012 Napisano 3 Styczeń 2012 Przepięknie. Naprawde, dawno sie tak renderom bryki nie przyglądałem. Wrzuć tylko please closeup na wydech bez takiej kompresji. Gratuluje i zazdroszczę. Pozdarwiam
Napoleon czy'de Napisano 4 Styczeń 2012 Napisano 4 Styczeń 2012 Zaciesza moje oko : )) Gratki chopaku.
Rekomendowane odpowiedzi