Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

W ostatnim czasie trochę gorzej ze zleceniami - od wydawnictwa ze Stanów niestety dwa projekty zostały anulowane pod kolekcjonerki do druku z Mortal Kombat i Cywilizacji, tak więc z tych niepublikowanych mam jeszcze projekt z Diuny i z Agathy Marvela, ale nie wiem kiedy mają wyjść, więc cierpliwie czekam na jakieś info.

Coś tam działałem ze współpracami w Polsce, ale średnio mi się to widzi. Jedna współpraca się urwała, drugą na razie trzymam jeszcze, ale nie wiem jak to będzie. Tak więc zarobkowo ostatnio trochę średnio.

A ze swoich rzeczy, to ostatnio przysiadłem do wcześniejszego projektu, który wrzucałem tutaj we wczesnej fazie modelowania. Zrobiłem tekstury i renderki w Painterze. Obecnie walczę z jakąś łączną scenką w Maxie, ale muszę wymyślić jak zrobić ładnie wyglądający bordowy, satynowy materiał pod tymi mieczami. Ogólnie nie robiłem za bardzo takich rzeczy więc nie wiem czy jakiś plugin do Maxa, czy też próbować Marvelousa na jakimś trialu do tego ogarnąć.

Modele pójdą też pod druk 3d jak coś.

Z innych rzeczy, to jakoś w tamtym roku siedzenie przed kompem mnie już tak męczyło, że zmotywowało mnie to do regularnego chodzenia na siłkę. Udało się schudnąć już 6kg, do maja przed ślubem wypadałoby jeszcze kilka dodatkowych kilogramów się pozbyć.

No i nie wiem czy ktoś tutaj siedzi w tematach karcianek, ale od listopada gram regularnie i kolekcjonuję Riftbounda (karcianka z League of Legends). Wygrałem jeden taki wyższy rangą turniej w Wawie i zaliczyłem top8 w innym większym, więc za dwa tygodnie lecę do Bolonii grać w takim dużym europejskim regionalsie. A że lubię też kolekcjonować, to też od startu zbieram wszystko - mam już cały master set pierwszego dodatku i kilka podpisanych kart, gdzie jedna jest warta obecnie 10k złotych. Tak więc za ileś tam lat mam nadzieję, że za to uda się coś dorzucić do budowy domu :D

Katarina_Black_Rose_Sword_Painter_00.jpg

Katarina_Black_Rose_Sword_Painter_01B.jp

Katarina_Black_Rose_Sword_Painter_03B.jp

Katarina_Black_Rose_Dagger_Painter_00.jp

Katarina_Black_Rose_Dagger_Painter_01.jp

• Odpowiedzi 253
  • Wyświetleń 60,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Amazon wrzucił kilka nowych rzeczy odnośnie tego mojego artbooka z Batmana, tak więc mogę na forum zamieścić to co oni mają u siebie - okładka i kilka stron z moimi renderami. Mam nadzieję, że niedług

• W końcu mogłem zrobić album z renderami z artbooka - Batmobile Manual 😉    

• Mogę wrzucić taką zapowiedź jednej z rzeczy, którą robiłem ostatnio. A więc popiersie Dartha Vadera pod kolekcjonerskie wydanie nowego artbooka ;) Jak już książka wyjdzie to wrzucę więcej renderków

Posted Images

Napisano

Mam nadzieję że ci się poukłada zawodowo. Szkoda trochę takich ciekawych tematów jak MK, ale nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem, nie? :P

Ostrza wyglądają super. Bardzo to wszystko ładnie wymodelowane.

No i oczywiście gratuluję bycia kozakiem w Riftbound! XD

Napisano

Temat MK pewnie padl przez Nutflix`a, ktory wykupil Warner Bros, ktorzy mieli MK...

Ostrza spoko, pochwal sie wydrukiem kiedys. Zawsze fajnie fizycznie zobaczyc pracke 3D. Ten slub to twoj czy kogos? Jak twoj to gratki i powodzenia na nowej drodze zycia. Jak nie twoj to... nic 🤣

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, Nezumi napisał(a):

Ten slub to twoj czy kogos?

Tak, mój - dzięki :)

4 godziny temu, michalo napisał(a):

Szkoda trochę takich ciekawych tematów jak MK

No trochę szkoda, bo fajna marka, ale trudno się mówi. Może jak sytuacja z Netflixem i WB się wyjaśni, to wtedy wrócą do tego. Model jak coś mam gotowy ;p Teraz już długo czekam na odpowiedź od Marvela odnośnie tego projektu z Agathy, tak więc oby tutaj też nie było, że coś im się odwidzi i nie wypuszczą tego nad czym pracowałem. A w sumie Diuna też jest WB, ale tutaj chyba nie powinno być, że projekt anulują, bo był już cały zatwierdzony i robili już próbne wydruki 3d.

4 godziny temu, michalo napisał(a):

No i oczywiście gratuluję bycia kozakiem w Riftbound! XD

Dzięki, mam nadzieję, że w tej Bolonii wygram trochę wartościowych rzeczy. Ale jak nie to i tak fajnie pojechać i pograć - kiedyś jak byłem w liceum/na studiach to nie miałem za bardzo możliwości finansowych, żeby jeździć i grać w MtG więc teraz sobie nadrabiam na innej karciance :D