Napisano 11 Styczeń 201213 l Niecały tydzień temu Naughty Dog umieścił na swoim kanale filmiki z kulisami produkcji Last of Us. wywiad: Naughty Dog Studio Tour: http://www.youtube.com/watch?v=h0E0JjA9Oig&feature=player_embedded Behind the Scenses: http://www.youtube.com/watch?v=UlrtgMCU_Jw&feature=player_embedded
Napisano 11 Styczeń 201213 l Autor A tak zapomniałem dopisać, a tam po drugiej stronie nie ma Omena przypadkiem? :)
Napisano 11 Styczeń 201213 l No prosze Kuciara i Omen, ale wkurzylo mnie ze nie sfilmowali dobrze Marka... chcialem sie dokladniej przyjrzec jak nasz mistrz wyglada ;P (omen, kurka nastepnym razem patrz w kamere!! ;P )
Napisano 11 Styczeń 201213 l No fajnie Was widzieć na filmie. I pierwszy raz zobaczyłem Omena, ale faktycznie, mogli Was lepiej oświetlić :)
Napisano 12 Styczeń 201213 l "..nejczer :)" fajnie chłopy fajnie, ale mikre te cintiki ;) Eeee... to ipady ;) No fajnie Omen Cię było pierwszy raz zobaczyć. Ogólnie rozumiem, że pracujecie cały czas tylko w takim mroku?
Napisano 12 Styczeń 201213 l cześć Chłopaki ;) Adek - sam być chętnie w takim mroku popracował, ale przychodzą i włączają światło :(
Napisano 12 Styczeń 201213 l po obejrzeniu tego materialu musze niestety potwierdzic powszechnie krazaca opinie, ze szklo dodaje kilogramow :
Napisano 12 Styczeń 201213 l To nie jest opinia tylko fakt wynikający ze specyfiki kamer i pewnie każdy z nas to wie :) Inna rzecz, to przyznać się przed samym sobą, że jest się grubym (co już zrobiłem) i coś z tym zrobić ( z czym jest trochę gorzej) ;)
Napisano 12 Styczeń 201213 l gratulacje chlopaki, propsy dla Was :) jak takie rzeczy ogladam to od razu motywacyjnego kopa dostaje
Napisano 12 Styczeń 201213 l To musiało być mega stresujące doświadczenie opowiadanie o konceptach mediom dodatkowo w obcym języku. Daliście radę, spoko wyszło. Projekt zapowiada się ciekawie. Podobno typ od "Enslaved" też pracuje nad projektem więc można wiedzieć czego mniej więcej się spodziewać.
Napisano 12 Styczeń 201213 l po obejrzeniu tego materialu musze niestety potwierdzic powszechnie krazaca opinie, ze szklo dodaje kilogramow Przejdź na moją wersję i mów sobie, że nie jesteś gruby tylko wygrałeś z anoreksją. I bądź z tego dumny ! :-) Poza tym wszystko fajnie, myślę, że połowa (ta większa) max3d też chciałaby w takim miejscu pracować. Ja stoję na ich czele jak coś :-) No i fajnie wiedzieć, że Polacy robią takie fajne rzeczy. Ciekawe ilu jest jeszcze Naszych pracujących przy największych produkcjach tego świata ...i udzielających się tu na forum, ale się ukrywają :-) Edytowane 12 Styczeń 201213 l przez Adek
Napisano 13 Styczeń 201213 l A ja bym chciał zobaczyć jaką tapetę w kompie miał Cpt. Obvious w trakcie kręcenia tego materiału ;) Bo moje czujne oko wyczuło nieoczekiwany temat na niej :D
Napisano 13 Styczeń 201213 l 6 minuta 2giego filmu ale gościowi trzeszczy pierścień przysłony, uwielbiam takie nagrania wprost ze studia, co ludzie robią i jak sie dogadują. Nakręca