Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

spoiler - fragment z mocapem wygląda jak teatr telewizji :P

Napisano
  • Autor

A tak zapomniałem dopisać, a tam po drugiej stronie nie ma Omena przypadkiem? :)

Napisano

No prosze Kuciara i Omen, ale wkurzylo mnie ze nie sfilmowali dobrze Marka... chcialem sie dokladniej przyjrzec jak nasz mistrz wyglada ;P (omen, kurka nastepnym razem patrz w kamere!! ;P )

Napisano

"..nejczer :)" fajnie chłopy fajnie, ale mikre te cintiki ;)

Napisano
  mayk napisał:
"..nejczer :)" fajnie chłopy fajnie, ale mikre te cintiki ;)

Eeee... to ipady ;)

No fajnie Omen Cię było pierwszy raz zobaczyć. Ogólnie rozumiem, że pracujecie cały czas tylko w takim mroku?

Napisano

cześć Chłopaki ;)

Adek - sam być chętnie w takim mroku popracował, ale przychodzą i włączają światło :(

Napisano

To nie jest opinia tylko fakt wynikający ze specyfiki kamer i pewnie każdy z nas to wie :)

Inna rzecz, to przyznać się przed samym sobą, że jest się grubym (co już zrobiłem) i coś z tym zrobić ( z czym jest trochę gorzej) ;)

Napisano

To musiało być mega stresujące doświadczenie opowiadanie o konceptach mediom dodatkowo w obcym języku. Daliście radę, spoko wyszło. Projekt zapowiada się ciekawie. Podobno typ od "Enslaved" też pracuje nad projektem więc można wiedzieć czego mniej więcej się spodziewać.

Napisano
  Cpt.Obvious napisał:
po obejrzeniu tego materialu musze niestety potwierdzic powszechnie krazaca opinie, ze szklo dodaje kilogramow

Przejdź na moją wersję i mów sobie, że nie jesteś gruby tylko wygrałeś z anoreksją. I bądź z tego dumny ! :-)

Poza tym wszystko fajnie, myślę, że połowa (ta większa) max3d też chciałaby w takim miejscu pracować. Ja stoję na ich czele jak coś :-) No i fajnie wiedzieć, że Polacy robią takie fajne rzeczy. Ciekawe ilu jest jeszcze Naszych pracujących przy największych produkcjach tego świata ...i udzielających się tu na forum, ale się ukrywają :-)

Edytowane przez Adek

Napisano

Kapitan od teraz to "Myciej" :)

Fajnie zobaczyc was na zywo chlopaki.

Napisano

Aha Marek, zmiekczaj r i bedzie spoko, niezle sprzechasz.

Napisano

Osz w mordę! nagle sami lingwiści na forum :D

Zazdroszczę pracy :)

Napisano

A ja bym chciał zobaczyć jaką tapetę w kompie miał Cpt. Obvious w trakcie kręcenia tego materiału ;) Bo moje czujne oko wyczuło nieoczekiwany temat na niej :D

Napisano

6 minuta 2giego filmu ale gościowi trzeszczy pierścień przysłony, uwielbiam takie nagrania wprost ze studia, co ludzie robią i jak sie dogadują. Nakręca