takipawel Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) Witam serdecznie. Po latach codziennego zaglądania na forum w końcu postanowiłem coś opublikować. Przedstawiam moją pierwszą scenę wyrenderowaną za pomocą vray'a. Pozdrawiam i czekam na komentarze soft: 3ds max 2011, vray, photoshop. Edytowane 31 Styczeń 2012 przez takipawel
Vega Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu Galeria 3D. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
marcinW Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 świetne to jest :) tylko na ostatnim coś kolory nie teges?
Gość Chrupek3D Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 mam wrażenie ze zza lodówki wyjdzie Alma ;) Świetnie to wygląda.
adek Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Witamy i faktycznie. Świetne to. Miła odmiana wizualizacji :)
Camel Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 niezłe i to. prawie jak niektóre kuchnie w mieszkaniach ludzi z pobliskiego osiedla w moim mieście :) hehehe
Arthus Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Hahaha :) ostatnio na imprezie byłem u kumpla, to taką samą kuchnie miał! Identyko :D
Kuciel Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 jak na 1 pracę renderowaną w Vray całkiem nieźle, jednak troszkę nie naturalnie to wszystko wygląda, mapowanie tekstur oraz ich skalowanie, ale może to moje odczucie tylko :)
groidea Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Jeden z najbardziej realistycznych obrazów jaki ostatnio widziałem, przedstawiający realność życia w tym śmiesznym kraju, mam tu na mysli design nie umiejetności renderingu choć i one tez tu wymiatają. Wielu ludzi własnie tak mieszka choc cieżko pracuje całe życie. Wielki szacun za poruszenie tematyki w wizkach, ktore definitywnie odbiegają od tego co zazwyczaj moza znaleźć na tym forum. 5
deshu Napisano 2 Luty 2012 Napisano 2 Luty 2012 Bylem w warszawie w wielu takich kuchniach, ale pierwszy raz widzę taki render:) Bardzo bardzo ładnie. Milo tak dobrze zacząć.
Wowoz Napisano 2 Luty 2012 Napisano 2 Luty 2012 Brakuje mi troche zacieków koło kranu no i butelka pozostawia wiele do życzenia. Kasztelanik troche bardziej sie odbija, wyszedl ci po prostu zbyt matowy i rozmazany. Ogolnie ekstra
KoMic Napisano 2 Luty 2012 Napisano 2 Luty 2012 (edytowane) daje rade: ], klimatycznie. choc mi cos tu przeszkadza, jak bym ogladal "sasiadow" jakby proporcje i skala elementow wzgledem siebie nie grala, moze za duzo blura. tak czy siak duzy + Edytowane 3 Luty 2012 przez KoMic
Bazil Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 Przez DOF mam trochę wrażenie, jakby była to makieta :P Ale ladne, nie powiem :D
Robertus Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 Uwaga! rendery zawierają lokowanie produktu :P Kasztelan rządzi :) Bardzo fajny klimat osiągnięcie.
Rekomendowane odpowiedzi