CzAk1 Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Oto epicka konkluzja historii o Mrocznym Rycerzu, wielkie zakończenie trylogii Christophera Nolana. Zobaczcie trzeci trailer w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2361
mookie Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Tak jak niezły film zapowiadały poprzednie trailery, tak ten mnie rozczarował; w "Mrocznym Rycerzu" podobał mi się ten realizm w jaki została opowiedziana komiksowa przecież historia, to był autentyczny, fatalistyczny thriller, tutaj widzę więcej "bajerzenia", takiej typowej, fajerwerkowej produkcji z efektami 3D (których eksponowanie na ogół zwiastuje mierną historię). Niemniej Hathaway jako kobieta kot wygląda zjawiskowo!
No]2 Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Ja myślę, że Nolan nas nie zawiedzie, a jeśli chodzi o frajdę z oglądania to jestem niemal tego pewny. Wszystko rozbije się o zakończenie...
stach13 Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 W Mrocznym rycerzu dżoker miał rolę na 6+ zajebiście szkoda że tak paskudnie skończył ten koleś. 3 też się mocna zapowiada jak widać zresztą po trailerze.
adamkuczek Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Nieco odrzuca mnie 'kobieta kot', zbędny moim zdaniem dodatek i psucie mrocznego realizmu dwóch poprzednich części babeczką w lateksie. Miejmy nadzieję, że Nolan wie co robi.
Grave Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Niemniej Hathaway jako kobieta kot wygląda zjawiskowo! To prawda, jednak nie jestem pewien czy jej aktorzenie sprawdzi się przy tej postaci.
floo Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 to bardzo ciekawe, ponieważ mam podobne odczucia co do tej postaci, a głównie aktorki :P czyżby wątek miłosny w kolejnej części gacka.
Baggins Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Mroczny realizm... my ass . Sorry, ale jak pojawia się gość z radiatorem na nosie i zaczyna walczyć z typem w lateksowej czapce z rogami to mi ten realizm rozpada się jak domek z kart. Mi tam trochę brakuje luzu, który może by rozładował to wrażenie balansowania na granicy parodii. t.
tr3buh Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 mnie tak samo odrzuca ta kobieta kot, tez mi sie wydaje ze psuje niepowtarzalny klimat i kojarzy sie przez to z filmami typu avengers, iron-man itp., czytalem gdzies ze to producenci naciskali na Nolana na ta postac, ale zobaczymy jak film wyjdzie
Bacry Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Jak to kiedyś napisano Batman jest na tyle realny na ile realni są jegoprzeciwnicy i towarzysze. Podobnie było z serią wcześniejszą. Jak zaczęli pojawiać się pingwiny i szwarcenegery wszystko się pokręciło.
Adam_Guzowski Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 ...przecież to już było, la la laa. Zaiste prawdziwą sztuką jest sprzedać ten sam szajs kilkakrotnie. Szmira! Jak oglądam takie trailery to wznoszę modły aby żaden z tych reżyserów nie brał się za ekranizację Thorgala.
Kusanagi Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 trailer jest niesamowity a luzy to sa w kazdym innym filmie ze stajni Marvela
Temporal Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 jak zwykle musialo pasc tu kilka pseudointelektualnych tekstow, najwazniejsze wsumie to by uwazac sie juz za boga i miec prawo do takich wznioslych tekstow
n-pigeon Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Ha, świetny klimat :D wybiorę się do kina na bank. Aktor grający Bane'a pasuje idealnie, wygląda jak tępy osiłek, ale głos ma idealny dla geniusza psychopaty. Ciekawe czy głos należy do tego samego aktora, hmmm
Nezumi Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Pierwsza czesc tej trylogii bardzo mi przypadla do gustu, dwojka juz nie bardzo ale moze dlatego, ze ogladalem ja z wysoka goraczka - chyba obejrze kiedys jeszcze raz bo pamietam tylko smiesznie podskakujace lufy broni przymocowanej do motocykla i Jokera w stroju pielegniarki... A tutaj wyglada ok tylko jak juz ktos wspomnial - znowu na pierwszy plan wskakuja efekty specjalne. Co mowie - EPICKIE efekty specjalne. Co oni maja z tymi mostami - co film to ktos niszczy most. Tutaj podniesli poprzeczke bo dwa mosty zniszczyli :D Takie napakowanie efektami przypomina mi Transformers gdzie juz nie wiem na co patrzec - tu wirujace czesci zmieniajacego sie robota, tam jacys ludzie, wybuchy, kamera szaleje, calosc to zwalnia to przyspiesza - szalenstwo i chaos. Mam nadzieje ze nie przegna z tym bo ani to straszne ani zaskakujace po takiej masie filmow w tym guscie. A szkoda - i mowie to nie dlatego ze czuje sie Bogiem - bo jest kilka na prawde wysmienitych komiksow z batmanem gdzie kadry nie skupiaja sie na pokazaniu wyscigu i niszczenia miasta... Temporal - z watku wynika, ze ty jako jedyny uwazasz sie za Bog wie kogo a i mniemanie o swojej inteligencji masz niemale. Jesli o mnie chodzi to mi to kalafiorem zwisa za kogo kto sie uwaza ale moze powiedzialbys cos o trailerze zamiast uprawiac darmowa psychoanalize online?
plasti Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 bane to tom hardy, genialny aktor, a glos jest jego tylko przerobiony, jak kto nie kojarzy to koles gral w incepcji postac Eames'a
Gość ant-3d Napisano 3 Maj 2012 Napisano 3 Maj 2012 nigdy nie lubilem kobiety kot. Zawsze kojarzylo mi sie to z kiczem i jedna z najgorszych postaci. Coz... zrobia, wydadza, zobaczymy - moze bedzie bardzo dobrze a moze nie. Trzeba poczekac i obejrzec :)
Nezumi Napisano 4 Maj 2012 Napisano 4 Maj 2012 Kazdy ma prawo lubic co innego - zastanawiam sie tylko wedlug jakiego klucza kobieta-kot to kicz a facet-nietoperz nie... :D
Rekomendowane odpowiedzi