JakkaS Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) Tygodniowy Speedpainting #144 - Diablo Lepszego czasu na ten temat nie będzie...! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 27.05.2012 23:59 SONDA: 28-30.05.2012 Edytowane 20 Maj 2012 przez JakkaS
rice Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) uu, nie prowokuj ;p @edit2 Edytowane 20 Maj 2012 przez rice
tr3buh Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) szkoda ze nie Max Payne ;) bardziej na ta gre czekalem niz na Diablo ZAKOŃCZENIE SESJI: 20.05.2012 23:59 cos krótki ten tydzien ;P Edytowane 20 Maj 2012 przez tr3buh
JakkaS Napisano 20 Maj 2012 Autor Napisano 20 Maj 2012 Gdyby nie fakt że będę musiał potem sondę stawiać to bym Was podpuszczał, żeby jakiś rekord pobić... w ilości prac :) Poprawiłem datę...
Sidre Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 to pierwszy w chwili wolnej , pewnie zrobie jeszcze coś. Dzieciaki nie grajcie za dużo!!! PS. konkretny artbook wyszedł do diablo 3. Na allegro juz jest . @rice spoko ale nie wiem czemu widze w nim chewbacc'e . Pzdr
Levan Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 Temat jak najbardziej ok :) Sidre: czy możesz podać link do tego artbooka?
Sidre Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 http://artbook-passion.blogspot.com/2012/05/artbook-review-images-diablo-iii.html po francusku review ale za to dużo fot. i ludzie którzy chyba kupili kolekcjonerkę ( za jakies 500 PLN) i sprzedają artbooki http://allegro.pl/listing.php/search?string=diablo+3+artbook&category=0&sg=0
JakkaS Napisano 20 Maj 2012 Autor Napisano 20 Maj 2012 Właśnie przez półtorej godziny próbowałem się połączyć z serwerem battle.net... cóż... przynajmniej skończyłem spida....
Coyote Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) moje diabolo :) 1h20min edit:trochę rozjaśniłem bo spojrzałem w robocie na lepszym monitorze ;) Edytowane 21 Maj 2012 przez Coyote
JoseConseco Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 Uznałem że to dobry moment na przetestowanie Krity i wrzucenie czegoś. Zasiedziałem się jednak 2h wiec można ten obrazek pominać, ale i tak wrzucam: Swoją drogą muszę przyznać, że Krita daje radę. Znacznie lepsza i szybsza niż GIMP, a opcji konfiguracji brushy to więcej niż w PS'ie jest.
tymbardziej Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 taka myśl mnie dziś naszła po "wizycie" w dziekanacie... znaczy próbie ... echs
Plejground Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 he fajny temat i spoko prace moze cos wyskrobie :) *CUKIERASS - niektorych aż za bardzo > http://www.sfora.pl/Fanatyk-gry-Diablo-III-oszalal-Chcial-zabijac-w-centrum-Poznania-a43733 mam nadzieje ze to nikt z tąd :) pozdro
Pasiterek Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 Huh miałem parę podejść które zapowiadały się jako tako ale schrzaniłem je długopisem więc zamieszczam taki nie ukończony. Uploaded with ImageShack.us
Swiezy Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 (edytowane) Ode mnie taki cukierek z wyobraźni + słuchanie soundtracków z Diablo III ;) (1h rysowania) Pewnie jeszcze poprawie nieco symetrie i skalę. ;) Ice świetna dynamika, podoba mi się! ;) Pasitrek co on taki pofalowany? porysuj trochę ciałek,szybkie szkice, ale z obserwacją i mierzeniem, najlepiej całych sylwetek od ogółu do szczegółu to nie będziesz miał problemów z rysowaniem ich. ;) Edytowane 24 Maj 2012 przez Swiezy
kamesanin Napisano 24 Maj 2012 Napisano 24 Maj 2012 Tak wyglądałem podnosząc ostatni egzemplarz z półki :) myślałem że 1,5 h to dużo... jednak się przeliczyłem:) jak wy się w tym mieścicie robiąc takie cuda:)
Gość piofoks Napisano 24 Maj 2012 Napisano 24 Maj 2012 Nie kupiłem w dzień premiery ... a teraz nigdzie nieeeemmmmaaa Niech już dadzą ta dostawę świeżych pudełeczek ;]
Swiezy Napisano 24 Maj 2012 Napisano 24 Maj 2012 kamesanin bardzo fajny pomysł. Przy takiej ilości czasu lineart dużo kosztuje czasowo, można zaoszczędzić na czasie rozstawiając plamy i z nich wyławiać bryły i ostrość ;) no ok jest 1,5h Mój speed finish:
Swiezy Napisano 26 Maj 2012 Napisano 26 Maj 2012 Jakkas widzę łatwo nie oddasz tsp, wysoko żeś poprzeczkę postawił. ;)
sucharek Napisano 26 Maj 2012 Napisano 26 Maj 2012 piofoks póki co mój faworyt :) ode mnie mały trolling, jak Diablo to tylko Krzysztof Włodarczyk hoho
tr3buh Napisano 26 Maj 2012 Napisano 26 Maj 2012 Jakkas wez sie uspokoj, inni tez chca wygrywac! ;P @sucharek nie przepadam za grami typu Diablo i dlatego za ten piekny trolling masz moj glos hehe ;P
yarosh Napisano 27 Maj 2012 Napisano 27 Maj 2012 (edytowane) ode mnei jakas taka impresja, pieknie sobie poczynacie, (czemu to spidowanie musi być tak trudne xD) Edytowane 27 Maj 2012 przez yarosh przecinek ;]
JakkaS Napisano 27 Maj 2012 Autor Napisano 27 Maj 2012 Sondy nie odpalę na pewno wcześniej niż jutro koło południa. Więc jak ktoś należy do nocnych marków spokojnie może jeszcze coś wrzucić. Swoją drogą nie wiem czy wygrana nie jest tym elementem, który powoduje że jest tyle prac ile jest. Może wymiatacze unikają udziału w TSP bo nie mają czasy na takie bzdety jak ustawianie sondy. Stąd mam pytanko do władz... oraz propozycję do uczestników. Pytanie jest takie czy nie dało by się zrobić jakiegoś silnika do tych bitew? Gdzie każdy wrzucał by pracę a resztę by robił automat? Kiedyś coś takiego działało już przy Digarcie. Ale zdechło bo nie działało na samym Digracie. Nie znam się na programowaniu tak tylko rzucam na rybkę. A propozycja jest taka żeby choć w ten sposób ułatwić życie organizującym sondy,żeby były dwa wątki. Jeden na finały gdzie wrzucało by się jedynie prace i nie komentowało a drugi do dyskusji. Od razu mówię, że nie chcę wywoływać jakiejś wielkiej dyskusji a jedynie sygnalizuję temat. W sumie to nawet nie jest pewnie odpowiednie miejsce na takie dywagacje ale... tak mnie naszło.... spontanicznie, więc piszę.
GrzegorzPrzybys Napisano 27 Maj 2012 Napisano 27 Maj 2012 Spoko pomysł. Niepotrzebnie to pisałeś. Czuję się jak na hollywoodzkim filmie.
Rekomendowane odpowiedzi