phlox_subulata Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paveu69 Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Pierwsze co pomyślałem, to właśnie, że strasznie śmieszny temat, ale jak tak pomyśleć, to można ładne rzeczy wyczarować ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlox_subulata Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 Temat jest śmieszny, ale daje duże możliwości. Zapraszam wszystkich do speeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmunk Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Ciekawy temat, jednak znajac zycie, to niejeden wymodeluje pistolet ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlox_subulata Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 Coś w tym jest, goście od ASG chyba na pistolet wołają klamka ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 (edited) To ja zacznę... EDIT: Jeszcze taki poza speedowy renderek chociaż również wykonany na speedzie bo około 15 minut: Edited May 30, 2012 by Smoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creative Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 smoku pozamiatał... nie mam tu czego szukać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper939 Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 no pozamiatane, ale nie można oddać walkowerem, także do modelowania ! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kakaku Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) 2.5h się męczyłem więc wrzucę;) jakby ktoś nie wiedizał to miał być lew:D UWAGA!!! Praca ta nie bierze udziału w bitwie, ponieważ nie spełnia jednego z punktów regulaminu, a minowicie nie jest klamką ;) Ale spędziłem nad tym modelem trochę czasu więc go tutaj zostawie i brazka nie będę usuwał :) Edited June 2, 2012 by kakaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
piopiowawa Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 2.5h się męczyłem więc wrzucę;) jakby ktoś nie wiedizał to miał być lew:D no ładne, aaale to jest kołatka a nie klamka zdaje się? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kakaku Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 damn... czyli trafniejszym wyborem byłoby wymodelować pistolet,tak? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek.m Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Uff udało się :) Czas 140min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Make My Day Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Taki niewinny temat, a ile można wyciągnąć :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach13 Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) Nie mierzyłem czasu, ale raczej ponad 150 minut Niepotrzebnie zdecydowałem się na heksagon, trochę żałuję teraz, mogłem wybrać inny kształt, dziury na klucz już mi się nie chciało, więc jest taka jak widać na odpierdol trochę. Edited May 31, 2012 by stach13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooch Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 @kakaku Nie chcę być wredny. Ale to chyna nie może być ocenione. Model super. Ale nie jest na temat. kołatka to prymitywna wersja dzwonka a klamka. Może i wisi na drzwiach ale ma całkiem inną funkcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach13 Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 A już niema się co tak czepiać, zakręcił się i tyle, w następnym rozdaniu się zrehabilituje i zrobi dwa modele ha ha widzisz maciek.m się rozpędził i nawet drzwi wymodelował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kakaku Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 (edited) ja to traktuje jako zabawe;) chcialem poprstu zobaczyc czy dalbym rade cos zrobic w te 150min po dlugiej przerwie od modelowania. Nie bede sie klocil jak moj model zostanie odrzucony bo faktycznie troche sie zagalopwalem ;) Moj blad;) PS. Wygospodarowałem troche czasu (ok 120min) i wymodelowałem mam nadzieje, że zgodną z tematem klamkę :) (wcześniejsza moja praca anulowana) Edited June 2, 2012 by kakaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
przems Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlox_subulata Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 Zapraszam do Sondy!! :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=84031 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts