phlox_subulata Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu69 Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Pierwsze co pomyślałem, to właśnie, że strasznie śmieszny temat, ale jak tak pomyśleć, to można ładne rzeczy wyczarować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 30 Maj 2012 Autor Share Napisano 30 Maj 2012 Temat jest śmieszny, ale daje duże możliwości. Zapraszam wszystkich do speeda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmunk Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Ciekawy temat, jednak znajac zycie, to niejeden wymodeluje pistolet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 30 Maj 2012 Autor Share Napisano 30 Maj 2012 Coś w tym jest, goście od ASG chyba na pistolet wołają klamka ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) To ja zacznę... EDIT: Jeszcze taki poza speedowy renderek chociaż również wykonany na speedzie bo około 15 minut: Edytowane 30 Maj 2012 przez Smoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creative Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 smoku pozamiatał... nie mam tu czego szukać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amper939 Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 no pozamiatane, ale nie można oddać walkowerem, także do modelowania ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 (edytowane) 2.5h się męczyłem więc wrzucę;) jakby ktoś nie wiedizał to miał być lew:D UWAGA!!! Praca ta nie bierze udziału w bitwie, ponieważ nie spełnia jednego z punktów regulaminu, a minowicie nie jest klamką ;) Ale spędziłem nad tym modelem trochę czasu więc go tutaj zostawie i brazka nie będę usuwał :) Edytowane 2 Czerwiec 2012 przez kakaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 2.5h się męczyłem więc wrzucę;) jakby ktoś nie wiedizał to miał być lew:D no ładne, aaale to jest kołatka a nie klamka zdaje się? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 damn... czyli trafniejszym wyborem byłoby wymodelować pistolet,tak? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 Uff udało się :) Czas 140min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Make My Day Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 Taki niewinny temat, a ile można wyciągnąć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 (edytowane) Nie mierzyłem czasu, ale raczej ponad 150 minut Niepotrzebnie zdecydowałem się na heksagon, trochę żałuję teraz, mogłem wybrać inny kształt, dziury na klucz już mi się nie chciało, więc jest taka jak widać na odpierdol trochę. Edytowane 31 Maj 2012 przez stach13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 @kakaku Nie chcę być wredny. Ale to chyna nie może być ocenione. Model super. Ale nie jest na temat. kołatka to prymitywna wersja dzwonka a klamka. Może i wisi na drzwiach ale ma całkiem inną funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 A już niema się co tak czepiać, zakręcił się i tyle, w następnym rozdaniu się zrehabilituje i zrobi dwa modele ha ha widzisz maciek.m się rozpędził i nawet drzwi wymodelował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 (edytowane) ja to traktuje jako zabawe;) chcialem poprstu zobaczyc czy dalbym rade cos zrobic w te 150min po dlugiej przerwie od modelowania. Nie bede sie klocil jak moj model zostanie odrzucony bo faktycznie troche sie zagalopwalem ;) Moj blad;) PS. Wygospodarowałem troche czasu (ok 120min) i wymodelowałem mam nadzieje, że zgodną z tematem klamkę :) (wcześniejsza moja praca anulowana) Edytowane 2 Czerwiec 2012 przez kakaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 5 Czerwiec 2012 Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Zapraszam do Sondy!! :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=84031 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi