Napisano 1 Czerwiec 201212 l Urealnianie Lary Croft to nie tylko stopniowe eliminowanie jej kalectwa (słynne potężne piersi), ale i wprowadzanie "życiowych" ficzerów jako dodatkowe elementy rozgrywki. Udostępniono właśnie kolejny zwiastun nowej odsłony gry z serii Tomb Raideroraz ujawniono kilka ciekawych informacji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2405
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Holy shit jaki mrok! ;) Nie tego sie spodziewałem po tumb rajderze... Ale zwiastun fajowy!
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Trailer świetny. Zapowiada się niesamowita gra! Mam nadzieje, że będzie na PC... Edit: Będzie wersja na PC \o/ Edytowane 1 Czerwiec 201212 l przez n-pigeon
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Wygląda to ładnie, ale jakoś nie pasuje mi do nazwy "Tomb Raider"... bardziej widzę tu tytuł "Plusk wody na tle zachodzącego słońca w otoczeniu potworów z bagien które najchętniej pozabijałyby wszystkich"... taki... survival horror... dawniej Lara była ikoną... wystarczył sam obrazek bez napisów i wiadomo było, że to Tomb Raider... gdyby ktoś mi pokazał to dziecko z trailera to pomyślałbym, że jakieś nowe final fantasy się robi... co nie zmienia faktu, że wgniata...
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Wyglada to troche jak trailer do Resident Evil i o ile Resident mi sie podobal to ten trailer raczej mnie nie zacheci do zagrania, to juz nie ta "stara" dobra Lara Croft... ;)
Napisano 1 Czerwiec 201212 l ohyda, czy ja dobrze widzę że nasza Lara idzie w stronę Uncharted? No cóż. gra może być miodzio, ale to już nie ten sam klimat.
Napisano 1 Czerwiec 201212 l w sumie nigdy w tomb raidery nie grałem własciwie ale patrzac na to to bym se chce mi sie zagrac
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Autor Gdyby po archeologii tak wyglądała moja praca to bym dawno to studiował. Niestety to głównie siedzenie w bibliotekach, a historią to ja się fascynuję. :)
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Mi sie podoba, chociaz grawitacja jakos nie calkiem dzialala na jej wlosy. Troche moze za mocna ja gnebia w tej i poprzedniej czesci ;)
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Gdyby tak wyglądała archeologia i to była moja praca, to już dawno byłbym trupem. <:d>
Napisano 3 Czerwiec 201212 l nigdy wczesniej nie gralem w tomb raidera ale w koncu postac ktora jest w 100% kobieta a nie jakims babochlopem i nie ma jakis smiesznie duzych cyckow czy cos w tym stylu, chetnie zagram bo ostatnio prawdziwa kobieca postacia byla Alyx Vance z H-L 2
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Początkowe sceny wyglądają jak wyciągnięte z dokumentu o odkryciach w domu Eda Gein`a
Napisano 4 Czerwiec 201212 l omg, dla mnie rewelka, zmiana jak najbardziej na+, fakt ze chyba tylko nazwa laczy stare produkcje z tym, ale nie ma to znaczenia. wow,,...