Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Urealnianie Lary Croft to nie tylko stopniowe eliminowanie jej kalectwa (słynne potężne piersi), ale i wprowadzanie "życiowych" ficzerów jako dodatkowe elementy rozgrywki. Udostępniono właśnie kolejny zwiastun nowej odsłony gry z serii Tomb Raideroraz ujawniono kilka ciekawych informacji.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2405

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

miał pupę i fajne zderzaki a teraz jakaś nastolatka łe

Napisano

Holy shit jaki mrok! ;) Nie tego sie spodziewałem po tumb rajderze... Ale zwiastun fajowy!

Napisano

Trailer świetny. Zapowiada się niesamowita gra! Mam nadzieje, że będzie na PC...

Edit:

Będzie wersja na PC \o/

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Wygląda to ładnie, ale jakoś nie pasuje mi do nazwy "Tomb Raider"... bardziej widzę tu tytuł "Plusk wody na tle zachodzącego słońca w otoczeniu potworów z bagien które najchętniej pozabijałyby wszystkich"... taki... survival horror... dawniej Lara była ikoną... wystarczył sam obrazek bez napisów i wiadomo było, że to Tomb Raider... gdyby ktoś mi pokazał to dziecko z trailera to pomyślałbym, że jakieś nowe final fantasy się robi... co nie zmienia faktu, że wgniata...

Napisano

Wyglada to troche jak trailer do Resident Evil i o ile Resident mi sie podobal to ten trailer raczej mnie nie zacheci do zagrania, to juz nie ta "stara" dobra Lara Croft... ;)

Napisano

ohyda, czy ja dobrze widzę że nasza Lara idzie w stronę Uncharted? No cóż.

gra może być miodzio, ale to już nie ten sam klimat.

Napisano

w sumie nigdy w tomb raidery nie grałem własciwie ale patrzac na to to bym se chce mi sie zagrac

Napisano
  • Autor

Gdyby po archeologii tak wyglądała moja praca to bym dawno to studiował. Niestety to głównie siedzenie w bibliotekach, a historią to ja się fascynuję. :)

Napisano

Mi sie podoba, chociaz grawitacja jakos nie calkiem dzialala na jej wlosy. Troche moze za mocna ja gnebia w tej i poprzedniej czesci ;)

Napisano

nigdy wczesniej nie gralem w tomb raidera ale w koncu postac ktora jest w 100% kobieta a nie jakims babochlopem i nie ma jakis smiesznie duzych cyckow czy cos w tym stylu, chetnie zagram bo ostatnio prawdziwa kobieca postacia byla Alyx Vance z H-L 2

Napisano

Początkowe sceny wyglądają jak wyciągnięte z dokumentu o odkryciach w domu Eda Gein`a

Napisano

omg, dla mnie rewelka, zmiana jak najbardziej na+, fakt ze chyba tylko nazwa laczy stare produkcje z tym, ale nie ma to znaczenia. wow,,...