Dav Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Urealnianie Lary Croft to nie tylko stopniowe eliminowanie jej kalectwa (słynne potężne piersi), ale i wprowadzanie "życiowych" ficzerów jako dodatkowe elementy rozgrywki. Udostępniono właśnie kolejny zwiastun nowej odsłony gry z serii Tomb Raideroraz ujawniono kilka ciekawych informacji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2405 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 miał pupę i fajne zderzaki a teraz jakaś nastolatka łe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Holy shit jaki mrok! ;) Nie tego sie spodziewałem po tumb rajderze... Ale zwiastun fajowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 LOL. Toż to chyba bardziej jakiś The Descent: Part 3 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 (edytowane) Trailer świetny. Zapowiada się niesamowita gra! Mam nadzieje, że będzie na PC... Edit: Będzie wersja na PC \o/ Edytowane 1 Czerwiec 2012 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanczaK Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Mi się wydaje, że trochę przesadzili całkowicie zmieniając klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 pierwsza polowa ma cos z Lostow. Jej glos tez mi jakos nie lezy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Wygląda to ładnie, ale jakoś nie pasuje mi do nazwy "Tomb Raider"... bardziej widzę tu tytuł "Plusk wody na tle zachodzącego słońca w otoczeniu potworów z bagien które najchętniej pozabijałyby wszystkich"... taki... survival horror... dawniej Lara była ikoną... wystarczył sam obrazek bez napisów i wiadomo było, że to Tomb Raider... gdyby ktoś mi pokazał to dziecko z trailera to pomyślałbym, że jakieś nowe final fantasy się robi... co nie zmienia faktu, że wgniata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Wyglada to troche jak trailer do Resident Evil i o ile Resident mi sie podobal to ten trailer raczej mnie nie zacheci do zagrania, to juz nie ta "stara" dobra Lara Croft... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 ohyda, czy ja dobrze widzę że nasza Lara idzie w stronę Uncharted? No cóż. gra może być miodzio, ale to już nie ten sam klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Monio - poszedles. Tylko jeszcze o tym nie wiesz... Wgniata trailer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 w sumie nigdy w tomb raidery nie grałem własciwie ale patrzac na to to bym se chce mi sie zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 1 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Gdyby po archeologii tak wyglądała moja praca to bym dawno to studiował. Niestety to głównie siedzenie w bibliotekach, a historią to ja się fascynuję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Mi sie podoba, chociaz grawitacja jakos nie calkiem dzialala na jej wlosy. Troche moze za mocna ja gnebia w tej i poprzedniej czesci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Gdyby tak wyglądała archeologia i to była moja praca, to już dawno byłbym trupem. <:d> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Bardzo mi się podoba. Pierwszy TR od Chronicles, który zamierzam nabyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 nigdy wczesniej nie gralem w tomb raidera ale w koncu postac ktora jest w 100% kobieta a nie jakims babochlopem i nie ma jakis smiesznie duzych cyckow czy cos w tym stylu, chetnie zagram bo ostatnio prawdziwa kobieca postacia byla Alyx Vance z H-L 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak173 Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Początkowe sceny wyglądają jak wyciągnięte z dokumentu o odkryciach w domu Eda Gein`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 4 Czerwiec 2012 Share Napisano 4 Czerwiec 2012 omg, dla mnie rewelka, zmiana jak najbardziej na+, fakt ze chyba tylko nazwa laczy stare produkcje z tym, ale nie ma to znaczenia. wow,,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi