Napisano 1 Czerwiec 201212 l Konami opublikowało zwiastun nadchodzącej gry Castlevania: Lords of Shadow 2. O tej jak na razie wiemy tylko tyle, że zmierza na konsole Xbox 360 oraz Playstation 3, a za produkcję odpowiada firma Mercury Steam. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2406
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Bardzo wysoki poziom, choreografia wyrzynania armii, cudna :D Z roku na rok animacje cinematiców są coraz lepsze, prawdziwa uczta dla zmysłów. Boję się, że za rok podczas kolejnego E3 dostanę zawału :)
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Mi odrobinkę brakuje efektów dźwiękowych. Ale i tak ze wszystkich prezentowanych tu dziś trailerów ten jest na razie najlepszy :)
Napisano 1 Czerwiec 201212 l o matko buzka co za kosmosy... i pomyśleć że po obejrzeniu czegoś takiego wrócę do domu klekrać jakiś 3D domek...
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Castlevania: czyli Jak schrzanić kilkumiesięczną pracę studia graficznego, nie dając podkładu dźwiękowego i oszczędzając na kompozytorze. A optycznie- postarali się.
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Digic ma bardzo specyficzny styl. Ich trailery są zawsze rozpoznawalne. :) A filmik jak zawsze miazga.
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Wizualnie jest pewnie fajne, ale co z tego, skoro mam wrażenie deja vu oglądając ten filmik? Fabularnie nic ciekawego, kalka z innych trailerów/teaserów/filmów, tyle że bardziej wybajerzona. Koła to tutaj na nowo nie odkryto.
Napisano 1 Czerwiec 201212 l A mi właśnie muzyka i brak efektów się bardzo podoba. Nie ma jakiś komicznych wybuchów, krzyków i świstu mieczy tylko muza budująca klimat, na plus.
Napisano 1 Czerwiec 201212 l @LISEK - Tamas Varga z Digica na cgfeedback sam powiedział, że oni właśnie to robili. :)
Napisano 1 Czerwiec 201212 l A dzieki... dla mnie to najlepsze studio, ktore zajmuje sie animacjami... koles, ktory robi tam kamere jest bogiem.... najsmieszniejsze, ze z ich filmikow, mimo uplywu lat, najbardziej podoba mi sie warhammer
Napisano 5 Czerwiec 201212 l Jaka muza, jakie dymki...Jaki bicz to łatania wrogiej armii "łata" to sie dziure w gaciach. Biczem sie "łaja".
Napisano 6 Czerwiec 201212 l Fabularnie nic ciekawego, kalka z innych trailerów/teaserów/filmów, tyle że bardziej wybajerzona. Koła to tutaj na nowo nie odkryto. To jest filmik dla graczy, a nie short. Jeśli ktoś grał w pierwszą cześć to zna postaci, zwłaszcza tego głównego i wówczas filmik naprawdę daje radę.