Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Konami opublikowało zwiastun nadchodzącej gry Castlevania: Lords of Shadow 2. O tej jak na razie wiemy tylko tyle, że zmierza na konsole Xbox 360 oraz Playstation 3, a za produkcję odpowiada firma Mercury Steam. 

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2406

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Domyślałem się, że to od Digic Pictures. Rewelacja jak zwykle.

Napisano

Bardzo wysoki poziom, choreografia wyrzynania armii, cudna :D

Z roku na rok animacje cinematiców są coraz lepsze, prawdziwa uczta dla zmysłów.

Boję się, że za rok podczas kolejnego E3 dostanę zawału :)

Napisano

Mi odrobinkę brakuje efektów dźwiękowych. Ale i tak ze wszystkich prezentowanych tu dziś trailerów ten jest na razie najlepszy :)

Napisano

o matko buzka co za kosmosy... i pomyśleć że po obejrzeniu czegoś takiego wrócę do domu klekrać jakiś 3D domek...

Napisano

Castlevania: czyli Jak schrzanić kilkumiesięczną pracę studia graficznego, nie dając podkładu dźwiękowego i oszczędzając na kompozytorze.

A optycznie- postarali się.

Napisano

Digic ma bardzo specyficzny styl. Ich trailery są zawsze rozpoznawalne. :) A filmik jak zawsze miazga.

Napisano

Wizualnie jest pewnie fajne, ale co z tego, skoro mam wrażenie deja vu oglądając ten filmik? Fabularnie nic ciekawego, kalka z innych trailerów/teaserów/filmów, tyle że bardziej wybajerzona. Koła to tutaj na nowo nie odkryto.

Napisano

A mi właśnie muzyka i brak efektów się bardzo podoba. Nie ma jakiś komicznych wybuchów, krzyków i świstu mieczy tylko muza budująca klimat, na plus.

Napisano

@LISEK - Tamas Varga z Digica na cgfeedback sam powiedział, że oni właśnie to robili. :)

Napisano

A dzieki... dla mnie to najlepsze studio, ktore zajmuje sie animacjami... koles, ktory robi tam kamere jest bogiem.... najsmieszniejsze, ze z ich filmikow, mimo uplywu lat, najbardziej podoba mi sie warhammer

Napisano
Jaka muza, jakie dymki...Jaki bicz to łatania wrogiej armii

"łata" to sie dziure w gaciach. Biczem sie "łaja".

Napisano
Fabularnie nic ciekawego, kalka z innych trailerów/teaserów/filmów, tyle że bardziej wybajerzona. Koła to tutaj na nowo nie odkryto.

To jest filmik dla graczy, a nie short. Jeśli ktoś grał w pierwszą cześć to zna postaci, zwłaszcza tego głównego i wówczas filmik naprawdę daje radę.