Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dedykuję wszystkim Indianom, którzy od czasu do czasu zbierają się na Mount Ruschmore

i w specyficzny sposób czczą tych co dali im wolność.....:)))

ostatni.jpg

[h=3]

[/h]

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziadek3d : To jest świetne. Powiedz coś więcej o tej pracy bom ciekaw. Co dokładnie chciałeś przekazać. Ja to odbieram jako spotkanie twarzą w twarz indianina z tym "co mu dał wolność" tak najprościej . Może popełniłem nadinterpretację, a może interpretacja jest właśnie dowolna. No i jakbyś w o warstwie technicznej coś więcej powiedział...

Pozdrawiam.

Napisano

Nareszcie jakaś twoja praca która technicznie spełnia wymogi XXI w. ;) Bo artystycznie to zapewne zawsze jest ok, ale to jest pierwsza jaką widzę która jednocześnie wzbudza emocje związane z przekazem jak i emocje związane z aspektami czysto technicznymi.

Napisano

Widzisz Dziadku :) Wystarczyło dodać do pracy pare jęzorów ognia, żywsze kolory i już zyskałeś sobie poklask ;)

Lepsza forma, bardziej zjadliwa dla dzisiejszego odbiorcy i od razu ludzie zaczęli interpretować Twoją prace - wzbudziłeś w nich jakieś emocje, odczucia (we mnie też) - a chyba o to Ci chodziło co?

Pozdrawiam

Napisano

Dziadku3D, wybacz tak przyziemne pytanie, ale widzę, że pochłaniają Cię projekty zupełnie niekomercyjne, których przygotowanie przecież pochłania masę czasu. Więc czy z takiego wykorzystania grafiki da się w ogóle żyć? Czy w dzisiejszych czasach artysta może utrzymać się z tego typu aktywności?

Napisano

mam 63 lata i żyję, a mam normalny przewód pokarmowy... no może niewielkie wymagania co do poziomu życia... ale ile przyjemności daje niesienie przekazu znienawidzonego przez ogół....:))))))))))))))

Napisano

Zakładam, ze swoje posty firmujesz własną twarzą. Zawsze marzyłem, by będąc dziadkiem mieć równie imponującą brodę. Niestety w moich żyłach jest zbyt wiele krwi azjatyckiej i mam zarost kolejowy...

Masz jeszcze jakieś prace w stylu zbliżonym do powyższej?

Gość ant-3d
Napisano

Woo, bardzo mi sie podoba :) Gratulacje dziadku3D :) Naprawde swietna praca!

Napisano

Mój wątek "Świetlańce trzy" został zamknięty bo kogoś nie interesowała dyskusja w nim.... widocznie była bezwartościowa... albo jej nie rozumiał.... rozumiem że to boli....:)))))))))... ale aż do tego stopnia...????

Napisano

Ja zamknąłem dyskusję, ponieważ zaszła zdecydowanie za daleko. Pyskówa ciągnęła się dalej mimo ostrzeżeń. Nie odczułem głębi tej dyskusji, ale na dowolny temat zgodny z regulaminem możesz dziadku wypowiadać się także w tym wątku - firmowanym równie artystyczną pracą. Nie mówię tego sarkastycznie. Pozdrawiam!

P.S. Następnym razem już będą kary;)

Napisano (edytowane)

No niby przyjemne dla oka, ale jak się człowiek głębiej zastanowi, to jednak potęguje się wrażenie przypadkowości składowych elementów, i to obserwuję w części Twoich prac, na zasadzie takiego artystycznego bigosu, co jest w szufladzie to się podczepi, aby dziwnie a efektownie a kolorowo było, a sens dorobi się później. Trochę mi to zalatuje, przy zachowaniu odpowiednich proporcji, słynnym tu swego czasu Kerajem;)

Edytowane przez Faun
Napisano

a to zabawne swoją drogą... trochę ognia... trochę czerwonego... i trochę glow... i nagle wszyscy dostrzegli piękno... którego wcześniej niby nie było ;)

Napisano (edytowane)

...czy mógłbym prosić Panów od samochodów.... im będzie łatwiej i szybciej o model takiego pickupa może coś podobnego już macie

http://www.usedcarsite.net/used/1930-1930-Ford-Pickup_ndinkdiieonambeeobm.html

nie chodzi o wierność historyczną tylko o bryłę i stan techniczny.

Tu jest taki za 9.95$... ale to kupa kasy no i taki jakiś bez życia przede wszystkim... znaczy się nie ludzki...:)))

http://www.daz3d.com/shop/old-jalopy-for-pickup-truck-1930/

Edytowane przez dziadek3D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności