adek Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Disney zaprezentował właśnie zwiastun nowego krótkometrażowego filmu pt. "Wreck-It Ralph" inspirowanego klasycznymi i teraźniejszymi grami komputerowymi. Całkiem ciekawe podejście do tematu. Film wyreżyserował Rich Moore (znany z takich produkcji jak The Simpsons, Futurama). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2429 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Zapowiada się mało finezyjnie. Kultu simpsonów ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 doczekałem się.... moje filmy są już na pewno lepsze od produkcji Disneyowskich..... !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Do mnie nie przemawia absolutnie. Dobrze, że to tylko short :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 dziadek3d- a świstak siedzi i zawija w te sreberka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 pixelki obejrzę, chociaż mam złe przeczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Kij w to, a mnie się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 jedyne co mi się podoba to postaci z gier do których mam sentyment. :) No i character animation :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Małe sprostowanie. Chyba źle doczytałem. To nie będzie short tylko film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 rozumiem.... duży świstak i duże sreberka....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Simpsony i Futurama - bardzo fajne filmy, liczbą gagow w jednym odcinku mozna by obdzielic kilka polskich "komedii"... Jestem na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Rowniez jestem na tak. Milo bedzie przypomniec sobie bohaterow z automatow do gier:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Super, bardzo pozytywnie to odebralem. Dziadek3D w takim razie trzeba sprawdzic twoje produkcje bo gdzies mi umknely. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Ogólnie pomysł mi się podoba, gdyby nie jakiś taki znowu niesmak kopiowania pomysłów - tak jak mieliśmy kilka filmów o mrówkach, kilka o rybkach, kilka o pingwinach... tak teraz mam takie przekonanie, że motyw opowieści o kimś kto został obsadzony przez los jako ten zły i stara się to robić najlepiej do czasu kiedy postanawia być dobry już gdzieś był wykorzystany ostatnio (Megamind). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Grzebielski Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Też nie jestem przekonany. Widzę dominację jednego bohatera. Pozostali pewnie zostaną wykorzystani jako tło. Chyba, że jak w Shrek'u mimo stanowionego tła będą pojawiać się często i stanowić tło interaktywne. Wolałbym coś w stylu Avengers, albo Expendables. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Pomysł jest bardzo fajny ale studio nie to co trzeba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi