Napisano 12 Czerwiec 201212 l Disney zaprezentował właśnie zwiastun nowego krótkometrażowego filmu pt. "Wreck-It Ralph" inspirowanego klasycznymi i teraźniejszymi grami komputerowymi. Całkiem ciekawe podejście do tematu. Film wyreżyserował Rich Moore (znany z takich produkcji jak The Simpsons, Futurama). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2429
Napisano 12 Czerwiec 201212 l doczekałem się.... moje filmy są już na pewno lepsze od produkcji Disneyowskich..... !!!!!!
Napisano 12 Czerwiec 201212 l jedyne co mi się podoba to postaci z gier do których mam sentyment. :) No i character animation :)
Napisano 12 Czerwiec 201212 l Autor Małe sprostowanie. Chyba źle doczytałem. To nie będzie short tylko film.
Napisano 12 Czerwiec 201212 l Simpsony i Futurama - bardzo fajne filmy, liczbą gagow w jednym odcinku mozna by obdzielic kilka polskich "komedii"... Jestem na tak :)
Napisano 12 Czerwiec 201212 l Rowniez jestem na tak. Milo bedzie przypomniec sobie bohaterow z automatow do gier:)
Napisano 12 Czerwiec 201212 l Super, bardzo pozytywnie to odebralem. Dziadek3D w takim razie trzeba sprawdzic twoje produkcje bo gdzies mi umknely.
Napisano 13 Czerwiec 201212 l Ogólnie pomysł mi się podoba, gdyby nie jakiś taki znowu niesmak kopiowania pomysłów - tak jak mieliśmy kilka filmów o mrówkach, kilka o rybkach, kilka o pingwinach... tak teraz mam takie przekonanie, że motyw opowieści o kimś kto został obsadzony przez los jako ten zły i stara się to robić najlepiej do czasu kiedy postanawia być dobry już gdzieś był wykorzystany ostatnio (Megamind).
Napisano 13 Czerwiec 201212 l Też nie jestem przekonany. Widzę dominację jednego bohatera. Pozostali pewnie zostaną wykorzystani jako tło. Chyba, że jak w Shrek'u mimo stanowionego tła będą pojawiać się często i stanowić tło interaktywne. Wolałbym coś w stylu Avengers, albo Expendables.