CzAk1 Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 W Sieci pojawił się pierwszy trailer do filmu Dredd opartego na komiksach z serii „Sędzia Dredd”. Trailer znajdziecie w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2448
uzumakishadow Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Hmm the Raid tylko future i z Sędziami?
Monio Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy na max3d musi się pojawiać trailer każdego crapowatego hollywoodzkiego filmu? Jeśli pojawiają się takie trailery to czemu nie hollywoodzkie komedie romantyczne? Tam też są efekty specjalne a ostatnio pewnie co raz więcej greenscreenów. Czemu nie trailery gier w takim razie? Na pewno każda gra ma dużo więcej wspólnego z CG niż produkcja z newsa. Dlaczego nie ograniczyć się tylko do pełnometrażowych filmów animowanych (jak Monster University z newsa niżej), szortów, produkcji w których komputerowe efekty stanowią główny trzon produkcji (tron, transformers, Avatar) oraz cinematików z gier? Wydaje mi się że dla newsów takich jak ten powstały odpowiednie strony jak filmweb czy też specjalne wątki na forum jeśli mowa o czymś w obrębie tej społeczności. Nie szkodzi że nie będzie aż tylu newsów na głównej, czasem mniej to lepiej. ;) 1
dziadek3D Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Spłaszczenie całej kultury światowej do kilku gazetek z pismem obrazkowym dla anakfabetów z wyboru... to całkiem ciekawy wybór....:)))
olaf Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 pewnie dlatego ze powstał na podstawie komiksu. Mi sie bardzo podoba. Zaakceptowałbym jescze krótsze dialogi. Fajnie ze Ci dobzi są w hełmach - nie trzeba zapamietywac twarzy :)
tr3buh Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 faktycznie, na bank kolejny Hollywoodzki crap Niestety ostatnio potencjalnie dobre pomysly na film zostaja niszczone przez "specow" z fabryki snow Ostatnio tak bylo z Ghost Riderem, Punisherem teraz przyszla pora na sedziego Zgredda a sam Nolan wiosny nie czyni
plasti Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 blondynka konkret, mangowa uroda :] jest cersei lannister bedzie dobrze :P ciekawe co na to sylwek stallone
asblaze Napisano 26 Czerwiec 2012 Napisano 26 Czerwiec 2012 Raid Redemption - dokładnie. Chyba taka forma przemawia do mnie bardziej niż plastik filmu z Sylwiekm ...... tylko te kaski :P Spłaszczenie ... myślę, że film ma trafić do już płaskich odbiorców + niezobowiązujący relaks w piątkowy wieczór. Raczej nie stanowi zagrożenia dla dzieł kultury światowej.
Gość ant-3d Napisano 26 Czerwiec 2012 Napisano 26 Czerwiec 2012 Monio, dziadek3D i reszta: luz, nie napinajcie sie az tak. Nikt nie zmusza nikogo do obejrzenia. Nie chcesz, nie ogladaj. Co za problem. Sam z checia obejrze. Moze to kicz straszny ale nie dowiem sie jak nie obejrze.
Zbychowaty Napisano 26 Czerwiec 2012 Napisano 26 Czerwiec 2012 ...zło panoszy się nad światem. Jedna banda durniów za pomocą większych kawałków metali goni inną bandę durniów mających te mniejsze. Zło rodzi zło...ale oto on, OMO Color...on da radę. Bogdan mówi bankowy. Ma hełm, sporą klate oraz blondi trzaskającą z obrotu lepiej niż Czak Noris. Akcja wartka, feministki klaszczą z zachwytu gdy blondi zwiększa kubaturę twarzy przeciwnika,... dobro, podobnie jak uczą estetycy, dzięki lepszym karabinom zwycięża zło, w kinach wrzawa, rzucają ze szczęścia popkornem...karmią się na wzajem bo przecież świat ocalał....Nie zginał w czeluści zła. Zło ma gorsze karabiny od dobra! No i ma miazgo-szkielet-babo-chłopa Blondi!!! Enwiromenty zwane chyba środowiskami, fajne trochę podobne nawet do tego co mi niekiedy się śni. Reszta wieje strasznym ziemniakiem...
dziadek3D Napisano 26 Czerwiec 2012 Napisano 26 Czerwiec 2012 dziękuję Zbychowaty...!!! będę tego używał... amerykański komiksowy bohater... to z pewnością ziemniak w mundurku....:)))... a nawet kartofel.
Monio Napisano 26 Czerwiec 2012 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) ant-3d- Nic nie mam do filmu bo sam czasem takie oglądam ale chodzi mi o zasadność informowania o nim na łamach tego forum. Dlaczego w takim razie nie trailer gry która z animacją ma dużo więcej wspólnego niż większość hollywoodzkich filmów akcji? Razem ze swoim studiem współpracował przy niej Hayao Miyazaki czyli jeden z najzdolniejszych animatorów na świecie którego jako osobistą inspiracje podają takie osoby jak Pete Docter czy Glen Keane. Nie bardziej by pasował taki news zamiast sędziego zgreda? Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez Monio
tr3buh Napisano 26 Czerwiec 2012 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) Monio ma trochę racji, jak to jest że jedne trailery sa wypuszczane a inne nie, z pewnością nie jest to weryfikowane skoro puszcza się tutaj taką potencjalną holiłódzką szmirę jak Zgreed.. @Zbychowaty hehe trafiłeś w sedno ;) Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez tr3buh
Sunedge Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 Mnie takie newsy sie podobaja i nie mam nic przeciwko takiemu ich doborowi. Poza tym, lubie sobie poczytac jak do rozrywki w najczystszej postaci jest dorabiana filozofia, poszukiwanie głebokich doznań, być moze nawet jakiegos objawienia :D
Pony Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 Nie rozumiem tych którzy narzekają że to jest płytki film. Czego spodziewacie się po Dredzie? Rozterek nad sensem życia czy polityką w 3cim świecie? Ludzie, ten film ma dostarczać rozrywki, wybuchów, efektów, ma być swoistą odskocznią... A ci którzy chcą moralnych labiryntów niech go nie oglądają. Wiem.. to takie trudne.. Haters gonna hate.
Zbychowaty Napisano 29 Czerwiec 2012 Napisano 29 Czerwiec 2012 Pony - nie wiem jak Ty ale ja tych odskoczni widzę nazbyt wiele. Wystarczy przejrzeć repertuar kin. Owa odskocznia o której piszesz w tym wydaniu przypomina mi kieliszek wódki przed ostatnim lotem pilota shinpu, ale czy na prawdę o to chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi