Skocz do zawartości

W który weekend robimy spotkanie? 13 użytkowników zagłosowało

1. 1. W który weekend robimy spotkanie?

• 22/23 września
      2
    • 29/30 września
      9
    • 6/7 października
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Spotkajmy się. Jak najwięcej osób. Chcę się rozeznać jakimi siłami i jaką mocą uderzeniową dysponujemy tutaj w Poznaniu. No i poznać niektórych z Was w końcu w realu, jakieś piwko wypić, pogadać zwyczajnie. Znajdźcie proszę chwilę czasu. To nie musi być długie spotkanie.

Czekam na propozycje terminów i miejsc. Mi pasuje praktycznie kiedykolwiek. Nagnę wszelkie inne plany pod to spotkanie. Jutro mamy piątek, potem weekend... może jakoś w okolicach weekendu 22/23 września? Żeby info się rozeszło i żeby ludzie zdążyli sobie plany ułożyć. To tylko moja propozycja. Może być inny termin oczywiście - także w tygodniu jakoś - nie koniecznie weekend.

Pozdrawiam i czekam na odzew!

Kris

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 23,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szkoda że nie nowy sącz albo kraków :) poznań dla mnie za daleko.. no chyba że w drodze powrotnej z woodstock ale to jeszcze jakieś 11 miesięcy do tego :)

Napisano

Ja chętnie się piszę. Termin też jak na razie mi pasuje. Kris_R tylko tym razem zjaw się koniecznie :)

Napisano

łikend o ktorym mowisz powinien pasowac idealnie, jestem na tak

Napisano
  • Autor

gof - będę na pewno :) Fajnie, że już jakieś pierwsze osoby się pojawiają. CHCĘ WIĘCEJ! :)

Napisano

Szkoda, że nie mieszkam w Poznaniu, podszedł bym na jakiś soczek, pogadać, poznać kilku z was :)

Napisano

Kurde, ja jednak nie będę mógł w ten likend 21-23 ani wczesniej.

Napisano
  • Autor

No to może jakiś inny termin dogodny? Kiedy by Ci pasowało? W tygodniu jakimś? Inny weekend? Dogadujmy to :)

Napisano

No chyba najbardziej pasowal by mi nastepny likend to jest 28-30

Napisano
  • Autor

No to wstępnie tak możemy się umawiać :) Kto jeszcze chętny na spotkanie? Dajcie się poznać! :)

Napisano

Mi termin też pasuje.

Może niech Adek wrzuci Info na facebooka to trafi to do większej ilości użytkowników.

Napisano

uważajcie na Krisa ;) na zdjęciu niby tak sympatycznie wygląda ale drzemie w nim prawdziwa bestia !

zyczę udanej zabawy ! ;)

Napisano

jak najbardziej chetny ba spotkanie, termin tez pasuje.: ) jestem z okolic, w poznaniu się uczę wiec nie ma problemu :)

Napisano

22-23 mi nie pasuje. W weekend 28-30 jestem wolny. Dzień wczesniej przeprowadzam sie wlasnie do Poznania.

Napisano

Ja mogę codziennie :) Wprawdzie już od dłuższego czasu nie udzielam się na forum i skończyłem z 3D, ale myślę*że to nie problem i chętnie poznam ludzi z branży ;)

Napisano
  • Autor

O :) Coś drgnęło :) Kto jeszcze chętny? Chcę się rozeznać, jaki potencjał tu mamy lokalnie i z kim na dłuższą metę nawiązać współpracę. Zbudujmy jakąś grupę uderzeniową. Mieszka w tym Poznaniu ktoś jeszcze z branży? Czy wszyscy do Wawy albo na zachód pouciekali? :)

Napisano

Może zróbmy jakąś ankietę żeby wybrać najbardziej odpowiedni termin? Mi osobiście każdy weekend września będzie pasować.

Napisano

ankieta to dobry pomysl, pare nastepnych likendow do wyboru i jedziemy

Napisano
  • Autor

Sonda pokazuje prawie jednoznacznie, że to spotkanie odbędzie się w weekend 29/30 września :) Liczyłem wprawdzie na większy odzew. Na fejsie info, tutaj sonda.. i raptem garsteczka osób na palcach jednej ręki :) No ale.. cieszmy i radujmy się - dobre i to.

Macie jakieś swoje ulubione miejsca na nasiadówę? Tylko, żeby dało się pogadać bez konieczności zdzierania sobie gardeł przy rozmowie.. :)

Napisano
  • Autor

Ponawiam pytanie - macie jakieś swoje ulubione miejsca? Czy wszystko Wam jedno? :) cucsoniuss zaproponował Dragona. Mi pasuje.

Napisano

W zasadzie dragon może być. Możnaby też, taka drobna sugestia, na przykład gdzieś przy bilach się spotkać. :D

Sz.

Napisano

presiu dobrze mówi, a żeby bylo blisko do dragona to w black ball najlepiej:P

Napisano

Być może się pojawię, jeśli tylko towarzystwo kogoś udzielającego się na forum od dzwona nie będzie nie na miejscu.

Co do samego Dragona, w moim odczuciu spsiał ten lokal ostanimi czasy - ale prawdopodobnie to tylko takie tam, marudzenie.

Napisano

Chociaż jestem forumowym zombie;), który wyszedł z nory pod X latach totalnej nieaktywności, z chęcią wezmę udział w spotkaniu, zwłaszcza, że działam co nieco w branży filmowo-chałturowej.

Poza tym jakiś czas temu przekonałem się do Blendera i powoli powracam do świata 3d:)

Edit: mi też Dragon pasuje.

Napisano
  • Autor

Super :) czyli jest plan.

Sobota - 29 września

1. Black Ball - bilard

2. Dragon - browar

Start ok. 19:00

Napisano

No mi odpowiada, chociaż osobiście preferuje Brogansa, można zrobić by było rezerwacje za free, bilard i piłkarzyki są na miejscu. Ale to taka wolna sugestia skoro już jest wszystko ustalone to nie wybrzydzam :)

Napisano
  • Autor

Następnym razem może być w Brogansie - też fajnie jest. Wiesz - nie jest ustalone - dogadujemy cały czas. Można zrobić dodatkowe głosowanie nad miejscem spotkania. Ale ja bym zostawił już tak jak jest, bo info o Dragonie poszło też na fejsie i nie chcę robić już zamieszania niepotrzebnie.

Napisano

Hej. Ja bym się z chęcią wybrała poznać Was chłopaki, ale niestety w przyszły weekend wyjeżdżam, szkoda. Będę śledzić następny termin spotkania.

Tylko czy są jakieś kobitki z Poznania bo sama to pewnie bym siedziała przy stoliku obok,he,he,he. Pewnie sami wymiatacze, ale co tam najwyżej bym podsłuchała co mastery tam opowiadają :-))))

Napisano

kurde niby taki jestem uzalezniony od tego fesja a newsy z maxa mi ciagle umykaja;/

Napisano

Choć na forum nic nie wrzucam to w 3d siedzę coraz mocniej i bardzo chciałbym poznać ludzi z branży. Będę!

Napisano
  • Autor

Jak na razie lista wygląda tak:

Choobek

FF

cucsoniuss

gof

Tuner

JackVasi

Grimor

pressenter

agonigusson

g:j:r

Kris_R

Może ktoś jeszcze wpadnie - jeszcze ponad tydzień czasu, więc lista może się powiększyć :)

Napisano

Toć też się wpisywałem :-)

Co do miejsca - opcja piłkarzyków to fajny pomysł. Można by jakieś teamy ustalić :D.

Napisano
Następnym razem może być w Brogansie - też fajnie jest. Wiesz - nie jest ustalone - dogadujemy cały czas. Można zrobić dodatkowe głosowanie nad miejscem spotkania. Ale ja bym zostawił już tak jak jest, bo info o Dragonie poszło też na fejsie i nie chcę robić już zamieszania niepotrzebnie.

Pewnie, nie ma co robić zamieszania :)

Hej. Ja bym się z chęcią wybrała poznać Was chłopaki, ale niestety w przyszły weekend wyjeżdżam, szkoda. Będę śledzić następny termin spotkania.

Tylko czy są jakieś kobitki z Poznania bo sama to pewnie bym siedziała przy stoliku obok,he,he,he. Pewnie sami wymiatacze, ale co tam najwyżej bym podsłuchała co mastery tam opowiadają :-))))

O to bym się nie bał, na pewno męskie grono na pewno by się*Tobą zajęło :)

Napisano
  • Autor

Wybacz PICsell - jak to wpisywałem, to późnawo było - umknąłeś mi gdzieś. Uzupełniam listę :)

Choobek

FF

cucsoniuss

gof

Tuner

JackVasi

Grimor

pressenter

agonigusson

g:j:r

PICsell

Kris_R

Napisano

W takim razie, jak konkretnie będzie można rozpoznać pozostałych? Spotkamy się przy konkretnym stoliku (np. trzecim?)? Przychodzimy z niebieskimi piórkami we włosach?

Napisano
  • Autor

Ja wyglądam mniej więcej tak jak na zdjęciu :) Nie jest to aktualne foto ale nie zmieniłem się zbytnio :) Myślę, że jeden stolik może być dla nas za mało.. :)

W razie czego po numer komóry uderzajcie na priva, jeśli ktoś ma wątpliwości, czy trafi itp. Jutro dzwonię zrobić rezerwację, bo to jednak sobota wieczór.

Napisano
  • Autor

4 stoły przy kanapach na 3 godziny mamy zarezerwowane.. a dalej zobaczymy :) Do zobaczenia w sobotę!