rly Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Dzisiaj zobaczyłem,że na ibood jest dosyć ciekawa oferta na intuosa za 739 złotych można zakupić tablet w rozmiarze M wraz z kolekcją DVD "Meet the Masters" http://www.ibood.com/pl/pl/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Hej czy w tym jest jakiś haczyk, bo jeśli nie to... raczej kupuje! Rep za news! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Zamówiłem, zapłaciłem teraz tylko się modlić aby doszedł. Trochę jest złych opinii o tej firmie a z drugiej strony wpadki zawsze się zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Claude jeśli dojdzie to proszę o informacje :) Dzięki za info. Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Na iboodzie sporo rzeczy kupiłem swego czasu i moi znajomi. Nie ma problemu z fakturą. Raz tylko dostałem informację o produkcie, że niestety nie są w stanie mi go wysłać bo producent im ich nie wysłał ... i dostałem zwrot pieniedzy. Faktury VAT są wystawiane, a same produkty są wysyłąne z Niemiec (chyba, ze cos sie zmienilo). Vega: jesli nie kupisz dzisiaj to nie kupisz w ogole :) Bo ibood polega na tym, ze codziennie oferowane sa inne produkty w dobrych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Claude jeśli dojdzie to proszę o informacje :) Dzięki za info. Wysłano z telefonu. Towar mam dostać 19 września, a promocja jest tylko dzisiaj. Więc albo teraz albo nigdy. Akurat rozstałem się z moim intuosem 3 i jakiś czas pracowałem na najtańszym bamboo... tensknie za precyzją intuosa, mam nadzieję że 4 będzie tylko lepsza a końcówki nie będą ścierać się za szybko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Ja na razie cały czas pracuję na Bamboo fun A5 dlatego myślę, że taka inwestycja jest opłacalna i zamówię dzisiaj :) rep leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Zamówiony! Dzięki stary! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozo Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Hmm to samo na allegro za 839zł. Naprawdę taki szał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Nie pomyliłeś rozmiaru S i M albo z kiepskimi bambo? Nie ma nic takiego na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Na allegro był za 839zł, ale już jest droższy bo jest to licytacja a nie Kup Teraz. Pewnie ktoś zamówił z ibood (bo też w zestawie Meet the Masters i również wysyła dopiero 20 września) i sprzedaje na allegro trochę drożej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Nie dziwie się. Jakbym miał kasę to sam bym 4 zamówił i 3 sprzedał ze sporym zyskiem. Czuje w kościach niedługo ładny wysyp intuosów4m w spoko cenach. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 4 Marzec 2013 Autor Share Napisano 4 Marzec 2013 Na IBood znowu pojawi sie tablet Wacom, tym razem wireless w niezlej cenie http://www.ibood.com/pl/pl/product_specs/31267/Bezprzewodowy_tablet_piorkowy_Wacom_Intuos4_idealny_dla_profesjonalnych_tworcow_tresci_cyfrowych/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Dzięki! :D Już do mnie (miejmy nadzieję) jedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 no wlasnie :) da sie go trzymac tylko na kablu? bo tez bym sobie kupil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Wg. oficjalnej specyfikacji można go trzymać na usb, i działa po 'staremu'. Dzieki za info rly, raczej kupuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charlie_89 Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 (edytowane) Dzięki! :D Już do mnie (miejmy nadzieję) jedzie :D wysyłka jest 18 marca, więc długa podróż przed nim. W każdym razie - ja też mogę napisać, że mój do mnie jedzie kupione, pozdrawiam Edytowane 4 Marzec 2013 przez Charlie_89 dopisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Też się skusiłem, więc dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 o kurde! ostatnio nie załapałem się i myślałem, że się nie powtórzy. bajka. choć trochę się cykam kupić. za mało się na tym sprzęcie znam. ale domyślam się, że jest lepszy od mojego kilkuletniego malutkiego bamboo dla dzieci chyba :P mógłby mi ktoś podać link do strony, który to dokładnie model. chciałbym jeszcze moment o nim poczytać, zanim się zdecyduję. tzn zdecyduję się na pewno, ale będę spał spokojniej jak jeszcze rzucę okiem na parę linijek tekstu ;) z góry dzięki. - - - Połączono posty - - - dobra. decyduję się. dzięki za news! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Dobra, właśnie dostałem :D wszystko jest w porządku, rachunek jest, wszystko w środku też. Instrukcja jest też po polsku. Myślałem że będzie w zestawie jakiś malutki adapter bluetooth, ale trzeba mieć swój własny. Uff, na szczęście mam :) Dzięki za info raz jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Cholernie późno, ale dopiero co wpadłem do domu i zobaczyłem, dziś na iBOODzie Wacom Inkling: http://www.ibood.com/pl/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Już kupiłem wcześniej;) Zobaczymy czy wart te 4 stówki;) Żegnajcie ołówki na wykładach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Też zamówiłem, zobaczymy jak to będzie wyglądało. :) orientowałeś się może jak wygląda sytuacja z wkładami? W grę wchodzą tylko te ze strony Wacoma, czy można używać zwyczajnych? Zastanawia mnie to, bo wyczytałem na stronie Wacoma: Jakiego rodzaju wkłady atramentowe stosowane są w systemie Inkling? W systemie Inkling stosowane są standardowe mini-wkłady z kulką o rozmiarze 1.0 mm. Jakie kolory atramentu są dostępne? Firma Wacom sprzedaje wkłady tylko w kolorze czarnym, ale inne kolory atramentu są powszechnie dostępne w sklepach sprzedających wkłady kulkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi