Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj zobaczyłem,że na ibood jest dosyć ciekawa oferta na intuosa za 739 złotych można zakupić tablet w rozmiarze M wraz z kolekcją DVD "Meet the Masters"

http://www.ibood.com/pl/pl/

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej czy w tym jest jakiś haczyk, bo jeśli nie to... raczej kupuje!

Rep za news!

Napisano

Zamówiłem, zapłaciłem teraz tylko się modlić aby doszedł. Trochę jest złych opinii o tej firmie a z drugiej strony wpadki zawsze się zdarzają.

Napisano

Claude jeśli dojdzie to proszę o informacje :) Dzięki za info.

Wysłano z telefonu.

Napisano

Na iboodzie sporo rzeczy kupiłem swego czasu i moi znajomi. Nie ma problemu z fakturą. Raz tylko dostałem informację o produkcie, że niestety nie są w stanie mi go wysłać bo producent im ich nie wysłał ... i dostałem zwrot pieniedzy.

Faktury VAT są wystawiane, a same produkty są wysyłąne z Niemiec (chyba, ze cos sie zmienilo).

Vega: jesli nie kupisz dzisiaj to nie kupisz w ogole :) Bo ibood polega na tym, ze codziennie oferowane sa inne produkty w dobrych cenach.

Napisano
  Vega napisał:
Claude jeśli dojdzie to proszę o informacje :) Dzięki za info.

Wysłano z telefonu.

Towar mam dostać 19 września, a promocja jest tylko dzisiaj. Więc albo teraz albo nigdy. Akurat rozstałem się z moim intuosem 3 i jakiś czas pracowałem na najtańszym bamboo... tensknie za precyzją intuosa, mam nadzieję że 4 będzie tylko lepsza a końcówki nie będą ścierać się za szybko.

Napisano

Ja na razie cały czas pracuję na Bamboo fun A5 dlatego myślę, że taka inwestycja jest opłacalna i zamówię dzisiaj :) rep leci.

Napisano

Hmm to samo na allegro za 839zł. Naprawdę taki szał?

Napisano

Nie pomyliłeś rozmiaru S i M albo z kiepskimi bambo? Nie ma nic takiego na allegro.

Napisano

Na allegro był za 839zł, ale już jest droższy bo jest to licytacja a nie Kup Teraz. Pewnie ktoś zamówił z ibood (bo też w zestawie Meet the Masters i również wysyła dopiero 20 września) i sprzedaje na allegro trochę drożej;]

Napisano

Nie dziwie się. Jakbym miał kasę to sam bym 4 zamówił i 3 sprzedał ze sporym zyskiem. Czuje w kościach niedługo ładny wysyp intuosów4m w spoko cenach. ;)

Napisano
  Miłosz3ds napisał:
Dzięki! :D Już do mnie (miejmy nadzieję) jedzie :D

wysyłka jest 18 marca, więc długa podróż przed nim. W każdym razie - ja też mogę napisać, że mój do mnie jedzie

kupione, pozdrawiam

Edytowane przez Charlie_89
dopisek

Napisano

o kurde! ostatnio nie załapałem się i myślałem, że się nie powtórzy. bajka. choć trochę się cykam kupić. za mało się na tym sprzęcie znam. ale domyślam się, że jest lepszy od mojego kilkuletniego malutkiego bamboo dla dzieci chyba :P mógłby mi ktoś podać link do strony, który to dokładnie model. chciałbym jeszcze moment o nim poczytać, zanim się zdecyduję. tzn zdecyduję się na pewno, ale będę spał spokojniej jak jeszcze rzucę okiem na parę linijek tekstu ;) z góry dzięki.

- - - Połączono posty - - -

dobra. decyduję się. dzięki za news!

Napisano

Dobra, właśnie dostałem :D wszystko jest w porządku, rachunek jest, wszystko w środku też. Instrukcja jest też po polsku. Myślałem że będzie w zestawie jakiś malutki adapter bluetooth, ale trzeba mieć swój własny. Uff, na szczęście mam :)

Dzięki za info raz jeszcze!

Napisano

Już kupiłem wcześniej;) Zobaczymy czy wart te 4 stówki;) Żegnajcie ołówki na wykładach.

Napisano

Też zamówiłem, zobaczymy jak to będzie wyglądało. :) orientowałeś się może jak wygląda sytuacja z wkładami? W grę wchodzą tylko te ze strony Wacoma, czy można używać zwyczajnych? Zastanawia mnie to, bo wyczytałem na stronie Wacoma:

Jakiego rodzaju wkłady atramentowe stosowane są w systemie Inkling?

W systemie Inkling stosowane są standardowe mini-wkłady z kulką o rozmiarze 1.0 mm.

Jakie kolory atramentu są dostępne?

Firma Wacom sprzedaje wkłady tylko w kolorze czarnym, ale inne kolory atramentu są powszechnie dostępne w sklepach sprzedających wkłady kulkowe.