Skocz do zawartości

Artur Sadłos rysuje rzeczy //08/09/2014//

Featured Replies

• Odpowiedzi 260
  • Wyświetleń 87,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Artur Sadłos rysuje świetne rzeczy!

Moeti wygląda jak koncepty do jakiejś przełomowej epickiej przygodówki.

Napisano
  • Autor

Ja bym się cieszył najbardziej z takiego artbooka :)

Dalsza cześć wedrówek niewiadomogdzie niewiadomokogo:

?format=1000w

Napisano

Arturze,

Piękne są te obrazki, które ostatnio tworzysz.

Tak tylko piszę...oczywistości.

Pozdrawiam

Napisano

kolejny użytkownik którego muszę nadgonić... :P :P całkiem całkiem te prace tu masz... ;-) zwłaszcza użycie kolorów mi się podoba... :D

Napisano

prace są mega

obok omena2501 i maniaksa jesteś moim ulubionym artystą na tym portalu

Napisano

dzisiaj rano oglądałem ten obrazek na fejsie, oglądam drugi raz i stary wydaje sie jeszcze lepszy. Nie marnujesz czasu, pozdro.

Napisano

Ja pamietam jeszcze twoje rzeczy z psxextreme.. lata swietlne temu to bylo, ale nie sadzilem, ze pod komiksami z extrima taki kozak dzis sie kryje :) Inspirujaca bardzo kolorystyka i styl, pozdrawiam!

Napisano

każdy zaglada, nikt nie ma tyle śmiałości by sie odezwać :P

Napisano

świetne pracki, a pianista chyba najbardziej na mnie zadziałał :)

Napisano
  • Autor

Dziękówka!

Final Fantasy do częsci IX kocham i szanuje. Więc zrobiłem malunek inspirowany. XVII część jest dobrą okazją do powrotu do korzeni :)

?format=1000w&storage=local

Napisano
  • Autor

blukazs - wydali niedawno VI na androida "ulepszone". A ptzy takim remaku siódemki by popracował :)

Napisano

Bardzo fajne. Strasznie podoba mi się, że we wszystkich twoich pracach jest taki "tradycyjny feel" .

Poza tym nie wiele mogę powiedzieć, bardzo mi się podoba.

Napisano

Jak zwykle super, masz świetne palety kolorów. Podobnie jak Poxo, bardzo podoba mi się ta malarskość w tych pracach

Napisano

...na androida to juz wszystkie czesc chyba wyszly,ale z ceną przeginają... Może podrzuć im pomysl ze pomozesz przy redesignie VII :D

Napisano
  • Autor

Kalberos - do tła użyłem Tool preseta co się nazywa: Flame -detail- Niestety nie pamiętam skąd to mam

blukazs - by się spełniło marzenie z dzieciństwa :) Pierwsze concepty jakie robiłem to wymyślanie swojej wersji kolejnego Finala. Nie znałem wacoma, nie miałem kompa i fotoszopa. Na kartce i do segregatora :D

A wogóle siódemki nie trzeba specjalnie redesignować. To samo w wysokiej rozdziałce i przerenderowane na nowo i byłoby z grubsza git.

Napisano

Super prace!

Ile godzin zajmuje Ci zrobienie takiej pracy? Ile dziennie malujesz?

Napisano
  • Autor

DPFantasy - zdarzało się

AlanRysa - Od kilku godzin do kilku posiedzeń. Najczęściej to dwa wieczory. Ale i dłuzej też. A dziennie to ile mogę :)