Napisano 29 Maj 201410 l Artur Sadłos rysuje świetne rzeczy! Moeti wygląda jak koncepty do jakiejś przełomowej epickiej przygodówki.
Napisano 30 Maj 201410 l Autor Ja bym się cieszył najbardziej z takiego artbooka :) Dalsza cześć wedrówek niewiadomogdzie niewiadomokogo:
Napisano 31 Maj 201410 l Arturze, Piękne są te obrazki, które ostatnio tworzysz. Tak tylko piszę...oczywistości. Pozdrawiam
Napisano 3 Wrzesień 201410 l Autor Coś nowego. Do Godfire robione. Co to takiego można zlukać tu: http://www.godfiregame.com/
Napisano 5 Wrzesień 201410 l Autor Nie podobała mi się stara wersja i dorzuciłem kilka roboczogodzin.
Napisano 6 Wrzesień 201410 l kolejny użytkownik którego muszę nadgonić... :P :P całkiem całkiem te prace tu masz... ;-) zwłaszcza użycie kolorów mi się podoba... :D
Napisano 8 Wrzesień 201410 l prace są mega obok omena2501 i maniaksa jesteś moim ulubionym artystą na tym portalu
Napisano 9 Wrzesień 201410 l dzisiaj rano oglądałem ten obrazek na fejsie, oglądam drugi raz i stary wydaje sie jeszcze lepszy. Nie marnujesz czasu, pozdro.
Napisano 17 Październik 201410 l Ja pamietam jeszcze twoje rzeczy z psxextreme.. lata swietlne temu to bylo, ale nie sadzilem, ze pod komiksami z extrima taki kozak dzis sie kryje :) Inspirujaca bardzo kolorystyka i styl, pozdrawiam!
Napisano 21 Październik 201410 l Fajnie Artur. Najbardziej podobają mi się czarno-białe głowy i śmieciarka, która ma bardzo filmowy charakter.
Napisano 21 Listopad 201410 l Autor Dziękówka! Final Fantasy do częsci IX kocham i szanuje. Więc zrobiłem malunek inspirowany. XVII część jest dobrą okazją do powrotu do korzeni :)
Napisano 22 Listopad 201410 l Autor blukazs - wydali niedawno VI na androida "ulepszone". A ptzy takim remaku siódemki by popracował :)
Napisano 22 Listopad 201410 l Bardzo fajne. Strasznie podoba mi się, że we wszystkich twoich pracach jest taki "tradycyjny feel" . Poza tym nie wiele mogę powiedzieć, bardzo mi się podoba.
Napisano 23 Listopad 201410 l Jak zwykle super, masz świetne palety kolorów. Podobnie jak Poxo, bardzo podoba mi się ta malarskość w tych pracach
Napisano 23 Listopad 201410 l ...na androida to juz wszystkie czesc chyba wyszly,ale z ceną przeginają... Może podrzuć im pomysl ze pomozesz przy redesignie VII :D
Napisano 24 Listopad 201410 l Autor Kalberos - do tła użyłem Tool preseta co się nazywa: Flame -detail- Niestety nie pamiętam skąd to mam blukazs - by się spełniło marzenie z dzieciństwa :) Pierwsze concepty jakie robiłem to wymyślanie swojej wersji kolejnego Finala. Nie znałem wacoma, nie miałem kompa i fotoszopa. Na kartce i do segregatora :D A wogóle siódemki nie trzeba specjalnie redesignować. To samo w wysokiej rozdziałce i przerenderowane na nowo i byłoby z grubsza git.
Napisano 25 Listopad 201410 l Super prace! Ile godzin zajmuje Ci zrobienie takiej pracy? Ile dziennie malujesz?
Napisano 26 Listopad 201410 l Autor DPFantasy - zdarzało się AlanRysa - Od kilku godzin do kilku posiedzeń. Najczęściej to dwa wieczory. Ale i dłuzej też. A dziennie to ile mogę :)