Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 260
  • Wyświetleń 82,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Artur Sadłos rysuje świetne rzeczy!

Moeti wygląda jak koncepty do jakiejś przełomowej epickiej przygodówki.

Napisano

Arturze,

Piękne są te obrazki, które ostatnio tworzysz.

Tak tylko piszę...oczywistości.

Pozdrawiam

Napisano

kolejny użytkownik którego muszę nadgonić... :P :P całkiem całkiem te prace tu masz... ;-) zwłaszcza użycie kolorów mi się podoba... :D

Napisano

prace są mega

obok omena2501 i maniaksa jesteś moim ulubionym artystą na tym portalu

Napisano

dzisiaj rano oglądałem ten obrazek na fejsie, oglądam drugi raz i stary wydaje sie jeszcze lepszy. Nie marnujesz czasu, pozdro.

Napisano

Ja pamietam jeszcze twoje rzeczy z psxextreme.. lata swietlne temu to bylo, ale nie sadzilem, ze pod komiksami z extrima taki kozak dzis sie kryje :) Inspirujaca bardzo kolorystyka i styl, pozdrawiam!

Napisano

każdy zaglada, nikt nie ma tyle śmiałości by sie odezwać :P

Napisano

świetne pracki, a pianista chyba najbardziej na mnie zadziałał :)

Napisano
  • Autor

Dziękówka!

Final Fantasy do częsci IX kocham i szanuje. Więc zrobiłem malunek inspirowany. XVII część jest dobrą okazją do powrotu do korzeni :)

?format=1000w&storage=local

Napisano

Bardzo fajne. Strasznie podoba mi się, że we wszystkich twoich pracach jest taki "tradycyjny feel" .

Poza tym nie wiele mogę powiedzieć, bardzo mi się podoba.

Napisano

Jak zwykle super, masz świetne palety kolorów. Podobnie jak Poxo, bardzo podoba mi się ta malarskość w tych pracach

Napisano

...na androida to juz wszystkie czesc chyba wyszly,ale z ceną przeginają... Może podrzuć im pomysl ze pomozesz przy redesignie VII :D

Napisano
  • Autor

Kalberos - do tła użyłem Tool preseta co się nazywa: Flame -detail- Niestety nie pamiętam skąd to mam

blukazs - by się spełniło marzenie z dzieciństwa :) Pierwsze concepty jakie robiłem to wymyślanie swojej wersji kolejnego Finala. Nie znałem wacoma, nie miałem kompa i fotoszopa. Na kartce i do segregatora :D

A wogóle siódemki nie trzeba specjalnie redesignować. To samo w wysokiej rozdziałce i przerenderowane na nowo i byłoby z grubsza git.

?format=1000w&storage=local

Napisano

Super prace!

Ile godzin zajmuje Ci zrobienie takiej pracy? Ile dziennie malujesz?

Napisano
  • Autor

DPFantasy - zdarzało się

AlanRysa - Od kilku godzin do kilku posiedzeń. Najczęściej to dwa wieczory. Ale i dłuzej też. A dziennie to ile mogę :)