Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Już jest! Piękny, ponad dwuminutowy trailer do Man of Steel pojawił się w Sieci. Oficjalnie zapowiedź miała ukazać się 14 grudnia i towarzyszyć światowej premierze Hobbita, jednak dystrybutorzy z Warner Bros. postanowili nas zaskoczyć. Zobaczcie jeszcze gorący materiał w rozszerzeniu wiadomości. 

2012-12-11-190415_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2712

Edytowane przez CzAk1
  • Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ale jak zrobią z niego filozofa z nadprzyrodzonymi mocami to ja nie idę na to do kina!

No i tak z czystej ciekawości czym się superman ogolił? :)

No i jeszcze jedno, czy mi się tylko wydaje czy kostium z lekka przypomina kostium spider-mena?

P.S.

Czy flary to jakaś mania? Co się popatrzę na jakiś film to mi coś błyska!

Napisano

@Mortom

Ja tam fanem Supermana nigdy nie byłem, on zawsze taki filozof był. :) Co chcesz od flar ładne są :D gorzej z tymi smugami za piętami.

Film zapowiada się fajnie, nie jestem miłośnikiem patosu, ale w tej kombinacji może to działać. :)

Zobaczymy.

Napisano

najbardziej zniewiescialy bohater ever.... :) zobaczymy jak to teraz podadza

Napisano

Klimat w zwiastunie jest, ale ta peleryyyynaaa. Od "Niemamocnych" nie mogę patrzeć na pelerynę u superbohatera w ten sam, niewinny sposób co kiedyś.

salut

t.

Napisano

Jak widze w zwiastunach, ze rezyserem jest czlowiek, ktory wyrezyserowal "tu pada tytuł", scenarzysta, ktory napisal "tu pada tytul" i koles od zdjęć, który nakrecil "tu pada kolejny tytuł" od razu jakos staje sie podejrzliwy ;)

Napisano

FF - bardziej niszczące jest to, że on tego żartem nie pisał. Naprawdę w ten sposób golił się Superman.

Co do samego filmu to raczej odpuszczę. Bardziej od Supermana to tylko Kapitan Ameryka jest kiczowaty.