Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej!

Jakiś czas temu wpadl mi do głowy pomysł narysowania "futurystycznej" karety. Namazałem kilka szkicow i postanowiłem zrealizować jeden z nich, ktory najbradziej ksztaltem nawiazuje do Karety :) Na warsztat wziąłem juz kolejny z tych szkiców, ktory bedzie znacznie bardziej Sf, a teraz pozostaje mi wrzucić to co wymyśliłem :)

hotcar01v2.jpg

i szkcie

stagecoach_sk.jpg

pozdrawiam i czekam na opinie :)

[ATTACH=CONFIG]88601[/ATTACH]

Edytowane przez j4q
czern

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pomysł ciekawy, tylko te kolory mi się nie podobają,no i czerń na obrazku przez nią powstały tylko dziury w nim . Pozdrawiam

Napisano

Nie chodzi o to żeby z czerni zrobić szary, tylko o to żeby zamiast czerni działać kolorem. Czerń to nic innego jak całkowity brak światła - nie sądzę, że pod koła tego pojazdu nie dotarło chociaż światło odbite. Musisz rozwiązać to kolorem i innego wyjścia nie ma. Sam pojazd, pomysł i to jak to wszystko poustawiałeś bardzo mi się podoba.

Napisano

Ja bym też przedstawił karetę z innego ujęcia, bo przy tak dynamicznym kadrze koło bierze całą uwagę zasłaniając resztę pojazdu, którą bym z chęcią zobaczył. :)

Napisano
  • Autor

oki ! dzięki za uwagi, postaram sie uporac z czernią przez weekend :)

Co do przedstawienia karety z innego ujecia... :)... dzieki za pomysł

Napisano
  • Autor

Upload poprawionej wersji :)

Status & Kalberos > dzieki za krytykę i uwage o czerni! Nastepnym razem wrzuce swoją prace gdzies na sekcje WIP jezeli jest taka na forum, w sumie to nie orientowalem sie nawet... W kazdym razie popracowalem nad czernią i w miare wlasnych mozliwosci to poprawiłem...

pozdrawiam i chętnie skorzystam z waszej pomocy przy następnym koncepcie :)

WESOŁYCH SWIĄT !!!

Napisano
  • Autor

oo dzieki ! :)

bdw tak wczoraj spojzalem krytycznie na tą karete (mam z tym problem aby zobaczyc szybko błedy, zazwyczaj je widze juz po publikacji...) i chyba poopracuje na lewa linia drzew bo jest taka se... :/

wkazdym razie narazie mam powazniejsze problemy...

pozdrawiam i dzieki wam Chlopaki!

Napisano

całość bardzo fajna, z tym że jeśli była by taka opcja, to zamiast karety wolał bym zobaczyć właścicielkę tej nóżki xD.

Napisano
  • Autor

kamesanin - Dzieki :) to zasługa chronicznego braku czasu - im mniej go mam, tym więcej pracuję. ( damn...wiedzialem ze ta noga odciągnie uwage od karety ;)

WojtekFus - dzieki :) aczkolwiek co do wykonczenia to mam zamiar jeszcze te drzewa po lewej poprawic bo jakie słabe są. (wsumie to chcialem pokazac poprostu pojazd, ale jak juz wlazłem w bajki to wypada je jakoś starannie wykończyć)

Lucek - dzieki wielkie, miło mi strasznie :D

bambosz - tnx! :D działam z następną karetą, postaram się pokazać w niej więcej ciałka ;)

blinq - super, fajnie ze udało mi sie troche zagrać nastrojem :)

deshu - :) jak tylko odezwą się ich agenci... ;) dam znać :P

brain - dzięki za opinie, miło mi że chociaż część koncepcyjna Ci się podoba :)

KaliditusZaliditey & RaVirr - no to je najważniejesze :) TNX M8s !